تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2480 از 3745 اولاول ... 1480198023802430247024762477247824792480248124822483248424902530258029803480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,791 به 24,800 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام، دوست من کلا چند روزه نه تلگرام روون باز میشه(واسه لود یه عکس کلی زمان میبره و پیغام ها بلافاصله دلیور نمیشه) پکت لاست هم به شدت بالاس..شبا هم پینگ اصلا ثبات نداره..واقعا با خط 10 مگ این شرایط خنده داره.. اسیاتک تا خرخره مشتری گرفته الان نمیتونه دیگه جواب گو باشه..امیدوارم درست بشه به زودی.مشکل قطعی من نداشتم امروز.

تلگرام رو خوب اومدی !
    خدایی اعصاب برام نمونده
    حالا تلگرام پی سی بهتر از ماله گوشیه؛ ماله گوشی که پدرم در میاد عکس باز کنم!!
    نمیدونم قضیه چیه والا

2. 3 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تلگرام رو خوب اومدی !
    خدایی اعصاب برام نمونده
    نمیدونم قضیه چیه والا
    من اعصابم خورد شد تلگرامو ریموو کردم یدونه عکس میخای باز کنی یه ساعت میکشه. گوه بریزی تو این اینترنت مملکت حتما به خاطر فیلترینگ هوشمنده فیلتر کن جمع کنیم پاشیم بریم بابا یدونه فیلترشکن هم درست کار نمیکنه

4. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام کسی اینجا سرویس آ مثل اسیاتک گرفته چون توی تبلیغاتش نوشته 60 هزار تومان اما وقتی میخوای پرداخت کنی میزنه 90 هزار تومان میخواستم ببینم برای همه اینجوری هست؟
    Last edited by amin885; 18-10-2015 at 11:40.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

برای تخلیه اسیاتک باید از پنل 1544 درخاست بدیم؟؟؟ هزینه داره؟
    من سرویسم تموم شد میرم پارس این طرح دانشجوییش محشره.ماهی 17 گیگ فقط 17 تومن از همه مهمتر شبانه 1/3 کیفیتشم هزار بار از این اسیاتک اشغال بهتره فقط تبلیغ الکی دیدم ازش.
    دوست عزیز شبانه پولی اصلا بدردنمیخوره شما هر ۳ گیگ باید ۴ هزار تومان از جیب مبارکت خرج کنی اصلا نمیصرفه ولی متاسفانه مثل اینکه همه شرکت ها همینطوری که نامحدودها رو منصفانه کردن و بعد از یک حجمی بردن زیر سرعت اسمی شبانه هم کم کم داره پولی میشه

7. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    ما توی خونه یک خط تلفن داریم که در حال حاضر سرویس صبانت روش فعاله.میخوام یک خط تلفن ثابت دیگه هم از مخابرات بخرم و اینبار از آسیاتک برای خط جدید سرویس بگیرم.2 خط توی خونه که مشکلی پیش نمیاد؟مخابرات نیاد خط دوم رو به صورت pcm وصل کنه؟
    کسی تجربشو داره؟
    ممنون
    دوستان سوال منم همینه، اگه کسی تجربه ش رو داره لطفا بگه، منم میخوام یک یا دو خط دیگه بکشم.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تلگرام رو خوب اومدی !
    خدایی اعصاب برام نمونده
    نمیدونم قضیه چیه والا
    شما هر وقت فهمیدی قضیه کندی 1 ساله وایر چیه اینم میفهمی !
    البته اقای وزیر که میاد میگه مشکل جهانیه !

10. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

داداش باید بدونی که مخابرات و شرکت ها دست پیکی کردن که مشترک تخلیه نکنه یعنی اینقدر اذیت میکنن مشترک رو که بقیه مشترکین از تخلیه کردن پشیمون بشن
    داداش من الان میخوام مشترک جدید آسیاتک بشم،نمیخوام تخلیه کنم اما اینو تو پنلم زده..!!!
    195 هم شکایت کردم،1.5 ماه هست که پول رو واریز کردم سرویس هنوز وصل نشده

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز شبانه پولی اصلا بدردنمیخوره شما هر ۳ گیگ باید ۴ هزار تومان از جیب مبارکت خرج کنی اصلا نمیصرفه ولی متاسفانه مثل اینکه همه شرکت ها همینطوری که نامحدودها رو منصفانه کردن و بعد از یک حجمی بردن زیر سرعت اسمی شبانه هم کم کم داره پولی میشه
    متوجه نشدی چی گفتم شما شاید میخای تو یه ماه بالای 100 گیگ دانلود کنی که این طرح رو دوست نداری. میگم 17 گیگ حجم میده هر ماه فقط 17 تومن من مصرفم تو روز حدود 5 گیگ میشه میمونه 12 گیگ که تو 3 ضرب کنی میشه 36 گیگ دانلود شبانه هر ماه برام کافیه با این مبلغ خیلی میصرفه. هیچجا نمیتونی همچین چیزی گیر بیاری ولی بزرگترین مشکلم اینه که این طرحها میاد و میره وقتی تموم شد باید با پارس چیکار کنم؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

متوجه نشدی چی گفتم شما شاید میخای تو یه ماه بالای 100 گیگ دانلود کنی که این طرح رو دوست نداری. میگم 17 گیگ حجم میده هر ماه فقط 17 تومن من مصرفم تو روز حدود 5 گیگ میشه میمونه 12 گیگ که تو 3 ضرب کنی میشه 36 گیگ دانلود شبانه هر ماه برام کافیه با این مبلغ خیلی میصرفه. هیچجا نمیتونی همچین چیزی گیر بیاری ولی بزرگترین مشکلم اینه که این طرحها میاد و میره وقتی تموم شد باید با پارس چیکار کنم؟
    بازگشت همگان به سوی مخابرات است
    بنظرم های وب بگیر بچه ها میگن تو 3 ساعت رایگان 2.5 گیگ میگیره فشفشه هاش هم که معرکن

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اقا در کمال تعجب های وب تو شهر ما نمایندگی فروش نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •