فن با هیچ نرم افزاری نشون نمیده همرو تست کردم.
تاچ کار میکنه ولی 5دقیقه که کار نمیکنم بعد میخام کار کنم باید چند ثانیه انگشتمو روش بکشم تا کار کنه.
میگم اقای ناظر تو خودت این لپتابو داری ؟
فن با هیچ نرم افزاری نشون نمیده همرو تست کردم.
تاچ کار میکنه ولی 5دقیقه که کار نمیکنم بعد میخام کار کنم باید چند ثانیه انگشتمو روش بکشم تا کار کنه.
میگم اقای ناظر تو خودت این لپتابو داری ؟
لپ تاپ من هم بعد از sleep همینطوره. یعنی باید دستت را روی تاچ پد بکشی تا فعال بشه.
سلام
تو ویندوز 8.1 از PC Setting وارد PC and Device و بعد Mouse and touchpad شو ، مثل عکس زیر و تنظیمات تاچ پد رو روی no delay بزار ببین درست میشه یا نه
اگر نشد مطمئن شو که درایور تاچ پد رو به درستی نصب کردین
![]()
نه بنده این لپ تاپ رو ندارم و در حال حاظر دسترسی به این لپ تاپ هم ندارم . دوستانی دارم که این لپ تاپ رو دارند اما در حال حاظر بهشون دسترسی ندارم
فکر کنم بهتره بیخیال نرم افزار های سرعت فن بشین ! وقتی نرم افزار های معروفی مثل hwmonitor و speedfan از اکثر لپ تاپ ها پشتیبانی نمی کنند نمیشه انتظار داست سایر نرم افزار ها پشتیبانی کنند
برای تاچ پد هم بهتره از درایور ارایه شده توسط سایت خود لنوو استفاده کنین ( درایور قبلی رو اول پاک کنین سپس به نصب درایور فعلی بپردازین )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز با راهنمایی های شما درس شد .
خب میخایی لپتابمو بهت بدم
لپتاب خوبی فقط تاچش بنظرم خوب نیست . مخصوصا راس کلیکش چون کلیککاش زیر تاچشه میخایی راس کلیک کنی همش موس تکون میخوره
این hwmonitor . زدم به شارژ تا 30 درصد شارژ شد. current capacity هم تا 1700-1800 بالا رفت ولی همون موقع بلافاصله وقتی شارژر رو برداشتم لپتاپ خاموش شد. دوباره شارژر رو وصل کردم وقتی روشن شد دوباره 0 درصد شارژ داشت که اینم عکس همون موقع هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم batterycare . استفاده خاصی نداشتم. فقط اکثر مواقع لپتاپ به شارژر وصل بود و conservation mode هم فعال نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pouria7777; 16-05-2015 at 13:26.
مگه بقیه لپ تاپ ها غیر از این هستند؟!
غیر چی؟ ◘
آره بعضی لپ تاپ ها دکمه های تاچ پد جداس و در زیرش بصورت دکمه هست ، بعضی لپ تاپ ها هم تاچ پد یکدست هست و دکمه هاش زیر صفحه تاچ هست
همین یکپارچگیش باعث زیباییش شده، من همچین مشکلی ندارم، تاچش در مقایسه با لپتاپ های دیگه از بهترین هاست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)