چه گیمی بازی میکنید؟؟سرور ایرانی یا خارجی؟؟پینگتون با پارس توش چند بوده؟؟
چه گیمی بازی میکنید؟؟سرور ایرانی یا خارجی؟؟پینگتون با پارس توش چند بوده؟؟
بازی fifa world . سرور خارجی. پارس زیر 200 بود 90 درصد اوقات. ولی الانم فک کنم همینطوره. توی تاپیک پارس انلاین الان بپرسی بهت میگم اوضاش چطوره . ولی الان مخابرات خون میکنه دل ادمو واسه بازی
من اگه بخوام 128نامحدود پارس آنلاین بگیرم مشکلی برام ایجاد نمیشه برای بازی کردن من بازی آنلاین dota2 انجام میدم میگم بعد از 8گیگ ترافیک منصفانه پینگ و پکت لاس بالا نمیره؟؟
شما در مدتی که پارس داشتین تایمی بود که lecenry یا پکت لاس و تایم اوتی داشته باشین؟؟
چرا پارس آنلاین رو تخلیه گردین و رفتین مخابرات؟؟
دوتا خط تلفن داره
پارس دانلود شبانه رو برداشت اومدم مخابرات.
وقتی سرعتت اسمی شد دیگه بستگی به سرور بازی داره که با این سرعت کشش داشته باشه یا نه. پینگ و پک لاست تغییری نمیکنه با افت سرعت. سرویس گیم فعال کنی هم کلا بهتره دیگه
اون خطمو ازاد کردم الان نت روش نیست.
برادر فقط گول پروفایل گیم پارس رو نخور که الکیه و فقط جنبه مارکتینگ داره پینگ هم کلا چند وقته خیلی خوب نیس در ساعات مختلف شبانه روز متفاوته مثلا الان با 8.8.8.8 حدود 200 هست ولی دیروز گفتم 93 بود !
بچه ها پارس 128نامحدود دارن ولی اهل بازی نیستن که بهشون بگم تست کنن
میگن تا 8 گیگ سرعتشون 350-400 ولی بعد از 8 گیگ پله ای سرعتشون میاد پایین و میشه بیبن 30-50 و زیر30 نمیاد حالا نمیدونم با سرعت 30kb میشه بازیهای آنلاین dota2 و callofduty6 mw2 رو بازی کرد یا نه!!!
بچه ها پارس 128نامحدود دارن ولی اهل بازی نیستن که بهشون بگم تست کنن
میگن تا 8 گیگ سرعتشون 350-400 ولی بعد از 8 گیگ پله ای سرعتشون میاد پایین و میشه بیبن 30-50 و زیر30 نمیاد حالا نمیدونم با سرعت 30kb میشه بازیهای آنلاین dota2 و callofduty6 mw2 رو بازی کرد یا نه!!!
ip 5.61 که تازه وارد شده مال نیماد نته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)