برای من هم دیشب سرعت باز بود و حدود روی ۵۰۰ کیلو می چرخید
بصورت جدا و روی دو سیستم مثلا (کامپیوتر و لپتاپ) میشه استفاده کرد (با استفاده از روتر)
برای من هم دیشب سرعت باز بود و حدود روی ۵۰۰ کیلو می چرخید
بصورت جدا و روی دو سیستم مثلا (کامپیوتر و لپتاپ) میشه استفاده کرد (با استفاده از روتر)
بعد از تحقیقات گستردهکاشف به عمل اومد این سرور گیم روسیهای گیم، هاستش توو آلمانه
پینگم با آلمان نسبتاْ خوبه ولی نوسان داره. همچنان هم گیم مشکل داره. از سرور گیم نیست. دیشب وضع من خراب بود ولی مخابرات اوکی بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نرمافزار کاهش پینگپنیگ زیادتر میشه، دانلود بیشتر میشه
تا نزدیک 5مگ هم رفت.
کسی جای خوبی برای تعمیر مادربورد سراغ داره؟
فکر نکنم خود راصد برای حال کردن مردم سرعت رو باز گذاشته باشه .یا دارن یه کارایی تو شرکت انجام میدن یا همون مسائل زیر ساختیه .دیروز هم که فارا قطع بود وقتی وصل شد سرعت دانلودم با 128 حدود ده مگابیت بود ولی بعدش عادی شد .اگر راصد یه همچین برنامه ای داشت از همون اول تو عید دیگه میذاشت باز بمونن.ملاک سرور خارجه .داخل صد مگ هم که بشه خارق العاده نیست .فعلا که میبینی از خارج نوسان داره و کمه .
Last edited by ahwazp30; 24-04-2015 at 18:28.
من اگر جای شما بودم دنبال آدرس نمایندگی های گارانتیه مادربرد توی اهواز میگشتم مثل آواژنگ یا ویستا یا سازگار ارقام .
قبلا یه مادربرد Gigabyte داشتم که گارانتیش تمام شده بود بردمش نمایندگیه آواژنگ (در صورتی که گارانتیه خود مادربرد چیز دیگه ای بود)
مبلغی رو گرفتن و تعمیرش کردن.
ماله من abit هست
ادرسی دارید؟
Sent from my iPad using Tapatalk
راصد توی ساعت رایگاه همین الان !!!!!!!!!
لندن:
با لینک مستقیم هم سرعت 500 هست
آرش یه پسری رو میشناسم به اسم جعفر توی بازار بزرگ این خوراکش اینجور چیزاست
جنس سوخته ببر پیشش ردیفش میکنه
شماره مغازش : 06132920377
بگو با جعفر کار داری
Last edited by imanparsa; 24-04-2015 at 19:56.
این ماجرا مال 3سال پیشه قبل از خدمت سربازیم.
اما یادمه نرسیده به بازار بزرگ بود . طبقه ی دوم یه مجتمع 4 طبقه که متاسفانه اسم مجتمع یادم نیست .
شما با هر نمایندگیه هر مادربردی توی اهواز تماس بگیرین راهنماییتون میکنن که ایا تعمیرش میکنن یا نه.
ممنون ادرسش رو داری؟
احتمالا یه خازنی چیزیش مشکل پیدا کرده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)