تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 848 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دیشب مشکل پینگ بالا داشتم. امشب مشکل پکت لاست شدید دارم |:
    من زنگ زدم گفتم پینگم بالاست گفتم یه کاری کن درست بشه شد این

گفتم پروفایل گیم فعال کن درست شه گفت نمیشه فلان و این حرف ها
    واقعا زحمت کشیدن گند زد رفت !!!
    دیگه 100% حجمش تموم بشه تخلیه میکنم

2. این کاربر از alireza3dshadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من امروز ساعت 11 ظهر 1 گیگ شارژ کردم به خدا قسم نه دانلود داشتم نه هیچی فقط 10 تا صفحه وب باز کردن ویدو هم تماشا نگردم حجمم تموم شد.الان با اون یکی خطم از یه شرکت دیگه وصل هستم دزدی حجم تا این حد من ندیدم.خوب شد یک ماهه گرفتم تخلیه میکنم همین های وب رو نگه میدارم حداقل با یه کاهش پینگ میشه بعضی از بازی های انلاین روبازی کرد دزد تر از پارس انلاین ندیدم

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان من امروز ساعت 11 ظهر 1 گیگ شارژ کردم به خدا قسم نه دانلود داشتم نه هیچی فقط 10 تا صفحه وب باز کردن ویدو هم تماشا نگردم حجمم تموم شد.الان با اون یکی خطم از یه شرکت دیگه وصل هستم دزدی حجم تا این حد من ندیدم.خوب شد یک ماهه گرفتم تخلیه میکنم همین های وب رو نگه میدارم حداقل با یه کاهش پینگ میشه بعضی از بازی های انلاین روبازی کرد دزد تر از پارس انلاین ندیدم
    شما بهتر است نرم افزار bwmeter دانلود کنید و اونجا ببیند مصرفتونو نرم افزار خوبیه ساعت به ساعت هم میزان مصرفتونو نشون میده

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما بهتر است نرم افزار bwmeter دانلود کنید و اونجا ببیند مصرفتونو نرم افزار خوبیه ساعت به ساعت هم میزان مصرفتونو نشون میده
    دوست عزیز من این نرم افزار رو + بقیه نرفم افزار های مانیتورینگ نت رو دارم حجم مصرفی من 40 مگابایت بوده در صورتی که من 1 گیگ شارژ کردم شب شارژم یک دفعه صفر شد در ضمن وقتی خواستم پنل سایت رو باز کنم گفت در دست تعمیر است
    در ضمن بنده از NetLimiter استفاده کردم تا دسترسی خیلی از نرم افزار ها رو محدود یا حتی مسدود کنم. پارس آنلاین دزد ترین شرکت اینترنتی و بیکیفیت ترین من شاتل و های وب رو از این اشغال خیلی بهتر میدونم

6. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من دو تا خط از پارس انلاین دارم جفت خط ها کیفیت عالی ولی جدیدا جفت خط ها اینترنت خرابه . پارس انلاین اون پارس انلاین قدیم نیست و ملت هم این شرکتو سفت چسبیدن . جالبیش اینجاس هر موقعه هم زنگ بزنی پشتانی بصورت پیش فرض یه پیام میاد که به بعلت پاری ای از مشکلات .......
    واقعا هیچ شرکتی اینترنتی تو این مملکت وجود نداره باهاش بشه مثل ادم گیم بازی کرد .
    خداییش موندم چرا تو سال 2015 همه دنیا دارن میرن جلو ما هنوز سرگرم دانلود و نت و .... هستیم
    بعضی وقتا میگم بخیال شم و کلان خط هارو تخلیه کنم ولی یاده کمپن خورد میفتم چی جوری
    باید چه کرد ؟ دزدی در این حد تابلو ؟ شکایت هم که کنی بی نتیجه

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ما که رفتیم از پارس.. بنظرم پارس فقط همون دانلودش خوب بود که بر داشت.. برای بازی که اصلا خوب نبود هیچوقت....

9. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    دوستان من بیشتر برای دانلود میخوام 512 یا 1 مگ نامحدود از پارس آنلاین بگیرم. حالا بگیرم یا نگیرم چون از مخابرات 2 مگ شبانه رایگان دارم که شبی 3-4 گیگ رایگان میگیرم می خواستم برای دانلود تو روز نامحدود پارس هم روی یک خط دیگه بگیرم دوستانی که نامحدود دارند یه گزارشی از وضعیتشون بدن ببینم میصرفه نامحدود یا نه؟!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام
    دوستان من بیشتر برای دانلود میخوام 512 یا 1 مگ نامحدود از پارس آنلاین بگیرم. حالا بگیرم یا نگیرم چون از مخابرات 2 مگ شبانه رایگان دارم که شبی 3-4 گیگ رایگان میگیرم می خواستم برای دانلود تو روز نامحدود پارس هم روی یک خط دیگه بگیرم دوستانی که نامحدود دارند یه گزارشی از وضعیتشون بدن ببینم میصرفه نامحدود یا نه؟!
    نامحدودهای پارس با دانلود دو بار از سرعتشون در حجم های مختلف کم میشه. من خودم 512 رو داشتم و خوب بوده نسبتا فقط سرعتش بعد 35‌ گیگ میشد سرعت اسمی که عذاب آور بود و یک مگش هم برای من خیلی گرون بود. الان 512 ش تقریبا در میاد ماهی 100 هزار تومن و 1 مگش هم میشه تقریبا ماهی 240 هزار تومن.

حجم های هر سرویس رو میتونی اینجا ببینی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت سرویس های نامحدودش کم و زیاد نداره و دقیقا همون اندازه نمودارهاش در حجم های مختلف هست (البته با دانلود منیجر)
    Last edited by alireza20202003; 18-12-2015 at 03:06.

12. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان کد هدیه الکامپ امسالو کسی نداره بزاره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    من مجدد برگشتم پارس. تو این یک سالی که مخابرات بودم راضی بودم.
    بخاطر این فروش ۶۲ گیگ پارس، مجدد برگشتم.
    چون دیگه دانلود زیاد ندارم، پارس خوبه برام.
    دوستان، هدایای پارس چطور شده، هنوزم گدا بازی در میاره؟

فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •