تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 266 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نحوه استفادتون چطور بوده که به این میزان رسیده ؟

شما نرم افزار batterycare رو دانلود کنین . یه اسکرین شات از وضعیت باتری بگیرین

در درجه اول بزارین به دلیل اشتباهات فریم وری در نشان دادن مقدار شارژ .
    بزارین باتری به صورت کامل تخلیه بشه . سپس لپ تاپ رو به برق بزنین . دکمه پاور رو 30 ثانیه نگه دارین . شارژر رو در بیارین . دکمه پاور رو دوباره به مدت 30 ثانیه نگه دارین . بعد از چند دقیقه لپ تاپ رو بزنین به برق . لپ تاپ رو روشن کنین و از توی کنترل پنل guage reset بزنین

اگر با این کار درست شد که هیچ . اگر درست نشد باتری رو باید تعویض کنین

ظرفیت فابریک باتری 4800mWh هستش . شاید تو چند هفته اول به 4700mWh برسه !

ویندوز تا نسبت ظرفیت فعلی به ظرفیت فابریک به درصد معینی نرسه اخطار نمی ده ( دقیق یادم نیست اما فکر کنم به 20 % ظرفیت فابریک برسه ویندوز اخطار میده . یعنی تقریبا به 1000mWh .

با کدوم نرم افزار ها سرعت فن رو چک کردین ؟ شخصا زیاد با این گونه نرم افزار ها کار نکردم اما طبق تجربه نرم افزار هایی مثل speedfan و hwmonitor سرعت فن اکثر لپ تاپ رو گزارش نمی کنند . روی چندین لپ تاپ قبلا تست کردم . شاید لپ تاپ های محدودی باشند که از این نرم افزارها پشتیبانی می کنند

تاچ چطور کار نمی کنه ؟ موقعی که تازه ویندوز بالا اومده ؟ اگر زمانی که ویندوز تازه بالا اومده تقریبا طبیعی هستش زمانی طول میکشه تا برخی درایور ها لود بشن . می تونین این موضوع رو اینطور امتحان کنین که لپ تاپ رو روشن کنین یک ربع لپ تاپ رو به حال خودش رها کنین بعد امتحان کنین تاچ پد کار می کنه یا خیر
    فن با هیچ نرم افزاری نشون نمیده همرو تست کردم.

تاچ کار میکنه ولی 5دقیقه که کار نمیکنم بعد میخام کار کنم باید چند ثانیه انگشتمو روش بکشم تا کار کنه.

میگم اقای ناظر تو خودت این لپتابو داری ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لپ تاپ من هم بعد از sleep همینطوره. یعنی باید دستت را روی تاچ پد بکشی تا فعال بشه.

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

تاچ کار میکنه ولی 5دقیقه که کار نمیکنم بعد میخام کار کنم باید چند ثانیه انگشتمو روش بکشم تا کار کنه.

سلام
    تو ویندوز 8.1 از PC Setting وارد PC and Device و بعد Mouse and touchpad شو ، مثل عکس زیر و تنظیمات تاچ پد رو روی no delay بزار ببین درست میشه یا نه
    اگر نشد مطمئن شو که درایور تاچ پد رو به درستی نصب کردین

4. 2 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

نه بنده این لپ تاپ رو ندارم و در حال حاظر دسترسی به این لپ تاپ هم ندارم . دوستانی دارم که این لپ تاپ رو دارند اما در حال حاظر بهشون دسترسی ندارم

فکر کنم بهتره بیخیال نرم افزار های سرعت فن بشین ! وقتی نرم افزار های معروفی مثل hwmonitor و speedfan از اکثر لپ تاپ ها پشتیبانی نمی کنند نمیشه انتظار داست سایر نرم افزار ها پشتیبانی کنند

برای تاچ پد هم بهتره از درایور ارایه شده توسط سایت خود لنوو استفاده کنین ( درایور قبلی رو اول پاک کنین سپس به نصب درایور فعلی بپردازین )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تو ویندوز 8.1 از PC Setting وارد PC and Device و بعد Mouse and touchpad شو ، مثل عکس زیر و تنظیمات تاچ پد رو روی no delay بزار ببین درست میشه یا نه
    اگر نشد مطمئن شو که درایور تاچ پد رو به درستی نصب کردین

ممنون دوست عزیز با راهنمایی های شما درس شد .

نه بنده این لپ تاپ رو ندارم و در حال حاظر دسترسی به این لپ تاپ هم ندارم . دوستانی دارم که این لپ تاپ رو دارند اما در حال حاظر بهشون دسترسی ندارم

فکر کنم بهتره بیخیال نرم افزار های سرعت فن بشین ! وقتی نرم افزار های معروفی مثل hwmonitor و speedfan از اکثر لپ تاپ ها پشتیبانی نمی کنند نمیشه انتظار داست سایر نرم افزار ها پشتیبانی کنند

برای تاچ پد هم بهتره از درایور ارایه شده توسط سایت خود لنوو استفاده کنین ( درایور قبلی رو اول پاک کنین سپس به نصب درایور فعلی بپردازین )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خب میخایی لپتابمو بهت بدم

لپتاب خوبی فقط تاچش بنظرم خوب نیست . مخصوصا راس کلیکش چون کلیککاش زیر تاچشه میخایی راس کلیک کنی همش موس تکون میخوره

داره خودمونی میشه pouria7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

با hw monitor باید ظرفیت باتریتو ببینی چقده. واینکه وقتی صد در صد بود ببینی ظرفیت فعلی چقد شده . اگه کمتر 4700 اینا باشه ینی باتریو باید عوض کنی.
    البته با دستورات سی ام دی هم میشد که یادم رفته
    این hwmonitor . زدم به شارژ تا 30 درصد شارژ شد. current capacity هم تا 1700-1800 بالا رفت ولی همون موقع بلافاصله وقتی شارژر رو برداشتم لپتاپ خاموش شد. دوباره شارژر رو وصل کردم وقتی روشن شد دوباره 0 درصد شارژ داشت که اینم عکس همون موقع هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نحوه استفادتون چطور بوده که به این میزان رسیده ؟

شما نرم افزار batterycare رو دانلود کنین . یه اسکرین شات از وضعیت باتری بگیرین

در درجه اول بزارین به دلیل اشتباهات فریم وری در نشان دادن مقدار شارژ .
    بزارین باتری به صورت کامل تخلیه بشه . سپس لپ تاپ رو به برق بزنین . دکمه پاور رو 30 ثانیه نگه دارین . شارژر رو در بیارین . دکمه پاور رو دوباره به مدت 30 ثانیه نگه دارین . بعد از چند دقیقه لپ تاپ رو بزنین به برق . لپ تاپ رو روشن کنین و از توی کنترل پنل guage reset بزنین

اگر با این کار درست شد که هیچ . اگر درست نشد باتری رو باید تعویض کنین

اینم batterycare . استفاده خاصی نداشتم. فقط اکثر مواقع لپتاپ به شارژر وصل بود و conservation mode هم فعال نبود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pouria7777; 16-05-2015 at 13:26.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز با راهنمایی های شما درس شد .

خب میخایی لپتابمو بهت بدم

لپتاب خوبی فقط تاچش بنظرم خوب نیست . مخصوصا راس کلیکش چون کلیککاش زیر تاچشه میخایی راس کلیک کنی همش موس تکون میخوره
    مگه بقیه لپ تاپ ها غیر از این هستند؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

غیر چی؟ ◘

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

آره بعضی لپ تاپ ها دکمه های تاچ پد جداس و در زیرش بصورت دکمه هست ، بعضی لپ تاپ ها هم تاچ پد یکدست هست و دکمه هاش زیر صفحه تاچ هست

12. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

همین یکپارچگیش باعث زیباییش شده، من همچین مشکلی ندارم، تاچش در مقایسه با لپتاپ های دیگه از بهترین هاست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •