واسه اسلیم هنور ریلیز نشده
واسه اسلیم هنور ریلیز نشده
سلام
من قصد خرید کنسول ایکسباکس رو دارم ولی نمیدونم جدیدترین و بهترین مدلش چیه و سوالاتی دارم که ممنون میشم جوابم رو بدید.
1- با پورت DVI میشه وصل شد به مانیتور؟
2- هدستی که خودشون میدن کیفیتش چطوره؟
3- چندتا دسته هست توی جعبه ؟ و اگه یکی هست دومی رو به صورت اصل میشه خرید؟ چه قیمتی؟
4- آخرین ورژن ایکسباکس آیا بازیهای کپی شده رو اجرا میکنه؟ یعنی روش برای قفل شکستن داره؟ آیا وقتی قفل شکست راهی برای بازگشت به حالت اولیه هست؟
5- مثلا 250 گیگ جا برای بازیها دارم، وقتی یه بازی رو توی هارد میریزم آیا لازمه که دیسک رو بذارم وقت بازی ؟ حتی در صورتی که دیسک ارجینال نیست و قفل شکسته است ایکسباکس.
6- از کجا میتونم تهیه کنم؟
7- کینکت چنده؟
8- جاسپر و فالکون و اینا چی هستند؟
Last edited by Benygh; 18-06-2011 at 14:21.
کسی قیمت نداره؟ چند می ارزه؟
پست اول رو بخون دوست عزیز
1=دقیق یادم نیست ولی باید بخوره
2=خوبه ولی فقط ماله لایو هست
3=متغیره نسبت به تک یا باندل بودن بله اصل هست من50 گرفتم باید همین قیمت باشه
4=منظورتون چیه دقیقا؟
5=بله لازمه در کل لازمه ولی استفاده زیادی ازش نمیشه
6=همه جا هست دیگه
7=از 190تا220هست البته بعد تابستون خیلی کمتر هست
مبارکه.
1_بله
2_عالی
3_بله_من اصلش رو خریدم_ قیمت دقیقا نمبدونم بین 30تا 40
4_منظورت اگه ه ک هست باید ه ک شده بخری یا بدی ه ک کنن<قفل شکن!!!!؟؟؟؟؟
5_بله ،ولی همه بازی هارو نریز و هرکدوم که بازی میکنی بریز تو هارد و تموم شد ،خسته شدی پاک کن_بله دیسک رو باید یذاری.
6_از توپ خونه یگردی میتونی کنسول خوب پیدا کنی؟(الایت و ارکید سخته پیدا کردنش چون تولید نمیشه و اسلیم تازه اومده)
7_170تا 200
8_نوع بردش هست که جاسپر بگیر(البته الان همه اسلیم ها جاسپر هست اگه الیت گرفتی هم مال 2008 به بعد بگیر که جسپر هست)
فکر کنم حدود 800 بردارن شاید یکم کمتر یا بیشتر
خیلی خیلی ممنون ظاهرا شما با خود جانگل فلشر فرم ور رو رایت کردید این کار رو چه جور انجام دادید
ویرایش:فرم ور اصل رو از کجا بیارم
Last edited by s.j-rez; 18-06-2011 at 14:37.
[QUOTE=Majid66_7;6188967]بازیها زیر چطورن؟ نمی خوام زیاد تخیلی باشه مثل مترو 2033
TWO
resident evil
dead space
یه چیز شبیه جنگ های خودمون
اگه بازی بهتر و جذاب تر حتی استراتژی سراغ دارین لطفا به یکم توضیح دربره بازی معرفی کنین
بگین دیه؟؟؟![]()
lt+1.9 رو میگید؟ اینجا چند نفر قبلا گفتن که اول واسه اسمیل اومد البته اگه اشتباه نکنم
بله دقیقا ..
اول واسه فت اومد و ظاهرا واسه اسلیم نیومده
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
[QUOTE=Majid66_7;6189336]سوال شما مربوط به این بحث نیست........
ولی جواب میدم هر دو تخیلی حتی شایدم از metro2033تخیلی تر
سری بازی mwوmedal of honnerرو توصیه میکنم
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
8:چرا اطلاعات غلط به مردم میدی مادر برد اسلیم(Valhalla (Trinityهست-اگه فت گرفتی جسپر بگیر راه های تشخیص تو لینک زیره
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190989
6:اسلیم هم تازه نیومده کپی خور کردنش مصیبته
Last edited by s.j-rez; 18-06-2011 at 15:01.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)