نه دوست عزیز در مورد لاوره شما خیلی ساده نگاه میکنی.یادتون نیست رفت به سفارت کشورش و مصاحبه های غیر واقعی کرد و رسانه های خارجی هم جو دادن که اینو تو ایران گروگان گرفتن!همه سایتهای خودمون هم نوشتن آبروریزی جهانی استقلال! در مورد کبه هم منظور من اینه که اصلا چرا همچین بازیکنی را خریدن؟واقعا یه جوون نمیتونست جای این بی خاصیت بازی کنه یا آرش بدبخت که دوخته شد به نیمکت؟
من روی این موارد حساسم گفتم شاید نظر شما اینه که آبروریزی را فقط باخت سنگین بدونید وگرنه ما این فصل بجز بازی با ملوان باخت سنگین نداشتیم.نمیدونم شاید شما اول فصل را یادتون رفته تمام تیم ها تمریناتشون را شروع کرده بودن و مشغول بدنسازی بودن و توی سایتهای هواداری استقلال همه نگران آینده تیم بودن و هر روز منتظر برگشتن آقای مربی.اون وقت مربی ما رفته بود سفر و خیال برگشتن هم نداشت.اگر واقعا دغدغه موفقیت تو آسیا و تکرار قهرمانی لیگ را داشت زودتر برمیگشت و با بازیکنهایی که ملی پوش نبودن تمرینات را شروع میکرد تا آقای مدیر عامل هم با بهونه های عجیب بازیکنها را نپرونه.سر قضیه افشین فتح الله زاده گفت پول زیاد میخواست که ما نداشتیم .ما فکر کردیم به بقیه 300 یا 400 داده که حاضر نبود به این 1 بده!گفتیم طوری نیست ولی بعد دیدیم واویلا رقم های قرارداد بازیکنهای درجه چند!
قلعه نویی چندین بار گفت که کادر فنی دستمزدشون را نگرفتن که حالا معلوم شده همون اول فصل بخش زیادی از قراردادشو گرفته و در طول فصل هم یه مقدار دیگه شو اون هم به دلار!!!در شرایطی که تیم پول هتل نداشت به ادعای آقایون. این همه ریخت و پاش اون هم برای هیچ؟!
اصل حرف من اینه چرا کوتاهی خودشونو گردن نمیگیرن ؟ چرا یه فصل تمام به مردم دروغهای شاخ دار گفتن و بدتر از اون کلی هم منت سر ما گذاشتن؟اگر مربی دیگه ای غیر از قلعه نویی این نتایج را میگرفت الان باهاش چه رفتاری میشد؟دقت داشته باشید که لیگ امسال 18 تیمی نبود وگرنه شاید جایگاه بدتر از پنجمی در انتظارمون بود