تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 457 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه Gallar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    روی زمین خدا

پيش فرض

سلام جناب Jadda ببخشید تو پیغام خصوصی نیومدم ، از مدیرا هم عذر می خوام که اینجا پست می زارم ولی دیوانه شدم ، این هم مشکلاتی که براتون شرح داده بودم:
    1- امروز صبح سیستم یکباره هنگ کرد ، قبل از اون کومودو سبز بود وبعد از رستارت شدن سیستم دوباره کومودو پیغام داد که آپدیت نیست و از اول شروع به دانلود فایل آپدیت کرد

2- توی عکس دوم در حال گرفتن فایلهای آپدیت از اول هست

3- توی عکس سوم پوشه Program files و پوشه Scanners کومودو هست می بینید که فایلهای آپدیتی که دانلود کرده توش هست

4- و در عکس چهار خطا در نصب آپدیت رو می ده اینکار چند بار تکرار می شه تا یکبار که کل آپدیت رو می گیره

2. 3 کاربر از Gallar2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام جناب Jadda ببخشید تو پیغام خصوصی نیومدم ، از مدیرا هم عذر می خوام که اینجا پست می زارم ولی دیوانه شدم ، این هم مشکلاتی که براتون شرح داده بودم:
    1- امروز صبح سیستم یکباره هنگ کرد ، قبل از اون کومودو سبز بود وبعد از رستارت شدن سیستم دوباره کومودو پیغام داد که آپدیت نیست و از اول شروع به دانلود فایل آپدیت کرد

2- توی عکس دوم در حال گرفتن فایلهای آپدیت از اول هست

3- توی عکس سوم پوشه Program files و پوشه Scanners کومودو هست می بینید که فایلهای آپدیتی که دانلود کرده توش هست

4- و در عکس چهار خطا در نصب آپدیت رو می ده اینکار چند بار تکرار می شه تا یکبار که کل آپدیت رو می گیره
    درود
    به نظر من یکبار از تنظیمات کومودو بکاپ بگیر و بعدش آخرین آبدیتت رو هم بکاپ بگیر و جایی ذخیره کن.... کومودو رو کامل پاک کن و بعدش دوباره اقدام به نصب کن... بعدش هم بصورت آفلاین آبدیتی رو که بکاپ گرفتی برگردون.
    Last edited by dvb595959; 05-11-2013 at 16:33. دليل: تکمیل جمله

4. 3 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دقیقا منم با همین مشکل چند روز پیش مواجه شدم ولی با همون آپدیتی که تو پوشه ی خودش بود، بعد از ریستارت سیستم دوباره آپدیتش کردم!

6. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم این حالت وجود داره که هردوفایروال فعال هستن و هردو هم درست کار میکنن البته
    ولی AtRisk نمیزنه secure هست
    این راه حل رجیستری رو میشه توضیح بدید و بگین دقیقا چه عملی انجام میده؟فایروال ویندوز رو غیرفعال میکنه یا فقط AtRisk رو از بین میبره
    سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کومودو گفته شده. اون خظی که هایلایت قرمز شده مسیر رجیستری را نشون میده که مقدار را باید از 1 به 8 تغییر داد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر آن را با ویندوز 8.1 ناسازگار دانسته اند.

8. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کومودو گفته شده. اون خظی که هایلایت قرمز شده مسیر رجیستری را نشون میده که مقدار را باید از 1 به 8 تغییر داد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر آن را با ویندوز 8.1 ناسازگار دانسته اند.
    ولی پستهای بعدی این تاپیک که دادین مدیران کومودو گفتن این تغییر رجیستری انجام نشه و گفتن مشکل شناخته نشدن کومودو توسط ویندوز هست
    البته من مشکلی با این مورد ندارم چون هم فاروال کومدو فعال هست هم ویندوز و مشکلی وجود نداره و نمیشه همونطور که گفتن اسم این مورد رو باگ گذاشت
    پس تغییر رجبستری به نظرم کار منطقی نباشه

10. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه؛ نگفته این تغییر را انجام ندهید. بلکه گفته از طرف کومودو نیست. بلکه یک کاربر این راه حل را داده.
    بعد میگن که اشکال از ویندوز 8.1 هست؛ چون نسخه نهایی و رسمی نیست.
    از مایکروسافت هم نقل قول میکنند که این ویندوز 8.1 را بعنوان سیستم اصلی نصب نکنید و اینکه ممکنه نرم افزار امنیتی روش درست کار نکنه.
    من یک نگاه سریع و سرسری کردم. نتیجه بحثشون این میشه که ویندوز 8.1 هنوز آزمایشیه و وقتی رسمی شد کومودو نسخه سازگار و بدون مشکل را براش منتشر میکنه.
    یکیشون میگه من بکآپ گرفتم و برام مهم نیست: چون درعصر کلاد (ابر اینترنتی) زندگی میکنیم.
    برای ما (ایرانیان) هم مهم نیست. ما که پول بابت ویندوز و هیچ نرم افزار دیگری نمیدیم.

12. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

چند سوال بعد از نصب اینترنت سکوریتی روی ویندوز8.1
    اول بگم که سرعتش که واقعا عالیه و بهیچ وجه اصلا احساس نمیشه برنامه ای مثل انتی ویروس فعال هست ولی کارکرد رو باید در گذر زمان نظر داد

1-با وجودی که فایروال فعال هست ولی فایروال ویندوز هم فعال هست و البته درست کار میکنه و وظیفه بلاک کردن رو انجام میده
    ولی مگر نباید با نصب برنامه فایروال اتوماتیک فایروال ویندوز غیز فعال بشه؟ ایا این یه باگ هست یا قابلیت جدید؟

2-افزونه PrivDog که با نصب کومودو روی کروم نصب میشه دقیقا چه عملی انجام میده و ایا کارایی لازم رو داره؟

3-چطور میشه تنظیمات اپدیت رو طوری تایین کرد که در ساعت خاصی اپدیت انجام بشه؟

4-dns کومودو دقیقا چه کاربردی داره و چطور میشه ازش استفاده کرد؟
    1- قاعدتاً حین نصب؛ کومودو باید فایروال ویندوز را غیرفعال بکنه.... روی ویندوز 8.1 این اتفاق نمیافته؟ البته این موردی هست که خوشبختانه خودم میتونم راحت تستش بکنم.
    ولی در کل اگر این عمل انجام نشده، بهتره فایروال ویندور را خودتون غیر فعال بکنید.

2- PrivDog مربوط به تبلیغات وب سایتها میشه، البته نه اونجوری که همه را غیر فعال بکنه.... بیشتر هدفش تبلیغات مشکوک و ناامن هست.

3- زمانبندی اپدیت را به صورت ساعتی میشه تعیین کرد یعنی هر 1/2/3/4/... ساعت اپدیت بررسی بشه. ولی اینکه سر ساعت خاصی باشه ، این امکان وجود نداره... البته اگر خیلی به این مورد نیاز دارید من یک راه حل دارم.

4- اینکه DNS چیه یک سرچ بکنید متوجه میشید... ساده اش اینه: کارش تبدیل نام دامنه به یک IP است... منتها COMODO Secure DNS دارای یک لیست از سایتهای مخرب هست که اگر شما قصد بازید از اون سایت را داشته باشید به شما پیغام میده که سایت مورد نظر آلوده است.... استفاده ازش هم اختیاری هست، حین نصب گزینه استفاده از DNS کومودو وجود داره که میتونید فعال یا غیر فعال بکنید.

سلام
    دوستان توجه داشته باشند که موضوع این هست که کاربری نسخه 6.2.282872.2847 کومودو را روی ویندوز 8.1 نصب کرده بود و دچار مشکل شده بود (گفته فایروال کار نمیکنه و....)
    کاربر (در انجمن کومودو) به صراحت نسخه خودش را ذکر کرده:

Exact CIS version & configuration: 6.2.282872.2847

یکبار دیگه به مورد گزارش شده نگاه کنید.... گزارش مربوط به 4 ماه پیش است.

باید بدونید که نسخه 6.2.282872.2847 فقط از ویندوز 8 پیشتبانی میکرده و موقع گزارش این اشکال هنوز نسخه نهایی ویندوز 8.1 منتشر نشده بوده.... و آخرین نسخه کومودو هم اون موقع 6.2 بوده!

بعد اینکه بعد از نسخه 6.2.282872.2847 کومودو دو نسخه از 6.3 را منتشر کرد و از ویندوز 8.1 پشتیبانی میکنه.

بنابراین آخرین نسخه کومودو که الان Version 6.3.297838.2953 هست را نصب کنید و هیچ نیازی به دستکاری در رجیستری یا جای دیگه ندارید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

============
    ============

Gallar2 عزیز؛ از ابزار عیب یابی کومودو استفاده کن و اگر مشکلی شناسایی کرد فایل گزارش را از طریق پیغام خصوصی به من بده.
    Last edited by Jadda; 05-11-2013 at 19:10.

14. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

1- قاعدتاً حین نصب؛ کومودو باید فایروال ویندوز را غیرفعال بکنه.... روی ویندوز 8.1 این اتفاق نمیافته؟ البته این موردی هست که خوشبختانه خودم میتونم راحت تستش بکنم.
    ولی در کل اگر این عمل انجام نشده، بهتره فایروال ویندور را خودتون غیر فعال بکنید.
    بله حین نصب فایروال ویندوز غیرفعال نشده(در کاسپر حتی اختیاری هم امکان فعال کردن فایروال نیست)
    یعنی فعال بودن همزمان هر دو مشکلی ایجاد میکنه؟

3- زمانبندی اپدیت را به صورت ساعتی میشه تعیین کرد یعنی هر 1/2/3/4/... ساعت اپدیت بررسی بشه. ولی اینکه سر ساعت خاصی باشه ، این امکان وجود نداره... البته اگر خیلی به این مورد نیاز دارید من یک راه حل دارم.
    بله برای استفاده کنندگان از اینترنت محدود که ساعات خاصی میتونن دانلود کنن این مورد خیلی ضروری هست به نظرم
    اگر روش رو توضیح بدید ممنون میشم

16. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

تا اونجا که من تست کردم ، توی ویندوز 8/8.1 بسته های امنیتی حاوی Firewall ، فایروال ویندوز رو غیر فعال می کنند ولی Off نمی کنند !!!!!

بسته به محصول ، تا حدودی کنترل رو از دست فایروال ویندوز می گیرند .

مثلا اگر درست یادم باشه ، Eset Smart Security کلا به فایروال ویندوز اجازه فعالیت نمی ده حتی بعد از غیر فعال سازی Eset . ( اگر درست یادم باشه )

Kaspersky تا زمانی که فایروال خودش فعاله ، نمی زاره تغییراتی توی فایروال ویندوز بدیم ، پس از غیر فعال ساری Kaspersky این امکان وجود داره که فایروال ویندوز رو On/Off کنیم .

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بسته به محصول ، تا حدودی کنترل رو از دست فایروال ویندوز می گیرند .
    سلام

من به یاد ندارم فایروالی نصب شده داشته بودم (چی گفتم!) و فایروال ویندوز هم فعال بوده باشه.....

من 8.1 ندارم.... ولی بالاخره باید فیلتر ترافیک توسط یک فایروال انجام بشه.... اگر کسپر/کومودو/نود/... هست، توسط همان فایروال... مگر اینکه فایروال 8.1 کلا فرق کرده باشه!..... مگر اینکه مایکروسافت و سایر فایروالها با هم ساختن.... بهش میشه گفت تشریک مساعی فایروالی!!

19. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •