تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2481 از 4428 اولاول ... 1481198123812431247124772478247924802481248224832484248524912531258129813481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,801 به 24,810 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دوستان نامحدود این شرکت چجوریه ؟ مثلا 128 سرعتش چنده ؟ بعد این دوستمون گفتن محدود میشی بعد از مدتی یعنی چی ؟ پینگش به درد بازی انلاین میخوره ؟ تایم اوت ایناش چطوره ؟ ممنون

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سلام ، من نامحدود 256 دارم یک ماهه مصرف میکنم ، راضی بودم اما اخیرا گند زده سرعت دانلودم 15 شده

در آغاز فعالیت akito's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    undercity

پيش فرض

دوستان نامحدود این شرکت چجوریه ؟ مثلا 128 سرعتش چنده ؟ بعد این دوستمون گفتن محدود میشی بعد از مدتی یعنی چی ؟ پینگش به درد بازی انلاین میخوره ؟ تایم اوت ایناش چطوره ؟ ممنون
    من که فقط برای بازی انلاین استفاده میکنم . به نظرم پینگ باید روی 160 باشه . من فقط مشکل پینگ دارم . ممکنه گاه گاهی هم دی سی بشی اما داخل پینگ نشون نمیده و با یک رستارت گیم دوباره درست میشه اما برای من نادر اتفاق افتاده .بقیه جاها هم اخه مشکل دارن . هر جا بری میبینی مشکل دارن . نمیدونم والا

4. این کاربر از akito بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yasidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ، من نامحدود 256 دارم یک ماهه مصرف میکنم ، راضی بودم اما اخیرا گند زده سرعت دانلودم 15 شده
    بعد از ۳۳ گیگ سرعتت اومده روی ۱۵؟
    همیشه ۱۵ س یا مقطعی میاد پایین؟
    Last edited by yasidevil; 15-09-2013 at 10:48.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

اما برای من نادر اتفاق افتاده
    یعنی چند وقت به چند وقت ؟ اخه من های وب دارم هر چند دقیقه دی سی میشم مشکل داره کلا . نامحدودش هم نمیصرفه های وب محدودش هم خیلی حجم کم میارم . میخواستم اگه بشه بیام پارس . دوستان دیگه یه وضعیت از پینگ و تایم اوت میذارین لطفا ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بعد از ۳۳ گیگ سرعتت اومده روی ۱۵؟
    همیشه ۱۵ س یا مقطعی میاد پایین؟
    بعد از یه حجمی محدود میشید و تا آخر سرویس اینطور میمونه ؛

فقط در چند دقیقه اول سرعت خوبه و بعد ...

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    undercity

پيش فرض

یعنی چند وقت به چند وقت ؟ اخه من های وب دارم هر چند دقیقه دی سی میشم مشکل داره کلا . نامحدودش هم نمیصرفه های وب محدودش هم خیلی حجم کم میارم . میخواستم اگه بشه بیام پارس . دوستان دیگه یه وضعیت از پینگ و تایم اوت میذارین لطفا ؟
    من چند روزه یکی 2 بار صبح و 1 بارم شب دی سی میشم اما گفتم اگر توی بازی نباشی متوجه نمیشی که دی سی شدی . کانکشن قطع نمیشه . برای پینگ هم که باید پنیر دولتی استفاده کرد گه پنگ رو با خارج بیاره پایین شاتل هم دوستان دارن و توی بازی دیشب شاکی بودن . همه جا خرابه

9. این کاربر از akito بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

مثل اینکه وضعیت بدک نیست شاید اومدیم پارس . الان اون تست بالا که با cmd گذاشتی رو با پنیر گرفتی یا نه ؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    undercity

پيش فرض

مثل اینکه وضعیت بدک نیست شاید اومدیم پارس . الان اون تست بالا که با cmd گذاشتی رو با پنیر گرفتی یا نه ؟
    نه اون خود پارس انلاین خالیه خالیه . منم میخواستم برم های وب برای پینگ پایینش اما زیاد مشکل داره . اونجا مثل اینکه سریع هم حجم تمام میکنی . من اینجا 4 گیگ دارم 10 روزه همش وب گردی و بازی انلاین بودم ،یکم دانلود هم توی ساعت غیر رایگان کردم با این حال 2 گیگ رفته . اما نوین نت قدیم هم برای من خوب بود الان رو نمیدونم . پارس هم شما باید بری ببینی توی مرکز مخابراتیت کسی پارس داره و بپرسی ببینی چطوریاست . ممکنه برات متفاوت باشه . با پنیر پینگ 120 -160 میشه . حالا خود پارس پینگشو خوب کنه چه بهتر

12. این کاربر از akito بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    undercity

پيش فرض

نه اون خود پارس انلاین خالیه خالیه . منم میخواستم برم های وب برای پینگ پایینش اما زیاد مشکل داره . اونجا مثل اینکه سریع هم حجم تمام میکنی . من اینجا 4 گیگ دارم 10 روزه همش وب گردی و بازی انلاین بودم ،یکم دانلود هم توی ساعت غیر رایگان کردم با این حال 2 گیگ رفته . اما نوین نت قدیم هم برای من خوب بود الان رو نمیدونم . پارس هم شما باید بری ببینی توی مرکز مخابراتیت کسی پارس داره و بپرسی ببینی چطوریاست . ممکنه برات متفاوت باشه . با پنیر پینگ 120 -160 میشه . حالا خود پارس پینگشو خوب کنه چه بهتر

14. این کاربر از akito بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •