یه سوال دیگه
این فایلهایی که برای فلش از طریق کابل به کار میرن میشه از همون ها برای فلش از طریق باکس استفاده کرد؟
و اصولا از چه فایلهایی با چه فرمتی برای باکس استفاده میشه؟
با تشکر
یه سوال دیگه
این فایلهایی که برای فلش از طریق کابل به کار میرن میشه از همون ها برای فلش از طریق باکس استفاده کرد؟
و اصولا از چه فایلهایی با چه فرمتی برای باکس استفاده میشه؟
با تشکر
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه این کار رو نکن. فقط باید از GDFS گوشی خودت استفاده کنی.
GDFS خام هم باید با باکس ریخته بشه.اگر هم خودت بریزی باید با باکس برات آنلاکش کنند.
در مورد sms هم حق با تو هست واسه منم وقتی نزدیک 1000 تا شده بود بعضی وقتها با مشکل تو مواجه میشدم که با خالی کردن حافظه داخلی گوشی تا یک مدت مشکلم حل میشد.ولی الان دیگه اکثرشونو پاک کردم و چون تو حافظه داخلی گوشی پر از Elf و بعضا آیکنهای gfx هست دیگه نمیزارم تعداد sms هام زیاد بشه که به مشکل بخورم.
فایلهای باکس فرق میکنند.مثلا فایلهای با پسوند Cry برای باکس Setool هستند.
همچنین فایلهای با پسوند DVT برای برنامه Davinci Client هستند که پولی هست.
فالیهای برنامه Seking هم با پسوند Bin هستند ولی فقط توسط همین برنامه روی گوشی فلش میشند.
فایلهای Fbn و Mbn فایلهای آزاد هستند که بوسیله اکثر برنامه ها روی گوشی فلش میشند.البته نمیدونم میشه اینها رو با باکس روی گوشی فلش کرد یا نه ولی فکر کنم شدنی باشه.
چشم چشم حتما اطاعت می شود
حالا از کجا باید یه باکس گیر بیارم آخه
خسته شدم از بس بدون گوشی موندم
آقا گوشي من w800 هستش از نوع db2010 اما color اون رو brown معرفي ميكنه و خود برنامه ميگه كه فقط color =red رو قبول ميكنه حالا من چي كار بايد بكنم ميشه كاري كرد خيلي احتياج دارم ممنون ميشم
شما می تونید بدهید با باکس براتون قرمز کنندآقا گوشي من w800 هستش از نوع db2010 اما color اون رو brown معرفي ميكنه و خود برنامه ميگه كه فقط color =red رو قبول ميكنه حالا من چي كار بايد بكنم ميشه كاري كرد خيلي احتياج دارم ممنون ميشم
یا از فار استفاده کنید
یه 300-150 تومن بدهید یکی بخرید دی:چشم چشم حتما اطاعت می شود
حالا از کجا باید یه باکس گیر بیارم آخه
خسته شدم از بس بدون گوشی موندم
آقا منظورتون از far كدوم برنامه است چجوري ميشه اين كارو كرد
ممنون ميشم![]()
تو پست اول همين تايپك نگاه ميكردي درباره همين برنامه توضيح داده شده...
اينجا...
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من چند وقتی هست با گوشیم ور نمی رم یعنی پچ و فلش از این کار ها نمی کنم سالم بود ولی حالا هی ریست میشه مشکل از کجاست؟
یعنی تا روشن میشه 2باره ریست میده کلافم کرده
حافضه داخلی گوشیت رو خالی کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)