من زنگ زدم گفتم پینگم بالاست گفتم یه کاری کن درست بشه شد این
گفتم پروفایل گیم فعال کن درست شه گفت نمیشه فلان و این حرف ها
واقعا زحمت کشیدن گند زد رفت !!!
دیگه 100% حجمش تموم بشه تخلیه میکنم
من زنگ زدم گفتم پینگم بالاست گفتم یه کاری کن درست بشه شد این
گفتم پروفایل گیم فعال کن درست شه گفت نمیشه فلان و این حرف ها
واقعا زحمت کشیدن گند زد رفت !!!
دیگه 100% حجمش تموم بشه تخلیه میکنم
دوستان من امروز ساعت 11 ظهر 1 گیگ شارژ کردم به خدا قسم نه دانلود داشتم نه هیچی فقط 10 تا صفحه وب باز کردن ویدو هم تماشا نگردم حجمم تموم شد.الان با اون یکی خطم از یه شرکت دیگه وصل هستم دزدی حجم تا این حد من ندیدم.خوب شد یک ماهه گرفتم تخلیه میکنم همین های وب رو نگه میدارم حداقل با یه کاهش پینگ میشه بعضی از بازی های انلاین روبازی کرد دزد تر از پارس انلاین ندیدم![]()
شما بهتر است نرم افزار bwmeter دانلود کنید و اونجا ببیند مصرفتونو نرم افزار خوبیه ساعت به ساعت هم میزان مصرفتونو نشون میده
دوست عزیز من این نرم افزار رو + بقیه نرفم افزار های مانیتورینگ نت رو دارم حجم مصرفی من 40 مگابایت بوده در صورتی که من 1 گیگ شارژ کردم شب شارژم یک دفعه صفر شد در ضمن وقتی خواستم پنل سایت رو باز کنم گفت در دست تعمیر است
در ضمن بنده از NetLimiter استفاده کردم تا دسترسی خیلی از نرم افزار ها رو محدود یا حتی مسدود کنم. پارس آنلاین دزد ترین شرکت اینترنتی و بیکیفیت ترین من شاتل و های وب رو از این اشغال خیلی بهتر میدونم
دوستان من دو تا خط از پارس انلاین دارم جفت خط ها کیفیت عالی ولی جدیدا جفت خط ها اینترنت خرابه . پارس انلاین اون پارس انلاین قدیم نیست و ملت هم این شرکتو سفت چسبیدن . جالبیش اینجاس هر موقعه هم زنگ بزنی پشتانی بصورت پیش فرض یه پیام میاد که به بعلت پاری ای از مشکلات .......
واقعا هیچ شرکتی اینترنتی تو این مملکت وجود نداره باهاش بشه مثل ادم گیم بازی کرد .
خداییش موندم چرا تو سال 2015 همه دنیا دارن میرن جلو ما هنوز سرگرم دانلود و نت و .... هستیم
بعضی وقتا میگم بخیال شم و کلان خط هارو تخلیه کنم ولی یاده کمپن خورد میفتم چی جوری
باید چه کرد ؟ دزدی در این حد تابلو ؟ شکایت هم که کنی بی نتیجه
ما که رفتیم از پارس.. بنظرم پارس فقط همون دانلودش خوب بود که بر داشت.. برای بازی که اصلا خوب نبود هیچوقت....
سلام
دوستان من بیشتر برای دانلود میخوام 512 یا 1 مگ نامحدود از پارس آنلاین بگیرم. حالا بگیرم یا نگیرم چون از مخابرات 2 مگ شبانه رایگان دارم که شبی 3-4 گیگ رایگان میگیرم می خواستم برای دانلود تو روز نامحدود پارس هم روی یک خط دیگه بگیرم دوستانی که نامحدود دارند یه گزارشی از وضعیتشون بدن ببینم میصرفه نامحدود یا نه؟!![]()
نامحدودهای پارس با دانلود دو بار از سرعتشون در حجم های مختلف کم میشه. من خودم 512 رو داشتم و خوب بوده نسبتا فقط سرعتش بعد 35 گیگ میشد سرعت اسمی که عذاب آور بود و یک مگش هم برای من خیلی گرون بود. الان 512 ش تقریبا در میاد ماهی 100 هزار تومن و 1 مگش هم میشه تقریبا ماهی 240 هزار تومن.
حجم های هر سرویس رو میتونی اینجا ببینی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت سرویس های نامحدودش کم و زیاد نداره و دقیقا همون اندازه نمودارهاش در حجم های مختلف هست (البته با دانلود منیجر)
Last edited by alireza20202003; 18-12-2015 at 03:06.
دوستان کد هدیه الکامپ امسالو کسی نداره بزاره؟
سلام دوستان.
من مجدد برگشتم پارس. تو این یک سالی که مخابرات بودم راضی بودم.
بخاطر این فروش ۶۲ گیگ پارس، مجدد برگشتم.
چون دیگه دانلود زیاد ندارم، پارس خوبه برام.
دوستان، هدایای پارس چطور شده، هنوزم گدا بازی در میاره؟
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)