تو فکر یه SSD بودم به جای هاردم که خوردم به این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حاله!
به نظرتون چطور میشه خریدش!!!
تو فکر یه SSD بودم به جای هاردم که خوردم به این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حاله!
به نظرتون چطور میشه خریدش!!!
سلام بچه ها
با توجه به اینکه کیف اورجینال N550JV که من دارم خیلی کیفیتش پایینه. آیا از کیفتون راضی هستین؟ میشه یه عکسی ازش بزارین، بخصوص اونایی که N550JK دارن.
راستی مشکل قطع و وصل شدن مونیتور ندارین؟ یکی از همکارام که با هم N550jv خریده هنگام بالا اومدن ویندوز مونیتورش خاموش روشن میشه!
اون خاموش دوشن شدن در حین بالا اومدن ویندوز طبیعیه.
کیفشم کلا خیلی با کیفیت نیست.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
مشکل اینکه حدود سه روز پیش میزان خاموش و روشم شدن مونیتورش زیاد شد به طوری که هر وقت شدت نور رو کم و زیاد می کرد مونیتورش خاموش و روشن می شد!!؟
اولین کاری که باید بکنن اینه که درایورهای کارت گرافیک(اینتل) رو مجددا نصب کنن یا کلا ویندوز رو تعویض کنن.
بعد اگه بایوسشون قدیمی هست آپدیتش کنن.
اگه بعد از تعویض ویندوز و آپدیت بایوس مشکل همچنان پا بر جا بود پس مشکلشون سخت افزاری هست احتمالا.
من دوستم قبلا ها ایسوس کا 55 گرفت کیفی که روش بود دقیقا مثل کیفیه که روی ان550 جی کا من هست. اشغال هم یچیز پایین تر.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بچه ها کیفش برزنتی یه (پولی استر) یا کیفیتش مثل کیسه زباله است. مال من که از کیسه زباله هم بدتره! راستی لیبل Asus که روش خورده پارچه یه یا فلزی؟ سری اول N550JV کیفیتش بد نبود اما چون من سری های آخرش خریدم اشغال بود!! ( با لیبل پارچه ای)
واسه من لیبلش فلزیه جنسشم برزنته ولی ضربه گیر و ... نداره حتی یبارم لپ تاپو توش نزاشتم با کارتنش انداختم تو انباری خخ
دوستان این اس اس دیا که میخوره جای درایور دیگه درایور قابل استفاده نیست؟
بعد من که وین اورجینال دارم روی هاردم میشه منتقلش کنم روی اس اس دی؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بله شما می تونی منتقل کنی و وقتی ssd رو جای دیوی رایتر بزارید دیگه باید قابش کنید بزارید تو تاقچه ولی سرعتتون فضایی میشه پیشنهاد من این مدل هستCorsair Force GS 128 GB سرعت خواندن 560 و نوشتن 535 عالیه
هر هارد "اس اس دی" جای "دی وی دی رام" قابل نصبه؟
قاب و ... ایناش فک نکنم گیر بیاد تو ایران...
من یه تبلت Asus t100 دارم. چون هاردش اس اس دیه سرعتش تو محیط ویندوز از این لپ تاپه سریع تره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)