تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 328 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من حتی احتمال میدادم جفتشون برن..
    اما اگه قرار بود یکیشون بره، دوست نداشتم اون شخص هیگواین باشه!
    هیگواین تویه همین بازی شاید یکی از دلایل حذفمون بود و همیشه تویه بازیهای بزرگ ضعیف بوده..
    اما حداقلش اینه که برعکس کریم، برای این پیراهنی که میپوشه، ارزش قائله و وقتی بد بازی میکنه، نمیره تیپ موهاش رو عوض کنه!
    شخصا تویه کریم هیچگونه تعصبی نسبت به رئال نمیبینم...
    امیدوارم قضیه یجوری برعکس بشه!

2. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

از کجا برای این جانشین بیاریم؟!
    خدایی بعضی هامون خیــــلی نمک نشناسیم....
      محتوای مخفی: آمار خوزه در رئال 

4. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یادش بخیر یه زمانی رونالدو نازاریو رو داشتیم قاتل تک به تک. الان دو به تک رو می زنیم بیرون...وای که من یاد خودخواهی اوزیل می افتم آتیش میگیرم...یه فصلمون نابود شد

6. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

از کجا برای این جانشین بیاریم؟!
    خدایی بعضی هامون خیــــلی نمک نشناسیم....
      محتوای مخفی: آمار خوزه در رئال 

تیممون تیم خوبیه پس نگران مربی نباشین باید بیشتر به فکر بازیکن باشیم!

من حتی احتمال میدادم جفتشون برن..
    اما اگه قرار بود یکیشون بره، دوست نداشتم اون شخص هیگواین باشه!
    هیگواین تویه همین بازی شاید یکی از دلایل حذفمون بود و همیشه تویه بازیهای بزرگ ضعیف بوده..
    اما حداقلش اینه که برعکس کریم، برای این پیراهنی که میپوشه، ارزش قائله و وقتی بد بازی میکنه، نمیره تیپ موهاش رو عوض کنه!
    شخصا تویه کریم هیچگونه تعصبی نسبت به رئال نمیبینم...
    امیدوارم قضیه یجوری برعکس بشه!
    بنزما مدل مو عوض کرده؟!(اون بدبخت که همیشه کچلی میزنه!)نکنه همون مدل موی مرحله ی گروهی رو میگی!؟

من که بنزما رو بیشتر دوست دارم!اول این که مسلمانه و دوم این که بیشتر فراراش آفساید نمیشن!
    این هیگوآین لامصب کلا" 90% فراراش آفسایده ،بقیشم که دودستی تقدیم میکنه!(مهاجم باید کمی خلاق باشه!)انگار حالو حوصله نداره که با مدافع کناریش مچ بشه تا آفساید نشه!نمیدونم میخواد از اشتباه آفساید گیری استفاده کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خط دفاعی یه زمانی فقط به دنبال آفساید گیری بود و به لطف زحمات ژوزه برطرف شد!الان غوغایی شدن!وقتی یه مهاجم میره طرف یکیشون همه حمله میبرن روشو اونطرفو ول میکنن!انگار به هم اعتماد ندارن!!!!تویه اکثر حمله ها یه غوغایی تو خط دفاعی برپا میشه که بیا ببین!(آخه چرا؟!!؟!)باخت دورتموندم یکی از دلایلش تقریبا" همین بود!

8. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من با سروش خیلی موافقم و واقعاً از اونایی که راموس رو اسطورۀ باشگاه دونستن نا امید شدم. ایکر آره اسطورست (هر چند از دستش ناراحتم) ولی راموس؟ بیخیال!
    تمام مشکل تیم یه بحث فرهنگیه که از قدیم بوده و اونم اختلاف پرتـغـال و اسپانیاست. آقایون ایکر و راموس تریپ میهن پرستی برداشته بودن. همۀ اینها هم دو تا دلیل عمده داشت. قبل از جام ملت ها هم زمزمه های اختلاف بین این دو گروه شنیده میشد ولی دیگه تو بازی ملی بین اسپانیا و پرتغال و اون برخورد آربلوا با کوئنترائو و پادرمیانی کریس که جلوی جر و بحثشون رو گرفت و بعدشم اون چند دقیقۀ که کریس، میرلس و یکی دیگه چند بار به شکل نمایشی پاسکاری کردن قشنگ کارش رو کرد. چهرۀ اسپانیایی ها بدجوری در هم بود ولی کریس اینا داشتن میخندیدن. همۀ اینها در حالی بود که دو سال قبلش تو فینال جام جهانی ژاوی و پویول بعد قهرمانی پرچم کاتالان رو دستشون گرفتن و اینور اونور میرفتن ولی صدای این آقایان در نیومده بود.
    دقیقاً بعد از اون تو فصل جدید اختلاف ها بدجوری بالا گرفت و آقایان راموس و کاسیاس از یه طرف تو تیم میخواستن که اهمیت اسپانیایی ها بالا بره و از طرف دیگه با بازیکنای بارسلونا هی رابطه برقرار کنن (در حالی که اونا اصلاً تو رفتاراشون احترامی دیده نمیشد) و دیگه کار به شکلی شد که به صورت تحقیر تیم خودی در اومد. از اوور هم اون مارسلوی مارمولک که نیمکت نشین کوئنترائو شده بود چسبید به این دو تا ولی اون حرف ها رو زد.
    فکرشو بکنید: مربی، یکی از ستون های تیم در فصل قبلش یعنی په په، آقا پلیسه که اتوبان شهید مارسلو رو بست یعنی کوئنترائو و بهترین بازیکن تیم هم که کریس همه پرتغالی بودن.
    قضیه فقط همینه. دسته بندی شد و البته راموس خیلی کاراش واضح بود! به تیم تعصب داره ولی وقتی خودش مطرح باشه. پیراهن اوزیل و خنده های بیمورد و پنالتی و ... از یاد رفتنی نیست. ایکر از اونور تلاش میکرد که وجهش رو حفظ کنه ولی رنگ رخسار خبر میدهد از سر درون. اون بازی دومی هم که نیمکت نشین بود چهرش یادم نمیره. البته ایکر خیلی خوب با قضیه برخورد کرد و هر چند ناراحت بود ولی همین کار باعث شد تیم دوباره دست مورینیو بیفته و البته بعدشم که مصدوم شد. الانم که لوپز داره خوب کار میکنه. تا زمانی که ایکر از اون آماده تر بشه (یه لوپز افت بدی بکنه) باید لوپز بازی کنه. ایکر ارزش گذشت کردن رو داره ولی مورینیو با این کارش باعث شد حساب بقیه دستشون بیاد.

در مورد رفتن بازیکنها:
    گونزالو نسبت به کریم تعصب بیشتری داره. من کلاً بازیش رو بیشتر قبول دارم ولی این چند وقته خیلی موقعیت از دست میده. کریم با پرس و پا به توپ تر و کمی بیدقت تر بازی میکنه. ولی خوب جای اینا کی باید بیان؟ باید کسایی باشن که: 1. همینقدر یا بیشتر شم گلزنی داشته باشن. 2. از لحاظ سنی مناسب باشن. 3 قیمتشون از پولی که از فروش بازیکنا به دست میاد کمتر باشه. 4. شکل بازی تیم رو یا به هم نزنن یا اینکه بهبود بدن. 5. ارزش پیراهن تیم رو بدونن.

در مورد جانشین های احتمالی مو (خدا نکنه ولی ...) آرسن ونگر و کارلتو اصلاً مناسب نیستن. چند وقت پیش اسم اون بنیتز سیب زمینی در اومده بود من داشتم بالا میاوردم.
    یوپ هاینکس با بایرن عالی کار کرده اصلاً هم منظورم به این دو تا بازی اخیر نیست) کلاً شکل تیمی خوبی ایجاد کرده. یواخیم لو عالیه ولی بعید میدونم تیم ملی رو ول کنه و از طرفی کار با باشگاه متفاوت هست. واقعاً کسی رو نمیتونم مد نظر داشته باشم. تنها کسی که از اومدنش خوشحال میشم گاس هیدینک هست.

10. 6 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بنزما مدل مو عوض کرده؟!(اون بدبخت که همیشه کچلی میزنه!)نکنه همون مدل موی مرحله ی گروهی رو میگی!؟
    مدل موهای الانش چجوره؟ در بدترین روزهاش، موهاش رو عوض کرد...!
    من که بنزما رو بیشتر دوست دارم!اول این که مسلمانه و دوم این که بیشتر فراراش آفساید نمیشن!
    یعنی چی الان؟!
    چون مسلمونه پس بهتره؟!
    چرا آخه؟!

من خودم هم گفتم که هیگی تویه بازیهای بزرگ هیچ وقت خوب نبوده (دقیقا مثل کریم..منهای همین یه بازی با دروتموند) اما حداقلش اینه که تیم رو دوست داره...
    کلا حرف من اینه که اینا جفتشون در حد فیکس خط حمله رئال و جانشین امثال رائول و نیستلروی و رونالدو نیستن...منتها اگه قراره یکیشون بره، اون شخص باید کریم باشه...

12. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آنچلوتی انتخاب اول رئال برای جانشینی مورینیو

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کارلو آنچلوتی به فهرست نامزدهای رئال مادرید برای تصدی پست سرمربیگری و جانشینی مورینیو در سانتیاگو برنابئو اضافه شد. سفیدپوشان خود را برای حضور یک سرمربی جدید در فصل آینده آماده می‌کنند و منتظر تأییدیه مورینیو که در نظر دارد به لیگ برتر انگلیس ملحق شود، هستند.

آقای خاص پس از شکست مقابل دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: در انگلیس مردم و یک باشگاه خاص مرا دوست دارند، اما اینجا کسانی هستند که از من متنفرند.
    آنچلوتی در هیئت مدیره مادرید انتخاب اول است. رئال تا عملی شدن خروج مورینیو منتظر نخواهد ماند و تاکنون مذاکراتش را با سرمربی ایتالیایی که همیشه در رادار فلورنتینو پرس بوده، آغاز کرده است.
    هنوز یک سال از قرارداد سرمربی PSG باقی مانده است. قرارداد وی به صورت خودکار پس از قرار گرفتن در میان 3 تیم برتر لیگ یک تمدید شد. این تیم در صورتی که یکشنبه والنسین را شکست دهد، قهرمان لیگ فرانسه خواهد شد.
    قرارداد آنچلوتی شامل این تبصره نمی‌شود که در صورتی که تیمی رقمی بالاتر به وی پیشنهاد بدهد، بتواند باشگاه را ترک کند و این به معنای آن است که او باید برای ترک باشگاه با شیخ بن حمد الثانی، مالک باشگاه مذاکره کند.
    به هرحال روابط سرمربی سابق میلان با الثانی در بهترین شرایط خود نیست. ناصر الخلیفی رئیس باشگاه پس از شکست 2 بر یک سن ژرمن در ماه دسامبر مقابل نیس خواهان اخراج وی شد.
    3 روز بعد پیروزی پاری‌سن‌ژرمن مقابل پورتو که آنها را به مرحله یک‌هشتم لیگ قهرمانان اروپا رساند، باعث شد تا تیم به حمایت از او برخیزد و بخواهند تا کارلتو همچنان هدایت تیم پاریسی را در دست داشته باشد. او آن زمان را فراموش نکرده است و هفته گذشته باشگاه را از تصمیمش برای ترک تیم مطلع کرد.
    آنچلوتی بسیار مورد علاقه مادرید است زیرا ظرفیت خودش را برای به تفاهم رسیدن با اعضای این باشگاه نشان داده است.
    مقامات برنابئو فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2003 را فراموش نکرده‌اند. چند روز قبل از این مسابقه، سیلویو برلوسکونی، رئیس میلان خطراتی را که از سوی یوونتوس این تیم را تهدید می‌‌کرد به همراه پیشنهاداتش را نوشت. آنچلوتی نصیحت‌های برلوسکونی را گوش کرد و روسونری حریف خود را شکست داد تا میلان ششمین جام اروپایی خود را به دست آورد.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من تمام انتقادات و ناراحتیتون رو در مورد راموس و ایکر قبول دارم ولی به یقین 100% میگم اگه لوپز خوب کار نمیکرد همتون بی شک طرف ایکر رو میگرفتید اینو مطمئنم پس ایقدر تفسر نکنید خواهشا
    دوم خوزه اصلا بزرگترین مربی تاریخ ولی ایا نمیدونستید هر اومدنی رفتنی داره این مثل روز روشن بود همچین که خوزه با رئال افتخاراتش رو کسب کنه میزاره میره فقط اشتباه کرد که اسپانیا و رئال رو با چلسی و اینتر اشتباه گرفت پس در این مورد هم اینقدر به اب و اتیش نزنید
    همه جوره پرز با مورینیو راه اومد هر کاری دلش خواست کرد دیگه همه میدونن منم اصلا راضی به رفتنش نیستم و ارزو دارم پرز بتونه متقاعدش کنه که بمونه ولی همونطور که در مورد ایکر و راموس میگید باشگاه مهمتر از فرده یادتون باشه خوزه جلو باشگاه هیچ ارزشی نداره و مهم باشگاهه میخواد بره بره ناز کشیدن هم نداره دقیقا رفتاری که هر سرمربی با بازیکن سرکشش انجام میده
    در مورد سرمربی من اصلا دلم نمیخواد کارلتو بیاد بنظر منم هیدینگ یا همین
    یوپ هاینکس یکی از بهترین گزینه ها هستن که بعد خوزه میتونن یه فلسفه و راه جدید رو برا باشگاه باز کنن خصوصا یوپ هاینکس که بایرن رو متحول کرد و الان یکی از قشنگترین فوتبالها رو داره بازی میکنه
    Last edited by D o l f i n; 03-05-2013 at 11:42.

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مدال طلاي شهر مادريد به کاسياس اهدا شد

مسئولان شهر مادريد با تجليل از ايکر کاسياس به او مدال طلاي شهر مادريد را اهدا کردند.

مسئولان شهر مادريد طي مراسمي از ايکر کاسياس تمجيد کردند و به او مدال طلاي شهر مادريد را اهدا کردند.

به گزارش ايسنا،اين تجليل به دليل خدمات ايکر کاسياس به عنوان سفير ورزشي شهر مادريد انجام گرفته است.

کاسياس در اين مراسم گفت:‌ اين لحظه يکي از بزرگترين لحظه هاي زندگي من است. هر کس که اين جايزه را بدست مي آورد مي داند که به خاطر کارهاي فردي و اجتماعي اش بوده است.

ايگناسيو گونسالس، رئيس جامعه مادريد، کاسياس را جزو معدود ورزشکاراني توصيف کرد که ارزش والاي ورزش را در خود نهفته است. کاماچو گفت:‌ خيلي طول مي کشد که افتخاراتي که کاسياس در طول دوران ورزشي خود کسب کرده است را نام برد. او يکي از بزرگترين و بين المللي ترين ورزشکاران در جهان است.

کاسياس 31 ساله که اکنون دروازه بان ذخيره رئال مادريد است درباره رفتنش از رئال مادريد گفت:‌ آينده من در رئال مادريد شکل خواهد گرفت. من با رئال مادريد قرارداد دارم و به آن پايبندم. از 9 سالگي در رئال مادريد هستم. رئال مادريد باشگاه هميشگي من است و تا پايان در آن هستم.
    ورزش 3

16. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من تمام انتقادات و ناراحتیتون رو در مورد راموس و ایکر قبول دارم ولی به یقین 100% میگم اگه لوپز خوب کار نمیکرد همتون بی شک طرف ایکر رو میگرفتید اینو مطمئنم پس ایقدر تفسر نکنید خواهشا
    دوم خوزه اصلا بزرگترین مربی تاریخ ولی ایا نمیدونستید هر اومدنی رفتنی داره این مثل روز روشن بود همچین که خوزه با رئال افتخاراتش رو کسب کنه میزاره میره فقط اشتباه کرد که اسپانیا و رئال رو با چلسی و اینتر اشتباه گرفت پس در این مورد هم اینقدر به اب و اتیش نزنید
    همه جوره پرز با مورینیو راه اومد هر کاری دلش خواست کرد دیگه همه میدونن منم اصلا راضی به رفتنش نیستم و ارزو دارم پرز بتونه متقاعدش کنه که بمونه ولی همونطور که در مورد ایکر و راموس میگید باشگاه مهمتر از فرده یادتون باشه خوزه جلو باشگاه هیچ ارزشی نداره و مهم باشگاهه میخواد بره بره ناز کشیدن هم نداره دقیقا رفتاری که هر سرمربی با بازیکن سرکشش انجام میده
    در مورد سرمربی من اصلا دلم نمیخواد کارلتو بیاد بنظر منم هیدینگ یا همین
    یوپ هاینکس یکی از بهترین گزینه ها هستن که بعد خوزه میتونن یه فلسفه و راه جدید رو برا باشگاه باز کنن خصوصا یوپ هاینکس که بایرن رو متحول کرد و الان یکی از قشنگترین فوتبالها رو داره بازی میکنه
    اگه لوپز خوب کار نمی کرد مطمئنا مورینیو کاسیاس رو می ذاشت. همونطور که راموس هم داره بازی می کنه...مطمئنا مورینیو کسی بود که بیشتر از همه دنبال قهرمانی بود...نمیگم عاشق رئاله...گربه هم برای رضای خدا موش نمیگیره..ولی از همه ابزار موجود استفاده می کرد.
    مطمئنا این فصل مورینیو میره و ریسک حضور با همچین شرایط نامعلومی رو برای یک سال دیگه قبول نمی کنه.
    چقدر دلم برای رونالدو سوخت. چقدر تلاش کرد..چقدر پشتکار داره این آدم...واقعا لایق بهترینهاست.

18. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •