جون خودتون منو راهنمایی کنید این مرحله key to her heart اعصاب واسم نذاشته
جون خودتون منو راهنمایی کنید این مرحله key to her heart اعصاب واسم نذاشته
\جون خودتون منو راهنمایی کنید این مرحله key to her heart اعصاب واسم نذاشته
چه مشکلی داری هات کافی رو فعال میکنی؟
هر وقت پاور به آخر رید اسپیس رو بزن تا تحریک بره بالا.
اولاً که بلد نیستم از هات کافی استفاده کنم(چرا میزنی خوب بلد نیستم)چه مشکلی داری هات کافی رو فعال میکنی؟
بدبختیم اینجاست اینکار رو میکنم ولی دختره منو برمیگردونه تا اونجایی که میشه محکم میزنه بعد هم مینویسههر وقت پاور به آخر رید اسپیس رو بزن تا تحریک بره بالا.
Mission Failed
اه اه چقدر از این جمله بدم میاد
این باحاله
Mission Passed
*pink Panther* کجا رفتی بیا جوابمو بده
کسی مسئول این تاپیک نیست تا جواب بده؟
pouria007 داری خلاف قوانین پست میدی ها !!!
یه بار سوال کردی صبر بکن اگه کسی خواست و تونست جوابتو میده ...
خوب تو نقشه نشونم بده
یا بگو کجاس
درود
میخام helena wankstein - رو پیدا کنم ولی نمیتونم میشه بگید باید کجا برم . از رو نقشه راهنمایی که تو تاپیک بود نتونستم بالکنی که اونجا باید باشه رو پیدا کنم.
1 سوال دیگه هم داشتم Hcofee غیر از باز کردن نمایشی که بعد رسوندن gf به خونه اجرا میشه کار دیگه ای هم انجام میده و آیا میشه girl های تو خیابون هم بلند کرد ؟![]()
![]()
شرمنده دوستان طی یک مرحله رسیدن به پخته شدن تصمیم گرفتم به شما پاسخ ندم.
پست من رو درست خوندیبدبختیم اینجاست اینکار رو میکنم ولی دختره منو برمیگردونه تا اونجایی که میشه محکم میزنه بعد هم مینویس؟
بابا وقتی اون خطی که هی سریع پر میشه و اسمش پاوره رسید به اخر محکم بزن رو اسپیس تا کار محکم با دیدلو یا ویبریتور بزنه. تموم.
م جوابت رو دادم.خوب تو نقشه نشونم بده
یا بگو کجاس
Planet- U.S.A- San andreas- Los santos- Willofield- lonly Garage for lowriders
والا این مشکل به خاطرهای زیادی میتونه باشه. سیو دیگه ای داری؟ چندبار چیت زدی؟ فقط سر ظهر تا ساعت 8 شب هست.درود
میخام helena wankstein - رو پیدا کنم ولی نمیتونم میشه بگید باید کجا برم . از رو نقشه راهنمایی که تو تاپیک بود نتونستم بالکنی که اونجا باید باشه رو پیدا کنم.
1 سوال دیگه هم داشتم Hcofee غیر از باز کردن نمایشی که بعد رسوندن gf به خونه اجرا میشه کار دیگه ای هم انجام میده و آیا میشه girl های تو خیابون هم بلند کرد ؟
نه کار دیگه نمیکنه. هوکرها خودشون میان سوار ماشینت میشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)