سلام
دوستان من خودمو کشتم همه جا سرچ کردم توی سایت یورو بتل هم همه جاشو گشتم اما یه کرک برای این پچ 1.20d پیدا نکردم!دوستان اگه میشه راهنمایی کنید و یا یه لینکی چیزی بذارید
ممنونم
سلام
دوستان من خودمو کشتم همه جا سرچ کردم توی سایت یورو بتل هم همه جاشو گشتم اما یه کرک برای این پچ 1.20d پیدا نکردم!دوستان اگه میشه راهنمایی کنید و یا یه لینکی چیزی بذارید
ممنونم
عزيز دل برادر اين ظرافت dota نيست. بلكه مربوط به wc3 هست. و اون هم يك huntress است.
sharingan عزیز شما نمیتونی جواب منو بدی؟دهنم صاف شده اینقدر این نت رو گشتم!آخر هم پیدا نکردم!
sharingan--درستش dota هست نه WC3.
برای کرک کردن ..اگه کرک پچ های دیگرو داری میتونی اونارو به 1.20d rename کنی بعد استفاده کنی.
سلام كسي level hero كه وقتي ميزنه طرف invornerable va freeze بشه همچي چيزي داريم تو dota![]()
akharwarbaz---ما تو راه درسا بودیم شما داشتی اشتباه می رفتی ....
CaoCao--اگه adsl منطقت رو ساپورت نمی کنه چرا از wireless استفاده نمی کنی؟فضولی نباشه ولی با dial-up نمی شه بازی کرد.
واسه هاست هم اگه درست بشه یه هاست دائمی داریم.
nawid درست نفهمیدم چی گفتی...ولی فکر کنم منظورت اون آیتم جدیدس که وقتی یارت از بازی بیرون میره روی اون میزنی تا نتونند بکشندش.
والا ما از وقتی که شما رو تو این تاپیک دیدیم داشتی کل کل میکردی (حالا اگه پستی دیدی که من توش با کسی کل کل کنم اون وقت من راه اشتباه میرفتم باشه ؟)
درضمن من برای اینکه یکی از ما بیاد تو کلن میخوام باهات بازی کنم هر کی ببازه ازکلن حذف میشه باشه ؟
ساعت و کدوم روم (فک کنم همون ایران باشه بهتره) رو شما مشخص کن باشه؟
id من
akharwarbaz
برای بار دوم میگم ...فعلا نمی تونم تو gg بازی نمی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)