شانس اوردم خودمو از امواج انداختم بیرون وگرنه بایستی تو مریخ دنبالم میگشتن الان
شانس اوردم خودمو از امواج انداختم بیرون وگرنه بایستی تو مریخ دنبالم میگشتن الان
دقیقا همینطوره شاید بشه گفت یک دهم قبله
سلام دوستان.
این گزینه ها کارشون چیه؟
فعال بودنشون حجم کم میکنه؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
این 195 سر کاریه ؟ زنگ میزدم ایرانسل تیکت برام ثبت کنن سریع تر بود والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mobile1199; 07-10-2016 at 21:08.
مشکل اینجاست که سرعت بالا برای ویدیو آنلاین خوب است ولی برای متن و سایت یک سرعت سه یا چهار مگابیت خوبه
من یک مدت مدام سرعت تست می کردم ولی الان واقعا ویدیو انلاین نمی صرفه خسته شدم همش دویست هزار تومن شارژ کردم
خیلی ها هستن اصلا دنبال اینترنت نیستن پولشون هم جای بهتر خرج می کنن بنظر من نباید بهشون زیاد بها بدیم چون اگه ببینن بازار دارن اصلا سیاستشون رو عوض نمی کنن
واقعا توی اروپا و آمریکا با این سیاست و قیمت نمی تونن دوام بیارن
Last edited by xxx1360; 07-10-2016 at 21:30.
سلام
نه برادر کم نمیکنه،بازشون بزار ،اون وسطیا رو ببندی دیگه نمیتونی به چیز پی ان وصل بشی
برای منم دقیقا از 5 روز پیش اینطوری شده
قبلا وقتی مودم رو به سیستم وصل میکردم آنتن پر بود
ولی الان 2-3 تا خط بیشتر نداره
چرا موقع خرید ارور میده Apifailure ( در برنامه ایرانسل من ) وارد حساب اینترنتی هم نمیشه
منم اینجوری شدم
عجب گیری کردیم ها میخواستم بازی گرز بزارم برا دانلود الان دو شب اینجوریه
بی نظم تر بی قانون تر از ایران نیست / زنگ زدم میگم چرا نمیشه خریداری کرد و به حساب اینترنتی رفت میگه سیستم در حال اپدیت هست تا صبح طول میکشه ! میگم اگه کسی الان اینترنت بخواد خریداری کنه باید چیکار کنه ؟ میگه بعدا بخره - چند شب یکبار همین منوال هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)