تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2480 از 4105 اولاول ... 1480198023802430247024762477247824792480248124822483248424902530258029803480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,791 به 24,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من ورودی مهر 88 بودم و از همون موقع شروع به تحصیل کردم ولی نمیدونم چرا اسمی از 88 نیست همش از 89 به بعده
    تو سامانه اینا رو نوشته عکس اول مال اعزام که البته مربوط به قبل از دانشگاه هست و دومی مربوط به معافیت تحصیلی ولی من هیچی متوجه نشدم .میشه لطف کنید بگید وضعیت من الان چه جوریه .من از این سامانه سردرنیاوردم :

محتوای مخفی: وضعیت من 

Last edited by ahwazp30; 16-10-2014 at 18:09.

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

این قانون هنوز ابلاغ نشده! رکن یک پادگان ما گفته که هرکی گفته ابلاغ شده برین از خودش بخشش بگیرین!
    چرا برادر ابلاغ شده، من تو کارگزینی وظیفه بودم و سیستم جامع و اتوماسیون سربازا دست من بود. هر نامه ای که ابلاغ می شد رو بنده اولی کسی بودم که می دیدم. به این زودی ها لو نمیدادن یا اینکه جناب سرگرد از زور گشادی فقط 1 بار در ماه نامه هاشو چک می کرد. و اینکه از فرماندهی ستاد کل طول میکشه تا به دست همه یگان ها برسه وگرنه وقتی خود جانشین نیروی انسانی فرموده که ابلاغ کردیم، شوخی نداره که با کسی

3. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نامه ای به من نداده فقط اخرین مجوزی که گرفتم نوشته تا 31 شهریور 93 برای اتمام تحصیلات مهلت داده میشود اما چیزی از تاریخ وارد غیبت شدن ننوشته .ضمنا من اخرین نمره ام توی شهریور ثبت شده و به همین خاطر میگم که شهریور فارغ التحصیل شدم وگرنه هنوز برای لغو معافیت تحصیلی و فارغ التحصیلی اقدام نکردم.میشه بیشتر منو راهنمایی کنید که کی باید دفترچه بفرستم .تاریخ وارد غیبت شدنم کی هست ؟
    شما معافیت اگر برای سال پنجم از نظام وظیفه گرفته باشین باید یک نامه داده باشن که بدی دانشگاه تا اجازه بدن تموم کنی و مهمتر که تاریخ آغاز غیبت داخلش می نویسه

ببینید شما سه سال فرصت داشتی به اتمام برسونی . وقتی نتونستی دو ترم سنوات گرفتی (دانشگاه فرصت داده) شده سال چهارم تمام. بعد از سال چهارم اگر درست تموم نشده باشه میری به وضعیت دانشجو اخراجی . اگر شما سال پنجم هم فرصت گرفتی (فقط نظام وظیفه میتونه اجازه بده) تو مهلت معرفیت (یعنی همون یک سال پس از فارغ التحصیلی یا اخراجی یا انصرافی) بهت فرصت دادن . یعنی تو همون سال باید سعی کنی شش ماه اول تموم کنی و تو همون یکسال شش ماه دوم (سال پنجم) معرفی بشی تا غیبت نخوری

امیدوارم که غیبت نخوری ولی دقیقا همین مساله یکی از آشنا ها داشت برای همین دقیقا میدونم به چه صورت است خواستم بدونی یک موقع تو دردسر نیفتی یکسال عقب نندازی

5. این کاربر از edomanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شما معافیت اگر برای سال پنجم از نظام وظیفه گرفته باشین باید یک نامه داده باشن که بدی دانشگاه تا اجازه بدن تموم کنی و مهمتر که تاریخ آغاز غیبت داخلش می نویسه

ببینید شما سه سال فرصت داشتی به اتمام برسونی . وقتی نتونستی دو ترم سنوات گرفتی (دانشگاه فرصت داده) شده سال چهارم تمام. بعد از سال چهارم اگر درست تموم نشده باشه میری به وضعیت دانشجو اخراجی . اگر شما سال پنجم هم فرصت گرفتی (فقط نظام وظیفه میتونه اجازه بده) تو مهلت معرفیت (یعنی همون یک سال پس از فارغ التحصیلی یا اخراجی یا انصرافی) بهت فرصت دادن . یعنی تو همون سال باید سعی کنی شش ماه اول تموم کنی و تو همون یکسال شش ماه دوم (سال پنجم) معرفی بشی تا غیبت نخوری

امیدوارم که غیبت نخوری ولی دقیقا همین مساله یکی از آشنا ها داشت برای همین دقیقا میدونم به چه صورت است خواستم بدونی یک موقع تو دردسر نیفتی یکسال عقب نندازی
    اگه اینطوری باشه که شما میگی من الان فقط یک راه دارم اونم خودکشی هست .چون سال پنجم تا اخر شهریور بوده که الان با پایان یافتن مهر هم هنوز هیچ کاری نکردم .بدبخت شدم رفت .ولی دانشگاه هیچ سنواتی بهم نداده اون یک سال اول رو و یک سال دوم رو همشو نظام وظیفه داد اما اصلا حرفی از دفترچه پر کردن نزدن فکر کنم کارم دیگه تمومه.

جالب اینجاست که دانشگاه بعد از سال سوم هر ترم منع از تحصیلم میکردو نمیزاشت انتخاب واحد کنم تا مجوز از ن و ببرم اما در عین حال میگفت از نظر ما مشکلی نیست اگه تا 5 سال هم نتونستی تموم کنی انتقالت میدیم به سیستم پاره وقت و نگران نباش تا 20 ترم مهلت داری
    Last edited by ahwazp30; 16-10-2014 at 21:11.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

چرا برادر ابلاغ شده، من تو کارگزینی وظیفه بودم و سیستم جامع و اتوماسیون سربازا دست من بود. هر نامه ای که ابلاغ می شد رو بنده اولی کسی بودم که می دیدم. به این زودی ها لو نمیدادن یا اینکه جناب سرگرد از زور گشادی فقط 1 بار در ماه نامه هاشو چک می کرد. و اینکه از فرماندهی ستاد کل طول میکشه تا به دست همه یگان ها برسه وگرنه وقتی خود جانشین نیروی انسانی فرموده که ابلاغ کردیم، شوخی نداره که با کسی
    شما تو کارگزینی وظیفه کار می کنید؟منم همون جا کار می کنم ولی به اتوماسیون دسترسی ندارم.چون به سربازا اجازه دسترسی نمیدن و کلا حفاظتم گیر میده.چطور شما اچازه دارین
    درضمن مال ما هنوز نامه اش تو اتوماسیون نیومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من ورودی مهر 88 بودم و از همون موقع شروع به تحصیل کردم ولی نمیدونم چرا اسمی از 88 نیست همش از 89 به بعده
    تو سامانه اینا رو نوشته عکس اول مال اعزام که البته مربوط به قبل از دانشگاه هست و دومی مربوط به معافیت تحصیلی ولی من هیچی متوجه نشدم .میشه لطف کنید بگید وضعیت من الان چه جوریه .من از این سامانه سردرنیاوردم :

محتوای مخفی: وضعیت من 

خدمت شما عارضم که خدا شکر غیبتی برای شما ثبت نشده،البته فعلا!
    هر چه سریعتر برای دفترچه و سایر کارها اقدام کنید تا 21 ماه خدمت کنید!
    البته یه مقدار وضعیت شما پیچیده است ولی چیزی که واضحه اینه که هنوز وارد غیبت نشدید
    به عنوان یک برادر کوچکتر توصیه می کنم این دندون فاسد رو هر چه زودتر بکشید و خود را راحت کنید،این یه بار سنگین رو قلب اکثر پسراس و تا روزی که تموم نشده استرسش با آدمه

9. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اینطوری باشه که شما میگی من الان فقط یک راه دارم اونم خودکشی هست .چون سال پنجم تا اخر شهریور بوده که الان با پایان یافتن مهر هم هنوز هیچ کاری نکردم .بدبخت شدم رفت .ولی دانشگاه هیچ سنواتی بهم نداده اون یک سال اول رو و یک سال دوم رو همشو نظام وظیفه داد اما اصلا حرفی از دفترچه پر کردن نزدن فکر کنم کارم دیگه تمومه.

جالب اینجاست که دانشگاه بعد از سال سوم هر ترم منع از تحصیلم میکردو نمیزاشت انتخاب واحد کنم تا مجوز از ن و ببرم اما در عین حال میگفت از نظر ما مشکلی نیست اگه تا 5 سال هم نتونستی تموم کنی انتقالت میدیم به سیستم پاره وقت و نگران نباش تا 20 ترم مهلت داری

دوست عزیز ناراحت نباش . خبر ندادم که خودکشی کنی اصلا ارزش داره به خاطر سربازی!! البته میدونم همین طوری گفتی ولی نشون میده استرس گرفتی. مگه چی شده . من خواستم بهت بگم که یه موقع تو خودت نگی وقت دارم بیخیال شی . اگر غایب شده باشی می تونی این ور سال طبق خبر تا 22 بهمن خودت معرفی کنی غیبتت بخشیده میشه . تا غیبتت زیاد نشده یک سر نظام وظیفه برو اونجا کد ملی بگو چک کنن دقیقا اگر غایب هستی از کی شدی سایت ول کن . دیگه صد تا فکر و خیال نمیکنی

جالبه اون مجوز که دو بار از نظام وظیفه گرفتین برای دانشگاه باید توش قید کنه تا کی فرصت داری

من خودم تا شهریور سال دیگه وقت دارم معرفی کنم اما این ور سال سعی می کنم برم تا سه ماه اضافه نشه با اون که اصلا تمایل ندارم شروع سربازی تو زمستون برم

من خودم پیام نور خوندم . کارشناس من اصلا هیچی حالیش نبود . به حرف بعضی کارشناس رشته گوش بدی آدم بیچاره می کنه . شما حداقل یک ترم میتونستی سنوات بگیری عجیبه

این خبر تو سایت نظام وظیفه زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بخشش اضافه خدمت مشمولان غايب
    سردارکمالي گفت :به مناسبت عيد غير خم اضافه خدمت سه تا شش ماهه مشموليني که در حال خدمت هستند و يا تا بيست و دوم بهمن ماه 93 خود را معرفي مي کنند بطور کامل بخشيده شده است که ملاک محاسبه اين بخشش اضافه خدمت تاريخ ثبت درخواست اعزام به خدمت مشمولان تا تاريخ بيست و دوم بهمن ماه 93 مي باشد .
    وي خاطر نشان کرد:بخشش اضافه خدمت صرفا مربوط به اضافه خدمت سنواتي و دفترچه اي است که بعلت عدم معرفي به موقع از سوي وظيفه عمومي اعمال مي شود و بخشش غيبت هاي حين خدمت برابر مقررات آئين نامه انضباطي است و در اختيار فرماندهان سازمان مربوطه است.

11. این کاربر از edomanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

شما تو کارگزینی وظیفه کار می کنید؟منم همون جا کار می کنم ولی به اتوماسیون دسترسی ندارم.چون به سربازا اجازه دسترسی نمیدن و کلا حفاظتم گیر میده.چطور شما اچازه دارین
    درضمن مال ما هنوز نامه اش تو اتوماسیون نیومده
    کار می کردم. بله، اصولا از نظر حفا سرباز نباید به اتوماسیون و سیستم جامع دسترسی داشته باشه، ولی من داشتم حتی به سیستم جامع کادری ها. کلا یه مقدار اونجایی که من بودم خر تو خری بود سیستمش! جالبتر از اینکه حتی جواب استعلام حفا در مورد من نیومد، اما از روز اول خدمت در یگان تا آخرین روز تو همون کارگزینی خدمت کردمیه جورایی ظاهرا اعتماد داشتن به من..
    اصولیش اینه که تا جواب استعلام حفا نیومده شما اجازه نشستن پشت سیستم نداشته باشید و البته هیچ نوع دسترسی به اتوماسیون و سیستم جامع هم نباید داشته باشید در کل. اما ما دور می زدیم یه جورایی.. فرمانده منطقه با خودش لپ تاپ میاورد تو ستاد، من می رفتم میشستم تو اتاقش پایان نامه فوق لیسانس خودش و زنشو تایپ می کردم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

نمیدونم چرا بعضی از دوستان تردید دارن برای اعزام!
    من حاضرم یه بار دیگه هم برم خدمت(البته فقط کار نظامی میکنم این بار) برید خیال خودتون رو هم راحت کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

نمیدونم چرا بعضی از دوستان تردید دارن برای اعزام!
    من حاضرم یه بار دیگه هم برم خدمت(البته فقط کار نظامی میکنم این بار) برید خیال خودتون رو هم راحت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •