تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2480 از 3195 اولاول ... 148019802380243024702476247724782479248024812482248324842490253025802980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,791 به 24,800 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

عکس ها رو که نگاه میکنیم دلمان خود به خود سمت باندل میرود !

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

نه، فکر کنم LT+ v1.9 از فلش شدن دستگاه به هنگام آپدیت داشبورد جلوگیری می کنه .
    نه برادر قضیه اینطوری نیست
    ما اول آپدیت داشبرد جدید رو میریزیم تا دستگاه اصل بشه( چون این آپ هر چیزی جز اصل رو فلش میکنه به حالت اول)بعد 1.9رو میریزیم

3. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید کسی لینک دانلود jungle flasher جدید رو داره ویندور من ویندوز7هست من این برنامه رو از سایت خودش دانلود کردم ولی اصلا ویندوز چنین فایلی رو نشناخت.خواهشا سریع(برایlt1.9)میخوام
    راستی روش کار با این برنامه رو هم بگید
    راستی بعد از ساخت فرم ور1.9با جانگل فلشر اونرو چه جور باید رایت کنیم؟
    و
    سلام دوستان

امروز رفتم یه سر به فروشگاه زنجیره ای کارفور توی دبی زدم و تو قسمت ایکس باکس با این پکیج ها روبرو شدم که به ترتیب عکسشون +قیمتشون رو گذاشتم ببینید چه طورن؟ قیمتشون چه طوره؟ کدوم ارزش خرید داره؟و ........با تشکر
    سلام.میبخشید من دیروز هر چی سعی کردم به سایت وصل نشدم!!!شرمنده اگه از من سوال کردین و نتونستم جواب بدم.
    لازم دونستم از جناب x-volt هم تشکر کنم.راهنماییهاشون برای من بسیار مفید بود.(سپاس)
    s.j-rez جان میبینم که بحث فلگ و بن رو گذاشتی کنار رفتی سراغ اصل مطلب.ایول الله
    البته اون عکسی که از تست بازیت گذاشتی ناخوانا بود ولی میشد متوجه شد که بازیت Non Stealthهست!!پس بازی رو بذار کنار تا واست عذاب نشه.میتونی بازی رو خودت پچ کنی منتهی الان با حساب اینترنت و مصرف برق و از همه مهمتر قیمت یه DVD 9 مرغوب رایت ایمیج پچ شده از خرید بازیه پچ شده گرونتر در میاد!!!پس پیشنهاد میکنم بازی رو از جای مطمئنی پچ شده بخری!میگم مطمئن چون بعضیا فرق پچ و گچ رو نمیدونن!!جدی میگم!وقتی ازشون میپرسی بازی پچ شدست؟جوری میخندن که یه لحظه احساس میکنی (دور از جونت) کودن ترینه آدمایی!!!!!!!
    ضمنا ً حالا که پیگیر LT1.9 هستی پس خرید بازی پچ شده رو فعلا ً بیخیال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چون پچ 1.9 با پچ LT قبلی متفاوته و ممکنه بازی پچ شده به شما بفرشون!!!ولی پچ متناسب با lt1.9 نباشه!من پیشنهاد میکنم کمی صبور باش.به نتایج بهتری میرسی.
    جناب پاکباز.درود.
    انشالله که در خرید موفق باشید.من از عکسهایی که گذاشتین متوجه شدم که هر سه Pack کنسول اسلیم هستش!یکی 4 گیگ که یعنی هارد نداره و دیگری 250 گیگ که هارد 250 داره!!!نوع درایو رو نمیشه از رو جعبه مقوایی تشخیص داد!حقیقتشو بخواین تشخیص نوع درایو از روی تاریخ ساخت کنسول هم بهیچ وجه مطمئن نیست!!البته پلمب بودن کنسولتون یک مزیته!ولی تشخیص نوع درایو براتون مقدور نیست.منم پیشنهاد میکنم بیشتر بگردین ممکنه الایت یا آرکید نو هم پیدا کنید اگه قیمتشون از قیمت ایران کمتر باشه بازم میصرفه.کینکت تو تهران ارزونتر از قیمتیه که در دوبی بهتون دادن!منتهی باید دید همراه با کینکت (دوبی) بازی هم میدن؟چند تا؟بازم عرض میکنم بیشتر بگریدن ممکنه الایت یا آرکید پیدا کنید.ضمنا ً اگه الایت پیدا کردین 120 هم بود بخرید درگیر 250 گیگ یا 120 گیگ بودنش نباشید.و اگه آرکید پیدا کردین بازم شک نکنین و البته بگیردین ببینین هارد پلمب شده هم در دوبی موجوده؟ اگه بود هارد هم بخرید.چون تو ایران این مورد هم با مشکل مواجه شده!!(مملکته ما داریم؟؟!!!)

5. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه برادر قضیه اینطوری نیست
    ما اول آپدیت داشبرد جدید رو میریزیم تا دستگاه اصل بشه( چون این آپ هر چیزی جز اصل رو فلش میکنه به حالت اول)بعد 1.9رو میریزیم
    جسارتا ً پیشنهاد میکنم اول فریمور ارجینال رو بریزید رو کنسول و بعد با فریمور ارجینال داشبورد رو آپیدت کنید و بعد از این دو مرحله Lt1.9 رو بریزید.
    ممکنه شما رو فریمور کپی شدتون آپیدت کنید چه توسط لایو و چه بوسیله آپیدت های پورتابل!!اونوقت میشه بحث فلگ رو دوباره مطرح کرد!
    ببینید ریخت فریمور ارجینال خیلی طول بکشه 20 دقیقه زمان میبره!!!!!!!!!ولی لااقل میدونیم دیگه راحت آپدیت میکنیم!
    آخرین آپدیت مایکروسافت 13146 نام داره که اتوماتیک تمام فرمویر های کنسول ها رو به یه کد واحد تبدیل میکنه و اینشکلی بازی های کپی شده در این نوع کنسول ها دیگه اجرا نمیشه اما در مواردی دیده شده که کنسول فلگ هم شده!پس بهتره روزه شک دار نگیریم.چون من نوعی آپیدت کردم و فلگ نشدم.لزومی نداره که شما هم مثل من باشید.
    بیشتر احتیاط کنید.بحث Lt2 هم مطرحه که امنیت بیشتر داره و ... خب مایکروسافت و شرکت های بازیساز هم بیکار ننشستن که ما بهشون رکب بزنیم .اون ها هم آپیدت های خفن تری روانه میکنن تا همه جوره آنتی رکب بزنن!!!!!!!!این روزها بیشتر از قبل باید احتیاط کنید اگه کنسول نیم میلیونی خود رو دوست دارید!!!.
    ارادتمند شما مهدی.

7. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Majid66_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیها چطورن؟ نمی خوام زیاد تخیلی باشه مثل مترو 2033
    یه چیز شبیه جنگ های خودمون
    TWO
    resident evil
    dead space
    اگه بازی بهتر و جذاب تر حتی استراتژی سراغ دارین لطفا به یکم توضیح دربره بازی معرفی کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دو تا سوال یکی انکه میشه چند تا مغازه یا آدرس بهم بدین که lt +1.9 رو بریزه (هرچی طرفای تجریش باشه بهتر ولی نبودم عب نداره)
    بعد اینه : فرض کنید من الان lt+1.9 رو ریختم تو لایو هستم تا زمانی که آپدیت جدید ار مایکروسافت رو نصب نکنم که فلگ نمی شم درسته؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

جسارتا ً پیشنهاد میکنم اول فریمور ارجینال رو بریزید رو کنسول و بعد با فریمور ارجینال داشبورد رو آپیدت کنید و بعد از این دو مرحله Lt1.9 رو بریزید.
    ممکنه شما رو فریمور کپی شدتون آپیدت کنید چه توسط لایو و چه بوسیله آپیدت های پورتابل!!اونوقت میشه بحث فلگ رو دوباره مطرح کرد!
    ببینید ریخت فریمور ارجینال خیلی طول بکشه 20 دقیقه زمان میبره!!!!!!!!!ولی لااقل میدونیم دیگه راحت آپدیت میکنیم!
    آخرین آپدیت مایکروسافت 13146 نام داره که اتوماتیک تمام فرمویر های کنسول ها رو به یه کد واحد تبدیل میکنه و اینشکلی بازی های کپی شده در این نوع کنسول ها دیگه اجرا نمیشه اما در مواردی دیده شده که کنسول فلگ هم شده!پس بهتره روزه شک دار نگیریم.چون من نوعی آپیدت کردم و فلگ نشدم.لزومی نداره که شما هم مثل من باشید.
    بیشتر احتیاط کنید.بحث Lt2 هم مطرحه که امنیت بیشتر داره و ... خب مایکروسافت و شرکت های بازیساز هم بیکار ننشستن که ما بهشون رکب بزنیم .اون ها هم آپیدت های خفن تری روانه میکنن تا همه جوره آنتی رکب بزنن!!!!!!!!این روزها بیشتر از قبل باید احتیاط کنید اگه کنسول نیم میلیونی خود رو دوست دارید!!!.
    ارادتمند شما مهدی.
    راست میگی اینطوری امنیت خیلی بهتری داریم ولی بدبختی اینه فرم ور اصل رو از کجا گیربیاریم؟؟؟؟؟شما میدونید؟
    راستی LT+2کی میاد دو دل موندم1.9 رو بریزم یا نه چون اولین بارمه و تجربه ای ندارم
    جانگل فاشر رو هم کامپیوترم نمیشناسه و باز نمیکنه
    نظرتون چیه؟
    Last edited by s.j-rez; 18-06-2011 at 12:53.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دو تا سوال یکی انکه میشه چند تا مغازه یا آدرس بهم بدین که lt +1.9 رو بریزه (هرچی طرفای تجریش باشه بهتر ولی نبودم عب نداره)
    بعد اینه : فرض کنید من الان lt+1.9 رو ریختم تو لایو هستم تا زمانی که آپدیت جدید ار مایکروسافت رو نصب نکنم که فلگ نمی شم درسته؟
    سمت توپخونه((بیشتر مغازه ها)) و پاساژ پایتخت((بعضی از مغازه ها)) این کارو انجام میدن.............

خیر فلگ نمیشید اگه دستگاتون به قول بچه ها PHAT باشه........

12. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

راست میگی اینطوری امنیت خیلی بهتری داریم ولی بدبختی اینه فرم ور اصل رو از کجا گیربیاریم؟؟؟؟؟شما میدونید؟
    راستی LT+2کی میاد دو دل موندم1.9 رو بریزم یا نه چون اولین بارمه و تجربه ای ندارم
    جانگل فاشر رو هم کامپیوترم نمیشناسه و باز نمیکنه
    نظرتون چیه؟
    یه فایل DLL توی یک پوشه ای هست بیار صفحه اول جایی که برنامه جانگل فلشر هست !

14. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یه فایل DLL توی یک پوشه ای هست بیار صفحه اول جایی که برنامه جانگل فلشر هست !
    این فایل رو پیدا نکردم مال من پوشه ای نداره وفقط خود برنامه هستش اگه میشه لینک جایی که خودت دانلود کردی رو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •