ممنونم از جوابتون، با سیم کارت 3G تست نکردید؟، واقعیتش میخواستم یه مودم 3G بگیرم از یه فروشنده پرسیدم گفت اگه تو جای خوب باشی و آنتن کامل باشه، نزدیک به 4G سرعت میده، میخواستم بدونم شما تجربه استفاده از مودم 3G رو داشتید؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنونم از جوابتون، با سیم کارت 3G تست نکردید؟، واقعیتش میخواستم یه مودم 3G بگیرم از یه فروشنده پرسیدم گفت اگه تو جای خوب باشی و آنتن کامل باشه، نزدیک به 4G سرعت میده، میخواستم بدونم شما تجربه استفاده از مودم 3G رو داشتید؟
ببخشید از ساعت 6 تا 10 صب دانلود نامحدود داره ؟؟
پس الان سرویس مخابرات مناسب ترینش برا من این سرویسی هس ک شما معرفی کردین ؟؟
اگ نخوام یک سالاه بگیرم هیچ راهی نیست ؟؟
این قسمت اخر رو دقیق نگرفتم (( 3 برابر حجم روزانه هم میتوانید دانلود شبانه داشته باشید )) میشه بیشتر توضیح بدین
؟؟
بله سرویس آسیاتک از ساعت 6 تا 10 دانلود نامحدود دازد.(صبانت هم سرویسهای مشابهی با حجمهای سالانه 12 و 30 و 60 گیگ تازه ارائه کرده که از ساعت 4 تا 10 رایگان است ولی در مورد سرعتش در ساعات رایگان اطلاعی ندارم)
اگر سرعت برایتان مهم است سرویس محدودی را که معرفی کردم بگیرید اگر سرعت زیاد مهم نیست و مصرفتان بیشتر از 10 گیگ است سرویس نامحدود را بگیرید.
اگر یکساله نگیرید 2 گیگ حجم هدیه را نمیگیرید.
مثلا اگر حجم سرویستان ماهانه 5 گیگ است در یک ماه 15 گیگ هم میتوانید از ساعت 2 تا 7 شب دانلود کنید.
ولی اگر من جای شما بودم حتی اگر لازم بود یک خط دیگر ثبت نام میکردم و خودم را به سرویسهای گرانقیمت مخابرات محدود نمیکردم.
نه
من اینترنت موبایل رو فقط با 4g استفاده کردم
البته قبلنا همراه اول 3g داشتم که دیال آپ شرف داشت بهش
خدایی سرعت سرویس ها خیلی کمه
سرویس ۱۲۸
Sent from my موبایل using Tapatalk
دوستانی که دور بر خیام لاله یا ابوریحان هستن و 4G دارن چقدر سرعت میگیرن؟ اگر ارزش داره یه مودم بخریم
دانلودامون مونده رو هوا![]()
دوستانی که در منطقه مدنی ( نصف راه - ورزش ) هستید ، لطفا سرعت دانلود و همچنین حداقل و حداکثر حجمی که میتونید از طریق 4G دانلود کنید رو بفرمایید . ممنون
با 9 هزار تومن سرویس یکساله صبحانه آسیاتک از ساعت 6 تا 10 رایگان بگیرید و فایلهایتان را به سرور ایران آپلودبوی منتقل کنید و روزانه تا 18 گیگابایت دانلود کنید.(البته بهتر است قبل از خرید سرویس از دوستانی که در مرکز مخابراتی شما هستند و سرویس آسیاتک دارند هم در مورد سرعت دانلود از سرورهای اسیاتک در ساعات رایگان سوال کنید)
پین تخفیف آسیاتک را تا 15 خرداد میتوانید از سایت زیر دریافت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 971971; 31-05-2016 at 20:27.
آسياتک رو جمع آوري زدم، اومدم شاتل ، 4 روزه هست که درخواست دادم ولي هنوز وصل نشده!
طرح جالبیه واس کسایی که خط اضافه دارن و دنبال دانلودن- واسه مصرف روزانه زیاد به درد نمیخوره-فقط 2هزار تومن!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)