درودبرشما
خوش آمدید
درودبرشما
خوش آمدید
سلام من یه مقدار راهنمایی در مورد بلوری پلیر panasonic bdt-310 میخواستم اگه میشه کمک کنید راستشو بخواید
یه تاپیکم مخصوصش درست کردم ولی کسی کمک نمیکنه اگه میتونین تو این تاپیک کمک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صحنه را دیدم... رفتم نمایندگی پانا st30 داشت 42 میگفت 1850 - vt20 50 هم 3100 میگفت. ولی 3d st30فعال نبود و رو مد 2d بود. فکرکنم کیفیت 3dش از vt20 پایینتر باشه! چون 3d vt20 فعال بود و عینک داد که باش تصویر ببینم که خوب بود.
55 اینجا نمیاد. مخصوص آمریکاست.
VT30 هایی که تو دبی هستن ژاپنی اند. اینجا هم که تعداد محدود آوردن گویا ژاپنی اند.
انتخاب 55 یا 65 به سلیقه و اندازه اتاق و مهمتر از همه به پول تو جیبتون بستگی داره.
درودبرشما استادگرامی
مخلص بچه های بندر![]()
Last edited by mzy; 05-11-2011 at 23:25.
دوستان برای وصل کردن لپتاپ به این تی وی و پخش تصاویر 3D چه نوع کابل HDMI استفاده میکنید؟
آیا ورژن 1.4 بهش میخوره؟
به دادم برسید کسی شماره ای از شیراز یا بندر گناوه نداره که فروشنده vt30باشه خواهش میکنم کسی اگه داره بهم پیام بده
نه دوست عزیز ، تا این لحظه تماما ژاپن اصلن و برای نافه ژاپنن .
مثل Vt20 که اوونم برای نافه ژاپنه .
پس با خیال راحت میتونی خرید کنیو از جنس اصل لذت ببری ، چیزی که مدتهاست برای اکثر مردم آرزو شده .
اتفاقا منم هرجا رفتم که 3d ی St30 رو ببینم همه جا یه گیری داشت . یکی میگفت کابلش وصل نیست !!! یکی میگفت عینکش دمه دست نیست !!! یکی دیگه میگفت عینکاش هنوز توو Pack ه و بازش نکردیم !!!!! و نهایتا همشون میگن کیفیتش عین Vt20 میمونه .......حالا بیا 3Dی Vt20 رو ببین چقدر خوبههههههههه مثل همن!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by infernal_a; 06-11-2011 at 09:58.
جدا از صحبت های فروشنده ها اکثر فروم های معتبر خارجی هم سه بعدی مدل های gt30 , vt30 , st30 رو در یک سطح می دونن البته بعضی ها هم برتری خیلی کمی به vt30 میدن که به نظر می رسه جنبه روانی و تبلیغاتی داره و چون vt30 سری high end هست این مساله عنوان می شه
در کل پاناسونیک در زمینه سه بعدی و عمق زیاد تصاویر و کراس تاک بسیار کم نسبت به سازنده های دیگه معروف هست و از این بابت جای نگرانی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)