تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 602 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اقا تو رنج قیمتی xd200 سونی چیز بهتر و باکیفیت تری پیدا میشه؟
    دوست عزیز، Sennheiser HD202 هدفون خوبیه با قیمت 146 تومن. شنیدم هدفون خوش صداییه با باس به نسبت قوی.

من امشب فکر کنم بتونم تستش کنم اگه سوالی داشتین.....
    Last edited by A1E; 23-04-2013 at 19:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام اساتید لطفا کمک کنین .
    من Creative ep630 دارم میخواستم ببینم CX 300 یا Klipsch S4 بگیرم چه اندازه تفاوت صدایی رو احساس میکنم ؟؟؟
    ارزشش رو داره هزینه کنم ؟؟؟؟
    ایرانی گوش میدم پاپ
    لطفا کمک کنید
    لطفا به منم کمک کنید !!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

یعنی از سونیه با کیفیت تره صداش؟
    میخوام بدونم این هدفون سنهایزره از لحاظ گرمی صدا در چه حدیه؟
    کلا یه ریویو بدین ازش.
    Last edited by yoosefshaskol; 23-04-2013 at 18:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یعنی از سونیه با کیفیت تره صداش؟
    میخوام بدونم این هدفون سنهایزره از لحاظ گرمی صدا در چه حدیه؟
    کلا یه ریویو بدین ازش.
    من xd100 داشتم ، xd200 را نشنیدم. ولی xd100 به نظرم صدای خیلی قابل تغریفی نداشت، یه صدای فلته سرد ، تفریبا بدون شفافیت خاصی توی های ها و بیس خیلی خوب و کوبنده ای هم نداشت. البته خوب از یه هدفون 20 دلاری بیشتر از اینم انتظار نمیره.

hd202 را هم تازه گرفتم وصداشو کم گوش کردم، هدفون هم زمان میبره تا burn in بشه و صدای این هدفون به احتمال زیاد با گوش کردن زیاد تغییر خواهد کرد. ولی در همین زمان کم میشه گفت که صدای به نسبت گرمی داره و بیس پانچ داره خوبی هم داره به نسبت قیمتش. های ها نه خیلی شفاف ولی به اندازه کافی هست. میدا هم همینطور. یکم بومیه ولی به نظرم با زمان بهتر بشه.

در مجموع نمیشه گفت که سازهارو کامل تفکیک میکنه و میشه صداهارو تک تک شنید ولی خوب اگه مثلا آهنگو با یه هدفون بهتر نشنیده باشی به چشم نمیاد و آدم به سختی متوجه این موضوع ممکنه بشه.

ایزولیشن خیلی خوبی داره، تو صداهای تقریبا بلند هم صدا بیرون درز نمیکنه، از اونطرف نویزگیری پسیو خوبی هم داره حتی بدون اینکه آهنگی پخش بشه.

کیفیت ساختش اوکیه، نه عالی نه بد و سیم بلند 3 متری با یه سیم جمع کن داره.

ریویوهایی که از این هدفون هستو بخونین میبینین که میگن نسبت کارایی به قیمتش خیلی بالاس و ولییوی خیلی خوبیه. یه سایتی نوشته بود ولیوش حتی از m50 هم بالاتره!

اینا همه برداشتای من از یه مدت کم گوش کردن به این هدفون بود، ممکنه با زمان صدای هدفون تغییر بکنه و بازتر و بهتر هم بشه. در مجموع میشه گفت من این هدفونو به دوستم میتونم پیشنهاد کنم که بخره!

5. 3 کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام . من می خواستم هدفون BeyerDynamic DT 770 M رو بگیرم یا یه هدفون حداکثر یک م والبته کمتر بهتر.

بندرهستم وامکان تست ندارم البته مدل M رو انتخاب کردم چون مقامتش ۸۰ اهمه وپرو ۲۵۰ والبته حدود هشتادتومن هم گرونتر از پرو هست یعنی ۹۰۰ تومن.
    می خوام کیفیت خوبی داشته باشه وباس متوسط. پاپ وسنتی گوش می کنم والبته پسرم هم که به وسایلم ناخونک میزنه و....
    این مدلو گفتم شاید بهتره چون بدون آمپ هم جواب میده وبا آمپ صدالبته بهتر ولی محدود به آمپ نیست. البته آمپ کنوود دارم که از انباری کشیدم بیرون با یه جفت بلندگو ۶۰ وات پایونیر!! ولی خوب بیشتر آیفون وپرتابل دردسترسه بخصوص تو اطلق خواب
    اگر دوستان پیشنهاد بهتری دارن بدن؟ نظرم روی سنهایزر هم بود ولی گیج شدم همینطور
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۷۴۰تومن والبته مدل 271که ۸۶۰ تومنه و171 که ۶۷۰ تومنه.

لطفا کمک کنید وهر کس نظرشو بده هرچند سلایق فرق میکنه . بیتس خیله گرونه وفیکش هم زیاد و کلا ......

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه نظراساتید رو اهم بالا هست لطفا آمپ پرتابل هم معرفی کنند که احتمالا نیست. ضمنا از دوبی هم می تونم بگم بیارن ولی باید آدرس دقیق بدم وگرنه ....
    مدل ریموت VU plus دادم طرف یه ریموت آشغال چینی آورد که زدم خوردش کردم! به خاطر قیمت دلاراعصابم خوردبود! بعدشم مثل سگ پشیمون شدم!!!!
    ارادتمندتمام اساتید گرام بخصوص پایتخت نشینان هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

من xd100 داشتم ، xd200 را نشنیدم. ولی xd100 به نظرم صدای خیلی قابل تغریفی نداشت، یه صدای فلته سرد ، تفریبا بدون شفافیت خاصی توی های ها و بیس خیلی خوب و کوبنده ای هم نداشت. البته خوب از یه هدفون 20 دلاری بیشتر از اینم انتظار نمیره.

hd202 را هم تازه گرفتم وصداشو کم گوش کردم، هدفون هم زمان میبره تا burn in بشه و صدای این هدفون به احتمال زیاد با گوش کردن زیاد تغییر خواهد کرد. ولی در همین زمان کم میشه گفت که صدای به نسبت گرمی داره و بیس پانچ داره خوبی هم داره به نسبت قیمتش. های ها نه خیلی شفاف ولی به اندازه کافی هست. میدا هم همینطور. یکم بومیه ولی به نظرم با زمان بهتر بشه.

در مجموع نمیشه گفت که سازهارو کامل تفکیک میکنه و میشه صداهارو تک تک شنید ولی خوب اگه مثلا آهنگو با یه هدفون بهتر نشنیده باشی به چشم نمیاد و آدم به سختی متوجه این موضوع ممکنه بشه.

ایزولیشن خیلی خوبی داره، تو صداهای تقریبا بلند هم صدا بیرون درز نمیکنه، از اونطرف نویزگیری پسیو خوبی هم داره حتی بدون اینکه آهنگی پخش بشه.

کیفیت ساختش اوکیه، نه عالی نه بد و سیم بلند 3 متری با یه سیم جمع کن داره.

ریویوهایی که از این هدفون هستو بخونین میبینین که میگن نسبت کارایی به قیمتش خیلی بالاس و ولییوی خیلی خوبیه. یه سایتی نوشته بود ولیوش حتی از m50 هم بالاتره!

اینا همه برداشتای من از یه مدت کم گوش کردن به این هدفون بود، ممکنه با زمان صدای هدفون تغییر بکنه و بازتر و بهتر هم بشه. در مجموع میشه گفت من این هدفونو به دوستم میتونم پیشنهاد کنم که بخره!
    ممنون داداش
    پس اگه شما بخوای تو رنج 150 تومن هدفون خوبی رو معرفی کنی همین مدل رو پیشنهاد میدی؟
    راستی به نظر شما ممکنه در اینده قیمت این هدفون کاهش پیدا کنه؟
    من صد تومن جور کردم.به نظر شما پنجاه تومن دیگه جور کنم و همین الان بخرم یا ممکنه بیاد پایین؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

نظرتون راجع به این هدفون چیه؟ ریویو هاش که خیلی مثبته!! امتیاز ها همه بالاس! ولی من الان دیدم فروشگاه چاره زده با تخفیف 52 تومن!! شرکت وارد کننده فونیران. قیمتش همینه؟ اصلی و تقلبی داره؟

با توجه به قیمتش...بهتر از کریتیو 630 نیست؟؟؟ یا مدل 50 تومنی EX سونی؟ MDR-EX10LP

لطفا بین این 3 تا بگید من کدوم رو بگیرم!!

گیر کردم!

Soundmagic PL11 Gun

Last edited by Ali_softcenter; 24-04-2013 at 10:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه هدفون برای پلیر تا 300 350 برای سبک راک متال و کمی هم پاپ .
    کسی نبود راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من می خواستم هدفون BeyerDynamic DT 770 M رو بگیرم یا یه هدفون حداکثر یک م والبته کمتر بهتر.

بندرهستم وامکان تست ندارم البته مدل M رو انتخاب کردم چون مقامتش ۸۰ اهمه وپرو ۲۵۰ والبته حدود هشتادتومن هم گرونتر از پرو هست یعنی ۹۰۰ تومن.
    می خوام کیفیت خوبی داشته باشه وباس متوسط. پاپ وسنتی گوش می کنم والبته پسرم هم که به وسایلم ناخونک میزنه و....
    این مدلو گفتم شاید بهتره چون بدون آمپ هم جواب میده وبا آمپ صدالبته بهتر ولی محدود به آمپ نیست. البته آمپ کنوود دارم که از انباری کشیدم بیرون با یه جفت بلندگو ۶۰ وات پایونیر!! ولی خوب بیشتر آیفون وپرتابل دردسترسه بخصوص تو اطلق خواب
    اگر دوستان پیشنهاد بهتری دارن بدن؟ نظرم روی سنهایزر هم بود ولی گیج شدم همینطور
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۷۴۰تومن والبته مدل 271که ۸۶۰ تومنه و171 که ۶۷۰ تومنه.

لطفا کمک کنید وهر کس نظرشو بده هرچند سلایق فرق میکنه . بیتس خیله گرونه وفیکش هم زیاد و کلا ......
    سلام عزیز.با اجازه دوستان حرفه ای یه چیزی رو طبق تجربه ای که داشتم بگم.به نظرم با توجه به کمبود برنده های هدفون که اگه وضعیت ارز بعد از انتخابات هم همینطور باشه گزینه های ما اگه قرار باشه از داخل تهیه کنیم محدود به همین نمونه های محدود باقیمونده میشه،احتمال اینکه همین هدفون های باقیمونده تو بازار به سرنوشت ex1000 دچار بشه هست.چون رغبت فروشنده ها به فروش هدفونهایی که مثل hd 650 که حدود 1.800 شده یا dt880 که 1.200 شده و بدتر از همه hd800 که به مرز 5 میلیون رسید کمتر میشه و فروشنده ها سعی میکنن رو هدفونهای ارزون تر که مساوی فروش بیشتر هست متمرکز شن.پس به نظرم آدم اگه واقعا احتیاج داره که مثلا یک dt770 یا k701بگیره ،بهتره که منتظر ارزون شدن نباشه.متاسفانه برای من گاهی این انتظارها به بهای از دست دان یه محصول با ارزش شده که دیگه موجودیش تو بازار نیست.البته همونطور که گفتم بحث نیازه و باید دید که توی این موقعیت نداشتن اون هدفون یا محصول برامون چقدر ضرره!!

شما اگر آمپ مناسب دارید سعی کنید 250 اوهمی رو از محصولات بیر انتخاب کنید.اگه کارتون جوری نیست که احتیاج به اتاق سکوت و ریکوردینگ داشته باشین سعی کنید هدفون open بردارید.به خصوص اگر به تریبل بسیار شفاف و سواند استیج خوب براتون مهمه dt880 با هزینه بیشتر هدفون واقعا ارزشمندیه(من خودم از این مدل دارم )'گرچه نیمه بازه ولی بعضی ها اون رو بیشتر به عنوان یه هدفون باز در نظر می گیرن اما هدفون بسیار دقیق و با دوامیه و احساس خستگی و آزار نخواهید کرد.صدای نفس کشیدن خواننده ،صدای بهم خوردن لبها،صدای عوض کردن صفحات نت در کارهای کلاسیک و خیلی جزئیات دیگه قابل شنیدنه .انتخاب دیگه شاید k701 باشه که اگر گیر بیاد حدود 50-900 باید باشه.سواند استیج بسار وسیعی داره(حتی از 880 بیشتر) ولی آمپ بسیار خوبی می خواد با اینکه اوهم خیلی بالایی نداره.از سنهایزر تو این رنج hd 598 صدای بسیار شفافی داره البته کمبود بیس برای یه سبکهایی حس میشه اما نکته بدش برا من جنس پلاستیکیش و حالتش بود که به نظرم زیاد جالب نیومد.اما بسیار بسیار سبک و فوق العاده راحت بود روی گوش.k271 هم چند وقت پیش حدود 490 بود.بیتس رو هم فراموش کنید بهتره ،اصلا قابل مقایسه نیست .اینها نظرات شخصی من بود منتظر نظر اساتید باشید اونها بهتر راهنمایی خواهند کرد.
    Last edited by mansell; 24-04-2013 at 19:26.

12. 6 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •