تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 266 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام عزیزان من یه مشکل با اور کلاک سیستمم دارم وقتی همه چی را تنظیم میکنم و گزینه های cpu east , c1e, c2e را هم خاموش میکنم وقتی سیستمو ریسیت میکنم میبینم تنظیمات به حالت اول بر میگرده . مادر برد:gigabyte ep31 dsl cpu: e4600 core2 dou 2.4GH ممنون میشم کمک کنین و بگین مشکلش چیه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام عزیزان من یه مشکل با اور کلاک سیستمم دارم وقتی همه چی را تنظیم میکنم و گزینه های cpu east , c1e, c2e را هم خاموش میکنم وقتی سیستمو ریسیت میکنم میبینم تنظیمات به حالت اول بر میگرده . مادر برد:gigabyte ep31 dsl cpu: e4600 core2 dou 2.4GH ممنون میشم کمک کنین و بگین مشکلش چیه
    یک ناپایداری در سیستم وجود داره حالا یا میتونه از بایوس باشه که باید آپدیت بشه یا ولتاژ کم به سی پی یو داده شده یا دمای سی پی یو بالاست یا گزینه های توان مصرفی کامل همه غیرفعال نشده
    گزینه ی thermal monitor رو هم غیر فعال کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون از جوابتون ولی من همه کارهای بالا را انجام دادم اف اس بی دیفالتم 200 بود کردم 230و همچنین dram هم روی 667 ثابت ثت کردم البته یه بار بدون افزایش ولتاژامتهان کردم که نشد یه بار هم با افزایش ولتاژ هم سی پی یو هم fsbهم mch حالا ممنون میشم بگید چی کار کنم بایو سمم اپدیته فقط یه بایوس نسخه بتا هس که اونو ازمایش نکردم با نرم افزار primeهم بتا لود کامل تا 60حرارت داره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از جوابتون ولی من همه کارهای بالا را انجام دادم اف اس بی دیفالتم 200 بود کردم 230و همچنین dram هم روی 667 ثابت ثت کردم البته یه بار بدون افزایش ولتاژامتهان کردم که نشد یه بار هم با افزایش ولتاژ هم سی پی یو هم fsbهم mch حالا ممنون میشم بگید چی کار کنم بایو سمم اپدیته فقط یه بایوس نسخه بتا هس که اونو ازمایش نکردم با نرم افزار primeهم بتا لود کامل تا 60حرارت داره
    اگه بایوس بتا است جدیدش دانلود نکنید

اون گزینه ای هم که گفتم غیرفعال کردین ؟

spread spectrume هم اگه هست غیر فعال کنید

میتونه این مشکل از ضعف پاور و نکشیدن توان مین هم باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بله اون کارها رو انجام دادم فقط یه چیزی که شما میگی شاید پاورت نکشه شک کردم چون وقتی اون تنظیماتو انجام دادم سیستم به جای اینکه ریستارت بشه ابتدا چن ثانیه ای خاموش و سپس روشن میشه همچنین اینو بگم که باتری مینمم حدود چن سالی میشه عوض نکردم راستی یه سوال ایا نرم افزار ی هس که بفهمم سیستمم چه پاوری داره و همچنین یه سوال دیگه (حالا شما اینجایی سواستفاده کنم چن تا سوال بپرسم ) وقتی مانیتور را خاموش میکنم ایا مقدار مصرف توان کارت گرافیک به صفر میرسه و همچنین یه سوال دیگه این مقدار توان مصرفی که برای قطعات میدن مثلا میگن این سی پی یو 90واتیه ینی چی ینی اینه تو حالت فول لواد 90واتیه یا میانگین مصرفش 90 واته . و همچنین یه سوال دیگه ایا نرم افزار ی هس که مثلا همینت التان که دارم از سیستم استفاده میکنم بگه این سیستم چن وات مصرف میکنه ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله اون کارها رو انجام دادم فقط یه چیزی که شما میگی شاید پاورت نکشه شک کردم چون وقتی اون تنظیماتو انجام دادم سیستم به جای اینکه ریستارت بشه ابتدا چن ثانیه ای خاموش و سپس روشن میشه همچنین اینو بگم که باتری مینمم حدود چن سالی میشه عوض نکردم راستی یه سوال ایا نرم افزار ی هس که بفهمم سیستمم چه پاوری داره و همچنین یه سوال دیگه (حالا شما اینجایی سواستفاده کنم چن تا سوال بپرسم ) وقتی مانیتور را خاموش میکنم ایا مقدار مصرف توان کارت گرافیک به صفر میرسه و همچنین یه سوال دیگه این مقدار توان مصرفی که برای قطعات میدن مثلا میگن این سی پی یو 90واتیه ینی چی ینی اینه تو حالت فول لواد 90واتیه یا میانگین مصرفش 90 واته . و همچنین یه سوال دیگه ایا نرم افزار ی هس که مثلا همینت التان که دارم از سیستم استفاده میکنم بگه این سیستم چن وات مصرف میکنه ممنون

سیستمتون رو که مصرف توان شو میتونید از سایت گرین محاسبه کنید
    در مورد اون مورد که میگین تنظیمات رو در بایوس ذخیره میکنید بعد ریست میشه یک لحظه خاموش میشه و روشن میشه مشکلی نیست بعضی بایوس ها به این صورت است و مشکلی نداره
    در مورد سی پی یو که مثلا گفته 90 وات در حالت لود است در زمان بیکاری به دلیل کم شدن ولتاز و ضریب پردازنده فرکانس کم و مصرف توان کاهش پیدا میکنه البته با اور توان مصرفی سی پی یو در حالت لود افزایش پیدا میکنه به دلیل افزایش فرکانس و ولتاژ مورد نیاز
    برای گرافیک هم زمانی مصرفش زیاد میشه که gpu در حالت لود باشه مثل بازی در حالتی که تصویر میده و کار عادی میکنید توانش مصرفی کم میشه چون gpu در حالت idle است
    در مورد باتری مین هم یا با مولتی متر ولتاژ باتری مین رو بگیرین یا با یک باتری دیگه تست کنید

داره خودمونی میشه Pooya3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یک سوال فنی پیش اومده بود ، گفتم اینجا سوال کنم ، گرچه فکر کنم جای درستی نیست .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تامز هاردور تونسته با ولتاژ 1.6 فرکانس 1600 تایمینگ 7-8-5-15 از رمای Corsiar بگیره .
    من خودمو کشتم ، هرقدرم ولتاژ رو بالا بردم ، بیشتر از 7-8-7-15 (1.6v) نشد .
    میخواستم بدونم بخاطر مینه ؟

با :
    asus m4a88td-v evo/usb3
    amd 955be
    Last edited by Pooya3030; 28-03-2013 at 01:11.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یک سوال فنی پیش اومده بود ، گفتم اینجا سوال کنم ، گرچه فکر کنم جای درستی نیست .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تامز هاردور تونسته با ولتاژ 1.6 فرکانس 1600 تایمینگ 7-8-5-15 از رمای Corsiar بگیره .
    من خودمو کشتم ، هرقدرم ولتاژ رو بالا بردم ، بیشتر از 7-8-7-15 (1.6v) نشد .
    میخواستم بدونم بخاطر مینه ؟

با :
    asus m4a88td-v evo/usb3
    amd 955be
    پلتفرم به پلتفرم تفاوت داره
    البته به چیپ های حافظه هم کمی مربوط میشه
    در پلتفرم شما کنترل رم درون پردازنده هست و پردازنده شما هم مربوط به چند نسل قبل هست
    فکر می کنم در حال حاضر پلتفرم fm از amd بهترین کنترلر رم را داره

9. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    هشتگرد

پيش فرض

سلام پردازنده من intel celeron 2.00GHz هستش.می تونم تا 560mhzببرمش بالا اما وقتی از 400mhz بالاتر میره خیلی هنگ می کنه.فرکانس رم را 100mhz افزایش دادم اما نسوخت !لطفا کمک کنید.خیلی عجیب و قریب شده!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام پردازنده من intel celeron 2.00GHz هستش.می تونم تا 560mhzببرمش بالا اما وقتی از 400mhz بالاتر میره خیلی هنگ می کنه.فرکانس رم را 100mhz افزایش دادم اما نسوخت !لطفا کمک کنید.خیلی عجیب و قریب شده!
    علت های زیادی داره کمبود ولتاز سی پی یو یا درست نبودن تنظیمات رم و تایمینگ رم
    کمبود توان مین و پاور سیستم یا افزایش دمای سی پی یو و فعال بودن پارامترهای مصرفی سی پی یو در بایوس
    یا بعضی اوقات نیاز به آپدیت بایوس است

pci ferequency =105mhz ست کنید و دوباره تست کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •