کاقی بود تو گوگل عبارت parsix رو وارد می کردید و به اولین نتیجه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست می رفتید و تو سمت راست و قسمت دانلود نسخه مورد نظر رو دانلود می کردید.
کاقی بود تو گوگل عبارت parsix رو وارد می کردید و به اولین نتیجه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست می رفتید و تو سمت راست و قسمت دانلود نسخه مورد نظر رو دانلود می کردید.
دوست عزیز هزار بار این سایت رو باز کرده بودم ولی ظاهر لینک sourceforge مشکل داره (یا حداقل برای من).بهرحال من لینک دانلود رو از یه جای دیگه پیدا کردم که میذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
کسی کتاب الکترونیک فارسی در رابطه با اموزش جامع لینوکس اوبونتو داره؟
لطفا بفرستید به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام.من ویندوز سون و ابونتو رو در کنار هم نصب کرده ام و از این لحاظ مشکلی نیست(روش نصب به این صورت بوده که ۸gb از درایو دی shrink کرده ام).حالا میخوام ویندوز سون رو پاک کنم و ویندوز ۸ نصب کنم.یعنی باید درایو c را فرمت کنم.سوال من اینست که آیا بعد از فرمت درایو c اطلاعات مربوط به بوت نمی پرد یعنی می توان دوباره هنگام بوت انتخاب کرد وارد چه سیستم عاملی شویم؟
بله اگه ویندوزتون رو عوض کنید لینوکس میپره و باید گراب رو دوباره نصب کنید.برای راهنمای نصب هم با یه سرچ ساده کلی آموزش پیدا می کنید.
Last edited by MrGee; 21-08-2012 at 00:12.
سلام به همه ی دوستان. منم با MINT وارد دنیای لینوکس شدم و خوشحالم. یک سوال کلی داشتم و اون اینکه سرعت دانلود آپدیتها و نصب برنامه ها از طریق software manager خیلی پایینه میخواستم بدونم این مشکل مربوط به لینوکسه یا اینترنت من مشکل داره؟ من نتم ۵۱۲ هست ولی آپدیتها و برنامه ها با سرعت حدود ۱۰-۱۲ کیلوبایت نصب میشن که خب خیلی زمان میبره. ممنون میشم تجربه تونو بگین
سلام
بله تا حدی این حرف درسته. سرعت دانلود پایینه. حتا من با falshgot که ازwget استفاده میکنه نمیتونم به سرعت دانلود منیجرهای ویندوز برسم.
دلیلش محدودیت سرعت سرورهای مخازن هست. با برنامه apt-fast یا apt-axel می تونید این مشکل رو حل کنید.سلام به همه ی دوستان. منم با MINT وارد دنیای لینوکس شدم و خوشحالم. یک سوال کلی داشتم و اون اینکه سرعت دانلود آپدیتها و نصب برنامه ها از طریق software manager خیلی پایینه میخواستم بدونم این مشکل مربوط به لینوکسه یا اینترنت من مشکل داره؟ من نتم ۵۱۲ هست ولی آپدیتها و برنامه ها با سرعت حدود ۱۰-۱۲ کیلوبایت نصب میشن که خب خیلی زمان میبره. ممنون میشم تجربه تونو بگین
برای دانلود از برنامه axel استفاده کنید.بله تا حدی این حرف درسته. سرعت دانلود پایینه. حتا من با falshgot که ازwget استفاده میکنه نمیتونم به سرعت دانلود منیجرهای ویندوز برسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)