سلام
با توجه به اینکه دانشگاهها درگیر ثبت نام ارشد ها قبل از سراسری هستند.
احتمالا با تاریخ شروع ثبت نام لینک هم میزارن توی سایت
موفق باشید
سلام
با توجه به اینکه دانشگاهها درگیر ثبت نام ارشد ها قبل از سراسری هستند.
احتمالا با تاریخ شروع ثبت نام لینک هم میزارن توی سایت
موفق باشید
به نظر شما مترجمی انگلیسی رود هن بهتره یا مترجمی فرانسه تهران مرکز؟
فکر نکنم. امیرکبیر که دروس سرویس و عمومی تفکیک بود ( البته بعضیا استثنا بودن که مختلط بود ) ولی تخصصی ها مختلط بود.
البته این طرح اختصاصی که نیست. دانشگاههای دیگه امکانش داشتن این کار رو کردن. حالا آمارش رو ندارم.
فک کنم حسابی افسرده شدم....
با این که سال اولمه و پزشکی اصفهان قبول شدم ولی خونواده یه جوری نگام می کنن انگار بعد 4 سال بازم پشت کنکور موندم ......
هی................... !
مردم آرزو دارن همچین جایی قبول شن شما که قبول شدی ناراحتی ؟؟!!!!
اگه یه سال دیگه بخونی مطمئن باشن که رتبه بدتر میشه اینو تجربه ثابت کرده
خب روز اول دانشگاه رو پشت سر گذاشتم .از ساعت 8 تا 5 بعد از ظهر کلاس داشتیم . بد نبود . شاید بشه گفت تنها مشکلی که داشتیم این بود که استاد ریاضی 1 مون نیومده بود و یکی از شاگردای دکتراش رو فرستاده بود درس بده . بد هم درس نمیداد ولی بعضی وقتها میخواست یه چیزای اضافی هم بگه و اثبات کنه که وسطش گیر میکرد و بعد از چند دقیقه میگفت حالا بیخیالش در سطح شما نیست
یه سوتی هم توی سلف دادیم در حد ... !هنوزم که بهش فک میکنم خندم میگیره !البته بیخیالش در سطح شما نیست
همین دیگه. خوب بود خوش گذشت . دلتون بسوزه
دوستان من متولد 73 هستم یعنی سال اولی که کنکور دادم.
برای این قسمت " مدرکي مبني بر مشخص بودن وضعيت نظام وظيفه " باید چیکار کنم؟
توی ثبت نامم اسکن ؛ مدرک نظام وظیفه ؛ میخواد
چی باید بدم ؟
پلیس +۱۰ رفتم چیزی بم نمیده
گفت پیرینت بتون چیزی نمیدیمو سری هست اینا و نباید پیرینت داد
من باید اسکن چی روبدم ؟
Last edited by mmehrzad; 15-09-2012 at 22:06.
شما وضعیت نظام وظیفتون مگه چیه؟؟ معافید یا شمول یا پایان خدمت؟(تا جایی که یادمه تو سایت اصفهان همینارو داشت...)
اگر فقط مشمول هستین لازم نیست کاری کنید. خود دانشگاه فرممیده بعد میری پلیس +10 معافیت تحصیلی میگیری.
آقا این ثبت نام صنعتی اصفهان چقدر دردسر داره... 3 تا معرف بگو. اسم معرفات چیه؟؟ مثلا من که دبیرمو یا همسایمونو معرفی کردم آخه اسم کوچیکشونو از کجا بدونم؟ برم زل بزنم تو چشای یارو بگم اسمت چیه؟! تازه یک رفیق دارم که 10 یازده ساله با هم دوستیم. اسم باباشو تا حالا نپرسیدم جون خودم! --- از اینا بگذریم کلا یک فرم اطلاعات خانوار جدید درست کردن. کم مونده سایز------------------------لا اله الا الله دهن آدمو باز میکنن. همه سراسری ها اینطوریه؟؟؟
یا یک خاطره کوچولو افتادم... یه یایایی تو یه جایی خارج از کهکشان خواسته استخدام بشه (تقریبا 20 سال پیش...) هر جا رفته گفتن: بابات چی کارست؟ اون باباهم صادقانه جواب می داده رئیس فلان جا. خلاصه هر جا میره تا اینو میشنون استخدامش نمی کنن. طرف درمونده میشه حسابی. بالاخره اخرین جا که میره وقتی ازش سوال یاد شده رو می پرسن میگه: رفتگره! بابم رفتگره!!! ( جا داره بگم با سرعت نور استخدامش میکنن-داستان واقعی است)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)