تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2481 از 3745 اولاول ... 1481198123812431247124772478247924802481248224832484248524912531258129813481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,801 به 24,810 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام کسی اینجا سرویس آ مثل اسیاتک گرفته چون توی تبلیغاتش نوشته 60 هزار تومان اما وقتی میخوای پرداخت کنی میزنه 90 هزار تومان میخواستم ببینم برای همه اینجوری هست؟
    با مالیات و هزینه های دیگه همینقدر میشه... فکر کنم 75 تومان آخرشه

- - - Updated - - -

سلام کسی اینجا سرویس آ مثل اسیاتک گرفته چون توی تبلیغاتش نوشته 60 هزار تومان اما وقتی میخوای پرداخت کنی میزنه 90 هزار تومان میخواستم ببینم برای همه اینجوری هست؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بازگشت همگان به سوی مخابرات است
    بنظرم های وب بگیر بچه ها میگن تو 3 ساعت رایگان 2.5 گیگ میگیره فشفشه هاش هم که معرکن

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    های وب هم یه گوه دیگست اینقد ازش تعریف نکن اسیاتک از نظر تنوع از های وب بهتره باز اینو 10 مگ میگیری شبی حداقل 5-6 گیگ میشه گرفت.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چقدر خوب میشد ادم همچین اینترنتی داشت

[SPOILER][/SPOILER]

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

متوجه نشدی چی گفتم شما شاید میخای تو یه ماه بالای 100 گیگ دانلود کنی که این طرح رو دوست نداری. میگم 17 گیگ حجم میده هر ماه فقط 17 تومن من مصرفم تو روز حدود 5 گیگ میشه میمونه 12 گیگ که تو 3 ضرب کنی میشه 36 گیگ دانلود شبانه هر ماه برام کافیه با این مبلغ خیلی میصرفه. هیچجا نمیتونی همچین چیزی گیر بیاری ولی بزرگترین مشکلم اینه که این طرحها میاد و میره وقتی تموم شد باید با پارس چیکار کنم؟
    دوست عزیز شما درست میگی ولی من مخالف هزینه کردن برای اینترنت شبانه ام پول سرویس رو در ماه بدی شبانه هم پولی باشه خیلی مسخره است هر چند که باید اینترنت پرسرعت مثل بقیه جاهای دنیا نامحدود واقعی باشه ولی همین شبانه هم غنیمته بشرطی که باز پولیش یا محدود نکنه مثل صبانت و پارس آنلاین و شاتل

5. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بازگشت همگان به سوی مخابرات است
    بنظرم های وب بگیر بچه ها میگن تو 3 ساعت رایگان 2.5 گیگ میگیره فشفشه هاش هم که معرکن

۲.۵ گیگ مثل جوک میمونه خیلی کمه هم سرعتش و هم ساعاتش نصف شبانه آسیاتکه فعلا آسیاتک حرف اول رو تو اینترنت ایران میزنه اگه باز اینم با شرکت های دیگه تبانی نکنه و نزنه شبانه هاش رو ناک اوت کنه

7. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تنها تو ایران که هزینه هر گیگابایت ترافیم بیشتر از ۱ دلار درمیاد به عبارتی دیگه گرانترین اینترنت دنیا رو داریم حتی گابن و گینه بیسائو سرعت اینترنتش بالاتر و هزینه اینترنتش کمتر از ایرانه حالا هم اگه شبانه رایگان رو چند شرکت باقی مونده که فکر کنم فقط آسیاتک و پیشگامان کویر یزد و فن آوا و های وب مونده باشن رو بردارن دیگه باید فاتحه اینترنت ایران رو خوند چون قشنگ دست کاربر رو میبندن یا نباید هیچی دانلود کنی یا باید جیبتو خالی کنن

9. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

۲.۵ گیگ مثل جوک میمونه خیلی کمه هم سرعتش و هم ساعاتش نصف شبانه آسیاتکه فعلا آسیاتک حرف اول رو تو اینترنت ایران میزنه اگه باز اینم با شرکت های دیگه تبانی نکنه و نزنه شبانه هاش رو ناک اوت کنه
    دقیقا میشه بگی کجا اسیاتک حرف اول رو میزنه !!!!!!!!!
    قیمت هاش که نجومی و خیلی گرونن کیفیتش هم که فوق العاده داغونه الان غیر از یکی دو نفر اکثرا توی تلگرم اینستا و استریم ویدیو مشکل دارن تنها تنها مزیت اسیاتک شبانش هست و من شبی 2 3 گیگ کارم رو راه میندازه از طرفی من 5 6 روز یک گیگ مصرف میکنم و 4000 میپردازم های وب فشفشه 3 گیگ 5 روز رو میده 3500 که بنظرم واقعا به صرفس البته منم اگه شبی 20 25 گیگ میتونستم دانلود کنم برام عالی بود بین 4.5 گیگ (سرویس شهاب)تا 3 گیگ خیلی نیست

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

های وب هم یه گوه دیگست اینقد ازش تعریف نکن اسیاتک از نظر تنوع از های وب بهتره باز اینو 10 مگ میگیری شبی حداقل 5-6 گیگ میشه گرفت.
    والا من تعریف نکردم ولی خودت هم قبول داری که دیگه فشفه هاش برای روزا خوبه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

قیمت هاش که نجومی و خیلی گرونن کیفیتش هم که فوق العاده داغونه الان غیر از یکی دو نفر اکثرا توی تلگرم اینستا و استریم ویدیو مشکل دارن تنها تنها مزیت اسیاتک شبانش هست و من شبی 2 3 گیگ کارم رو راه میندازه از طرفی من 5 6 روز یک گیگ مصرف میکنم و 4000 میپردازم های وب فشفشه 3 گیگ 5 روز رو میده 3500 که بنظرم واقعا به صرفس البته منم اگه شبی 20 25 گیگ میتونستم دانلود کنم برام عالی بود بین 4.5 گیگ (سرویس شهاب)تا 3 گیگ خیلی نیست

بله آسیاتک واسه کسانی که بودجه محدود دارن خوبه بله منم میتونم برم پارس یا صبانت ماهی ۴۰۰ هزار تومان پول اینترنت بدم کامپیوترم هم شبانه روشن نکنم ولی پول مفت و دزدی ندارم بریزم تو جیب این شرکتها و به طور کل بنظرم آسیاتک الان از همه شرکت ها بهتره هم تایم رایگانش بیشتره هم سرعت بالاتری داره هم دو نوع ساعات رایگان شبانه داره قیمت هاش هم نسبت به سرویسی که میده بد نیست بشرطی که شبانه اش رو پولی نکنه وگرنه هیچ فرقی با شرکت های دیگه نمیکنه تازه اونا کیفیتشون از آسیاتک بالاتره تو پینگ و پکت لاست و سرعت تک کانکشن فقط و فقط الان برگ برنده آسیاتک شبانه اش هست و بس

- - - Updated - - -

بله آسیاتک واسه کسانی که بودجه محدود دارن خوبه بله منم میتونم برم پارس یا صبانت ماهی ۴۰۰ هزار تومان پول اینترنت بدم کامپیوترم هم شبانه روشن نکنم ولی پول مفت و دزدی ندارم بریزم تو جیب این شرکتها و به طور کل بنظرم آسیاتک الان از همه شرکت ها بهتره هم تایم رایگانش بیشتره هم سرعت بالاتری داره هم دو نوع ساعات رایگان شبانه داره قیمت هاش هم نسبت به سرویسی که میده بد نیست بشرطی که شبانه اش رو پولی نکنه وگرنه هیچ فرقی با شرکت های دیگه نمیکنه تازه اونا کیفیتشون از آسیاتک بالاتره تو پینگ و پکت لاست و سرعت تک کانکشن فقط و فقط الان برگ برنده آسیاتک شبانه اش هست و بس

13. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

- - - Updated - - -

1 آبونمان مخابرات (ماهيانه) 12 1394/07/26
    2 امور رانژه مخابرات 1 50000 1394/07/26
    3 سرويس اينترنت پرسرعت آ مثل آسياتکـکـ( 2تا 8 صبح 80% رايگان) مبلغ کل 885588

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •