نمیدونم چرا وقتی تیم ها به محوطه جریمه میرسن بازی خیلی لُگ میزنه !!!
نمیدونم چرا وقتی تیم ها به محوطه جریمه میرسن بازی خیلی لُگ میزنه !!!
بچه ها من هنوز نگرفتم بازی رو
میخواستم بدونم چه نسخه ای بخرم که مطمئن باشم تموم نقل و انتقلات توی تیم ها اعمال شده و کاملا آپدیت شده باشه
اصلا همچین چیزی هست ؟ یا آخرش مشکل داره ؟
تنظیمات رو بیار پایین...فقط تو بعضی ورزشگاهها اوطنوری میشه بخاطر اینکه تماشگرا گرافیک زیادی مصرف میکنن....ورزشگاه ارسنال و چلسی اونطوریه ولی ورزشگاههایی که صندلیاش نزدیک زمین نیس لگ نداره
درود بر دوستان
میگم چجوری بازیکنامو نگه دارم تو تیم . همشون رفتن :| تیم خالی شد . هرجوری هم پیشنهاد تمدید میدم قبول نمیکنن![]()
دقیقا یکی از مشکلاته . من رو چنتا سیستم قویتر از خودم هم تست کردم با حداکثر تنظیمات لگ داره
من با سیستمی که تو تصویر مشاهده می کنید حتی با پچ گرافیکی هم لگ ندارم ! شما رو چه سیستم قوی (ای) تست کردی !؟ سخت افزار من که برای 3 سال پیشه و یه سیستم معمولی هم بحساب میاد ...
![]()
چرا اینقدر شور و شوق فیفا بازها تو تاپیک واسه 14 کمه امسال؟
لینک پچ گرافیک رو یکی از دوستان لطف میکنه بده تا ما هم دانلود کنیم .
ممنون.
لابد باهاشون بد تا کردی.البته زمان پیشنهاد دادن مهمه.بهترین زمان، حدود ماه مارچ هست.کلا اول فصل و نزدیکای فصل نقل و انتقالات پیشنهاد نده. داخل فصل نقل و انتقالات که به هیچ وجه.بعد، حتما پیشنهادی که مورد نظر خود بازیکن هست باید بدی. نهایتا یک سال کمتر یا بیشتر. رولشونم باید مشخص کنی که مثلا چقدر بازی بهشون میرسه.فکر کنم مشکلت از این اخری باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)