من تمام انتقادات و ناراحتیتون رو در مورد راموس و ایکر قبول دارم ولی به یقین 100% میگم اگه لوپز خوب کار نمیکرد همتون بی شک طرف ایکر رو میگرفتید اینو مطمئنم پس ایقدر تفسر نکنید خواهشا
دوم خوزه اصلا بزرگترین مربی تاریخ ولی ایا نمیدونستید هر اومدنی رفتنی داره این مثل روز روشن بود همچین که خوزه با رئال افتخاراتش رو کسب کنه میزاره میره فقط اشتباه کرد که اسپانیا و رئال رو با چلسی و اینتر اشتباه گرفت پس در این مورد هم اینقدر به اب و اتیش نزنید
همه جوره پرز با مورینیو راه اومد هر کاری دلش خواست کرد دیگه همه میدونن منم اصلا راضی به رفتنش نیستم و ارزو دارم پرز بتونه متقاعدش کنه که بمونه ولی همونطور که در مورد ایکر و راموس میگید باشگاه مهمتر از فرده یادتون باشه خوزه جلو باشگاه هیچ ارزشی نداره و مهم باشگاهه میخواد بره بره ناز کشیدن هم نداره دقیقا رفتاری که هر سرمربی با بازیکن سرکشش انجام میده
در مورد سرمربی من اصلا دلم نمیخواد کارلتو بیاد بنظر منم هیدینگ یا همین یوپ هاینکس یکی از بهترین گزینه ها هستن که بعد خوزه میتونن یه فلسفه و راه جدید رو برا باشگاه باز کنن خصوصا یوپ هاینکس که بایرن رو متحول کرد و الان یکی از قشنگترین فوتبالها رو داره بازی میکنه