تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 626 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سوء تفاهم چرا !؟؟؟

فایل هم مستقیم از سرور nvidia ترانسفر کردم رو rodfile
    عمدی یه نسخه بالاتر گذاشتم شک داشتم 740 ساپورت کنه یا نه .

آخرین نسخه WHQL ( نسخه پیشنهادی ) : 320.49

آخرین نسخه بتا : 326
    چون یه وقت فک نکنید من میخوام حرفای شما رو بی ارزش جلوه بدم،برا همین گفتم سوء تفاهم نشه...

شک نداشته باشید،منم گفتم که همین نسخه 320.49 رو که انویدیا بهم داد رو از سافت گذر دان کردم و نصبیدم به راحتی...(چون باید با سرعت هندلی از انویدیا میدانلودیدم...خودم نفهمیدم کلمه آخرمو چی گفتم)

تو خود انویدیا اگه رفته باشد،میتونید نوع و مدل دقیق گرافیکتون رو انتخاب کنید تا آخرین نسخه ی مخصوص شما رو بهتون بده و در کل همین نسخه 320.49 که بهم داد برا 740 خودم،تا آخر سری 700 رو ساپورت میکنه دیگه...

2. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

چون یه وقت فک نکنید من میخوام حرفای شما رو بی ارزش جلوه بدم،برا همین گفتم سوء تفاهم نشه...

شک نداشته باشید،منم گفتم که همین نسخه 320.49 رو که انویدیا بهم داد رو از سافت گذر دان کردم و نصبیدم به راحتی...(چون باید با سرعت هندلی از انویدیا میدانلودیدم...خودم نفهمیدم کلمه آخرمو چی گفتم)

تو خود انویدیا اگه رفته باشد،میتونید نوع و مدل دقیق گرافیکتون رو انتخاب کنید تا آخرین نسخه ی مخصوص شما رو بهتون بده و در کل همین نسخه 320.49 که بهم داد برا 740 خودم،تا آخر سری 700 رو ساپورت میکنه دیگه...
    عجب !!!!

نگران نباشید من معمولا مثبت فکر می کنم ! در ضمن درایور چیزی نیست که کسی بخواد دیگری رو بی ارزش جلوه بده !

احساس می کنم دوستان زیادی حساس شدن !

در ضمن یه مشکل کوچیکی بود !

من که از اون چیزا ( همون دیگه ! ) نداشتم که برم سایت Nvidia !!!! چون فعلا هاردم خالیه ! لینک درایور رو از تو Softpedia پیدا کردم ، لینک مستقیم داده بود به سرور Nvidia من هم ترانسفر کزدم

4. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان روزتون به خیربچه ها من تا یکی دو هفته دیگه میخوام یه z500 با کانفیگ cor i7بگیرم.میخواستم از عزیزانی که این لپ تاپو گرفتن (البته در رنگ سفید)بپرسم رنگ سفیدش هم بک لایت داره؟؟؟ چون من چند جا خوندم فقط رنگ شکلاتی بک لایت داره .اگر کسی سفید با بک لایت خریده لطف کنه جواب بده ممنون میشم.در ضمن اگر اختلاف قیمتی هم داره بگه.... مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

بله رنگ سفید معمولا 30-40 تومن بالا تر از شکلاتیه دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم سفید هم داره بکلایت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان روزتون به خیربچه ها من تا یکی دو هفته دیگه میخوام یه z500 با کانفیگ cor i7بگیرم.میخواستم از عزیزانی که این لپ تاپو گرفتن (البته در رنگ سفید)بپرسم رنگ سفیدش هم بک لایت داره؟؟؟ چون من چند جا خوندم فقط رنگ شکلاتی بک لایت داره .اگر کسی سفید با بک لایت خریده لطف کنه جواب بده ممنون میشم.در ضمن اگر اختلاف قیمتی هم داره بگه.... مرسی
    من تمام رنگ هاش رو دیدم.سری های جدید که تو بازار هست بک لایت داره.البته موقع خرید به دکمه اسپیس یه نگاه بنداز یه آیکن نارنجی رنگ روش حک شده باشه که اگه اونرو با fn بگیری روشن میشه.

8. 2 کاربر از zakhmezaboon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بله رنگ سفید معمولا 30-40 تومن بالا تر از شکلاتیه دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم سفید هم داره بکلایت
    من تمام رنگ هاش رو دیدم.سری های جدید که تو بازار هست بک لایت داره.البته موقع خرید به دکمه اسپیس یه نگاه بنداز یه آیکن نارنجی رنگ روش حک شده باشه که اگه اونرو با fn بگیری روشن میشه.
    مرسی از لطفتون

10. این کاربر از momo1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aziz.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    gorgan

پيش فرض

سلام
    دوستان هر لینک که چیلتره و مربوط به درایورها و یا بعضی چیزهای مربوط به lenovo Z 500 هست رو بدید همینجا تا برای همه مستقیمش کنم

12. 2 کاربر از aziz.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوتا سوال دارم
    1. این عکس دیوایس منیجره میخواستم ببینم این چیه که روش علامت تعجب زده چه طوری رفع کنم ؟؟

2. من با برنامه ی auto power on شبا تنظیمش میکنم و سیستم رو هایبرنیت میکنم و میرم سره یه زمانی باید روشن بشه و دانلود کنه و بعدم خاموش روشن میشه ولی روی صفحه login میمونه و باید حتما switch user رو یکی بزنه تا وارد ویندوز بشه رمزم نداره ویندوزم ولی اینطوریه و تا وقتی نره تو ویندوز دانلود شروع نمیشه راهی نیست مستقیم وارد ویندوز بشه بدون switch user کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    همونطور که همه مستحضر هستید با اپدیت بایاس مشکل داغ کردن حل شده حالا میخوام بپرسم دمای لپتاپ هنگام کارهای سنگین در مقایسه با بقیه لپتاپ‌ها چیجوریه؟
    لطفا بدون تعصب جواب بدید
    ممنون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوتا سوال دارم
    1. این عکس دیوایس منیجره میخواستم ببینم این چیه که روش علامت تعجب زده چه طوری رفع کنم ؟؟

2. من با برنامه ی auto power on شبا تنظیمش میکنم و سیستم رو هایبرنیت میکنم و میرم سره یه زمانی باید روشن بشه و دانلود کنه و بعدم خاموش روشن میشه ولی روی صفحه login میمونه و باید حتما switch user رو یکی بزنه تا وارد ویندوز بشه رمزم نداره ویندوزم ولی اینطوریه و تا وقتی نره تو ویندوز دانلود شروع نمیشه راهی نیست مستقیم وارد ویندوز بشه بدون switch user کردن
    1 - یکی از درایور هاست اشتباه نصب شده ! ( اگر اشتباه نکنم یا بلوتوث هستش یا کارت شبکه ) . با ترم افزار می شه چک کرد کدومه .
    ۲ - ران رو باز کن ( دکنه Win+r ) توش تایپ کن
    Netplwiz

اونجا یه گزینه هست تیک داره در مورد پسورد هستش فکر کنم نوشته :

users must .....

تیک رو وردار . OK بزن .یه کادر میاد بالا بوزر نبم پسوردتو واسه Automatic login می خواد . Ok بزن . سیستم رو ری استارت کن
    Last edited by Public Enemy; 17-08-2013 at 15:56.

16. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •