تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2481 از 4105 اولاول ... 1481198123812431247124772478247924802481248224832484248524912531258129813481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,801 به 24,810 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز ناراحت نباش . خبر ندادم که خودکشی کنی اصلا ارزش داره به خاطر سربازی!! البته میدونم همین طوری گفتی ولی نشون میده استرس گرفتی. مگه چی شده . من خواستم بهت بگم که یه موقع تو خودت نگی وقت دارم بیخیال شی . اگر غایب شده باشی می تونی این ور سال طبق خبر تا 22 بهمن خودت معرفی کنی غیبتت بخشیده میشه . تا غیبتت زیاد نشده یک سر نظام وظیفه برو اونجا کد ملی بگو چک کنن دقیقا اگر غایب هستی از کی شدی سایت ول کن . دیگه صد تا فکر و خیال نمیکنی
    مرسی دوست من .البته از استرس نبوده بلکه قاط زدم و دیگه حالیم نیست دارم چکار میکنم. راستش از روی پست هایی که من مینویسم خیلی ها فکر میکنن من از سربازی میترسم یا خوشم نمیاد .درصورتی که اصلا اینطوری نیست.نه تنها بدم نمیاد بلکه خیلی هم خوشم میاد و دوست دارم بعد از اموزشی توی یک یگان ویژه ی عملیاتی بیافتم و کلا دوست دارم به جای سر کار رفتن با هزار تا پارتی و گرفتن چندرغاز پول به جاش تا اخر عمر سرباز باشم .اما مشکل اصلی من چیز دیگه ای هست که تا حالا اینجا عنوان نکردم هر چند اینجا جاش نیست و ممکنه پستم رو به عنوان اسپم پاک کنن اما با اجازه ناظم و مدیر محترم میگم تا همه بدونن .من نامزد دارم که از گوشت و استخوان خودم هم بیشتر دوستش دارم و اگه لازم باشه به خاطرش ادم هم میکشم و زندگی بدون اون برای من یعنی مرگ .اگه نداشته باشمش دیگه زندگی وجود نداره که بخام به خاطرش برم سربازی .الان خواستگار زیاد داره و تحت فشار خانوادش قرار گرفته بهش گفتن اگه یکی از اون خواستگارا رو قبول نکنه از خونه میندازنش بیرون .اون هم کاری از دستش بر نمیاد . هر چقدر هم سعی کردم با عقد کردن مشکل رو حل کنم که هم خیالم راحت باشه از دستش نمیدم هم از کسر خدمت استفاده کنم به هیچ وجه خانوادش قبول نکردن و نخاهند کرد .اونوقت اینجا هی میان میگن هر چه زودتر برو تا غیبت نخوری و 21 ماه نشه 24 ماه و ... .شماها جای من بودید چکار میکردید ؟ الان من تو این موقعیت بحرانی با این وضعیت مبهم چه طور باید تصمیم بگیرم آخه ؟ فکر میکنید کار آسونیه ؟ شاید گفتنش آسون یا خنده دار باشه اما اگه خودتون رو جای من بزارید میبینید که چیز کمی نیست و هیچ کس حاضر نیست حتی 1 ثانیه توی این موقعیت قرار بگیره.

اونایی که سرباز هستن میدونن من چی میگم .اگه زندگی اون طوری که میخاستی پیش رفته باشه مخصوصا در این مورد، سربازی در بدترین نقطه ممکن بهشته و مثل برق و باد میگزره در غیر اینصورت بهترین جا و جفت در خونتون هم که باشی با جهنم فرقی نداره و هر یه روزش صد سال میگذره .تمام اینا رو گفتم تا بقیه فکر نکنن من آدم بی خیال یا ترسویی هستم من واقعا با مشکل جدی مواجه شدم .هر کسی در جایگاه خودش مشکلاتی داره که سربازی رفتن رو براش سخت میکنه اما بعضی ها مثل من مشکلاتی دارن که سربازی رفتن براشون مثل دست وپنجه نرم کردن با بیماری های صعب العلاج هست.

التماس دعا
    Last edited by ahwazp30; 16-10-2014 at 23:34.

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام , من آموزشی افتادم اردکان یزد , 19 آذر ... چطوره ؟

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

مرسی دوست من .البته از استرس نبوده بلکه قاط زدم و دیگه حالیم نیست دارم چکار میکنم. راستش از روی پست هایی که من مینویسم خیلی ها فکر میکنن من از سربازی میترسم یا خوشم نمیاد .درصورتی که اصلا اینطوری نیست.نه تنها بدم نمیاد بلکه خیلی هم خوشم میاد و دوست دارم بعد از اموزشی توی یک یگان ویژه ی عملیاتی بیافتم و کلا دوست دارم به جای سر کار رفتن با هزار تا پارتی و گرفتن چندرغاز پول به جاش تا اخر عمر سرباز باشم .اما مشکل اصلی من چیز دیگه ای هست که تا حالا اینجا عنوان نکردم هر چند اینجا جاش نیست و ممکنه پستم رو به عنوان اسپم پاک کنن اما با اجازه ناظم و مدیر محترم میگم تا همه بدونن .من نامزد دارم که از گوشت و استخوان خودم هم بیشتر دوستش دارم و اگه لازم باشه به خاطرش ادم هم میکشم و زندگی بدون اون برای من یعنی مرگ .اگه نداشته باشمش دیگه زندگی وجود نداره که بخام به خاطرش برم سربازی .الان خواستگار زیاد داره و تحت فشار خانوادش قرار گرفته بهش گفتن اگه یکی از اون خواستگارا رو قبول نکنه از خونه میندازنش بیرون .اون هم کاری از دستش بر نمیاد . هر چقدر هم سعی کردم با عقد کردن مشکل رو حل کنم که هم خیالم راحت باشه از دستش نمیدم هم از کسر خدمت استفاده کنم به هیچ وجه خانوادش قبول نکردن و نخاهند کرد .اونوقت اینجا هی میان میگن هر چه زودتر برو تا غیبت نخوری و 21 ماه نشه 24 ماه و ... .شماها جای من بودید چکار میکردید ؟ الان من تو این موقعیت بحرانی با این وضعیت مبهم چه طور باید تصمیم بگیرم آخه ؟ فکر میکنید کار آسونیه ؟ شاید گفتنش آسون یا خنده دار باشه اما اگه خودتون رو جای من بزارید میبینید که چیز کمی نیست و هیچ کس حاضر نیست حتی 1 ثانیه توی این موقعیت قرار بگیره.

اونایی که سرباز هستن میدونن من چی میگم .اگه زندگی اون طوری که میخاستی پیش رفته باشه مخصوصا در این مورد، سربازی در بدترین نقطه ممکن بهشته و مثل برق و باد میگزره در غیر اینصورت بهترین جا و جفت در خونتون هم که باشی با جهنم فرقی نداره و هر یه روزش صد سال میگذره .تمام اینا رو گفتم تا بقیه فکر نکنن من آدم بی خیال یا ترسویی هستم من واقعا با مشکل جدی مواجه شدم .هر کسی در جایگاه خودش مشکلاتی داره که سربازی رفتن رو براش سخت میکنه اما بعضی ها مثل من مشکلاتی دارن که سربازی رفتن براشون مثل دست وپنجه نرم کردن با بیماری های صعب العلاج هست.

التماس دعا
    پس بگو درد و مشکلت چی هستبا این وضعیت اگه بری سربازی آموزشی برات مثل جهنم میشه چون نمی تونی دم دیقه با عشقت بحرفی و موبایل اینام تتیل
    پدر مادرش با سربازیت مشکل دارن؟مگه تو یکی از اون خواستگارا نیستی؟خوب موافقت کنند دیگه مگه چه مشکلی هست؟من دوستم در حین خدمت مراسم عروسی شو گرفت و رفت سر خونه زندگیش

4. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

التماس دعا
    عشق و عاشقی حسی گذارا است البته تو اون موقع خیلی سخت میشه بهش غلبه کرد،ولی خدمت چیزی نیست که به خاطر احساسات بخواد کنار گذاشته بشه چون عواقب سنگینی بعدا گریبان شما را خواهد گرفت!
    عشق و عاشقی های خیلی شدید و داغی رو دیدم که سر مسائل مالی تبدیل به نفرت و لیلی و مجنون سر اختلافات مادی شدن دشمن خونی هم دیگه
    شکم گرسنه عشق نمی شناسه،اگه شما سرباز فراری بشی و خدمتت بیشتر بشه دیرتر به عشقت میرسی و دردسرهای زیادی خواهد داشت!
    به هر حال از من گفتن بود،منم یه زمانی یه نفر رو خیلی دوست داشتم ولی الان کوچکترین حسی نسبت بهش ندارم

6. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من فوق لیسانس هستم و تا 29 مهر مهلت دارم دفترچه رو پست کنم.(مهلت یک سالم تموم میشه.»
    من به شدت نیاز دارم تاریخ اعزامم بیفته اسفند نه دی ماه.
    من چشمام نزدیک بین هستش. شماره یکی از اونها 3.5 و اون یکی 3.25
    می خواستم برای معافیت اقدام کنم.
    ممنون میشم اگه کسی جواب سوال هامو می دونه جواب بده.
    1) آیا با توجه به قانون جدید نعاف از رزم میشم؟
    2) اگه معاف از رزم بشم یا سرباز، با توجه به اینکه زمان یک ساله ام تمام شده، اضافه خدمت می خورم؟
    3) تاریخ اعزامم کی خواهد بود. شنیدم مراحل معافیت یک ماه طول میکشه. آیا بعدش می افتام برای دی یا اسفند. منظورم اینکه تاریخ اعزام زمان ارسال دفترچه تو سیستم پلیس +10 مشخص می شود یا نه بعد از کمیسیون مشخص می کند ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان
    من فوق لیسانس هستم و تا 29 مهر مهلت دارم دفترچه رو پست کنم.(مهلت یک سالم تموم میشه.»
    من به شدت نیاز دارم تاریخ اعزامم بیفته اسفند نه دی ماه.
    من چشمام نزدیک بین هستش. شماره یکی از اونها 3.5 و اون یکی 3.25
    می خواستم برای معافیت اقدام کنم.
    ممنون میشم اگه کسی جواب سوال هامو می دونه جواب بده.
    1) آیا با توجه به قانون جدید نعاف از رزم میشم؟
    2) اگه معاف از رزم بشم یا سرباز، با توجه به اینکه زمان یک ساله ام تمام شده، اضافه خدمت می خورم؟
    3) تاریخ اعزامم کی خواهد بود. شنیدم مراحل معافیت یک ماه طول میکشه. آیا بعدش می افتام برای دی یا اسفند. منظورم اینکه تاریخ اعزام زمان ارسال دفترچه تو سیستم پلیس +10 مشخص می شود یا نه بعد از کمیسیون مشخص می کند ؟؟
    سلام سردار!
    شما معاف نمی شید از خدمت با این شماره چشم!
    معاف از رزم هم به هیچ دردی نمیخوره،تو آموزشی معاف از رزم ها هم رژه می رفتن هم اسلحه می گرفتن و هم نگهبانی می دادن،فرمانده هم می گفت که منظور از رزم یعنی میدان جنگ نه پادگان آموزشی
    تو یگان هم که بودیم یکی از این معاف از رزمها به فرمانده گفت من معاف از رزمم اسلحه نمی گیرم،فرمانده بهش گفت آخه حیوون این اسلحه به کجای تو فشار میاره؟بدو اسلحه بگیر تا اضافه خدمت برات نزدم!
    تو دو پادگان ارتش که من دیدم این طور بود،تو ناجا که نیرو کمتره خب حتما بیشتر هم سخت بگیرن

9. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام سردار!
    شما معاف نمی شید از خدمت با این شماره چشم!
    معاف از رزم هم به هیچ دردی نمیخوره،تو آموزشی معاف از رزم ها هم رژه می رفتن هم اسلحه می گرفتن و هم نگهبانی می دادن،فرمانده هم می گفت که منظور از رزم یعنی میدان جنگ نه پادگان آموزشی
    تو یگان هم که بودیم یکی از این معاف از رزمها به فرمانده گفت من معاف از رزمم اسلحه نمی گیرم،فرمانده بهش گفت آخه حیوون این اسلحه به کجای تو فشار میاره؟بدو اسلحه بگیر تا اضافه خدمت برات نزدم!
    تو دو پادگان ارتش که من دیدم این طور بود،تو ناجا که نیرو کمتره خب حتما بیشتر هم سخت بگیرن
    والا ما که تو ناچا بودیم معاف از رزم ها اینطور که شما میگین نبود و در این مورد حساسیت دارن در ضمن در آموزشی هم نه رژه میرفتن نه اسلحه می گرفتن یادمه حتی واسه تیراندازی هم نرفتن اینطور که شما میگین رزم یعنی میدون جنگ خب الان که جنگی وجود نداره

11. 2 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

13. 5 کاربر از TRIPLE M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sistani14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

ماهیانه یا سالیانه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشد
    من از سپاه پزیرش گرفتم و 1393/08/01 اعزامم از تبریز سپاه عاشورا
    حالا دیروز از اداره تماس گرفتن اگر 2 ماه تمدید کنی میتونیم برات امریه بدیم . حالا من میتونم تمدید کنم؟ و اینکه به صلاح هستش یا نه؟میشه یا نه؟ هر دو تاش از دستم نره با تمدید.جواب تمدید تا کی میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •