1. دوستان از طریق پنل کاربری میتونم سرویس تغییر بدم؟؟ ( غیر حضوری )
هم سرعتم کم هست و هم حجم
2. معمولا چقدر طول میکشه تغییر حجم انجام بشه؟؟ الان یه بسته 5 گیگ خریدم ولی هنوز تو پنل نیومده
1. دوستان از طریق پنل کاربری میتونم سرویس تغییر بدم؟؟ ( غیر حضوری )
هم سرعتم کم هست و هم حجم
2. معمولا چقدر طول میکشه تغییر حجم انجام بشه؟؟ الان یه بسته 5 گیگ خریدم ولی هنوز تو پنل نیومده
درود
خب بعد از ثبت شکایت تو سامانه 195 دیروز دیدم یه تغییراتی اعمال شد و دانلود رو روی 16 مگ بستن ولی آپلود همچنان روی 500 کیلوبیت هست. امروز صبح اول وقت رو سامانه پیام ثبت کردن که مشکلتون رفع شده ولی من درخواست تجدید نظر زدم ببینم آپلود رو هم درست میکنن یا نه.
1 - پیش پرداخت رو نمیدونم ولی پس پرداخت رو میشه و همون لحظه سرویس جدید جایگزین میشه.
2- اگه منظورت تغییر سرویس هست همون لحظه. حجم اضافی که خریداری میکنیم رو برای منم نشون نمیده و مشکل از پنل مسخره مخابرات هست. قبلا استانی بود خیلی بهتر بود.
برای من هم الان یک سال هست 15 مگابیت هست سرعت ولی امروز تست گرفتم...شده 5 مگابیت...توی پنل به من این جواب رو دادن:
با سلام و احترام : مشترک گرامی در حال حاضر پارامترهای کیفی خط شما مناسب
نمی باشد . لطفا جهت تست موقتا کلیه وسایل موجود روز پریز های تلفن را جدا نموده (تلفن ،
نویز گیر و سیم های مربوطه ) و فقط مودم
روشن را به تنهایی با یک سیم تلفن سالم به پریز وصل نمایید و سپس تست
بگیرید .
اگر مشکل حل نشد سیم تلفن پشت مودم را تعویض کرده مجددا تست بگیرید و در صورت
عدم رفع مشکل روی یک پریز تلفن دیگر نیز تست را تکرار نمایید ولی اگر با تمام
این تست ها مشکل حل نشد با ذکر تست
پارامترهای کیفی انجام شد و در حالی که هنوز وسایل جدا شده را وصل ننموده اید
مجددا به ما اعلام خرابی نموده تا بعد از رویت تغییرات انجام شده بر روی خط
شرایط برای اقدامات احتمالی بعدی بررسی شود . بدیهی است بعد از پاسخ تیکت می
توانید وسایل جدا شده را مجددا وصل نمایید . با تشکر
امروز وضعیت اینترنت برای من که خیلی خراب بود. از صبح تا عصر بدون وصل شدن به قندشکن ( اونم فقط ادگارد ) اصلا سایتی باز نمیشد و کار نمیکرد.
بعد از اون لینک پرید و تا وصل شدن و روشن شدن همه چراغ ها 5 دقیقه ای طول کشید که دیدم دانلود اومده روی 12 مگابیت. تا همین ربع ساعت پیش همین شکلی بود که باز لینک پرید و برگشت رو 16 مگ.
نمیدونم چرا انگار دلشون نمیخواد یه سرویس درست حسابی ارائه بدن.
من الان یک ساله ۱۶مگابیت دارم سرعت دانلود بیشتر از ۶۰۰کیلو بایت بیشتر نیستولی همینکه یوتیوب با کیفیت ۱۰۸۰ باز میکنه انگار اینترنت مخابرات برام بهشته
قطعی هم هیچ وقت نداشتم ۲۴ساعت هم مودم روشنه بدی داره ۱۷روزه تموم میشه
![]()
سلام.
آقا امید . شما برید زنگ بزنی مخابرات . باید سرعت دانلودتون 2 مگابایت بر ثانیه باشه نه 600 کیلوبایت!!!!
دزدی تو روز روشنه زنگ بزنید شکایت کنید براتون درستش کنن.
موفق باشید.
ADSL مخابرات از Annex M پشتیبانی می کنه؟
بلی
Sent from my SM-T865 using Tapatalk
متاسفانه روی Annex M وصل نشد. باید بهشون بگیم تا فعال کنند؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)