تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 421 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    ببین دوست من شما یک اشتباه بزرگ کردی. حالا دلیلش رو نمی دونم ولی هیچ منطقی نمی تونه توجیهش کنه
    شما چرا قرارداد نبستی؟
    متاسفانه از یه طرف به دلیل مدرک تحصیلی خودم و از طرف دیگه شرایط خاص شرکت نشد قرارداد رسمی ببندیم. به هرحال امنیت شغلی هرکسی دوست داره داشته باشه ولی اگر شرایطش نباشه و البته به کارت علاقه داشته باشی، ناچارا باید قیدش رو زد.
    در کل ممنون بابت راهنمایی که داشتید تو چند پست اخیر. اون ادبیات طلبکارانه رو کنار گذاشتم رو همین حساب. اون قضیه نامه اداری در این مورد هم اصلا حواسم بهش نبود که سرچ کنم تو گوگل قبل از راهنمایی دوستان. پیشنهاد میکنم هر مورد خواستید با مدیر و کارفرماتون صحبت کنید حتما ادبیات کلی که استفاده می کنید همون باشه که تو نامه اداری مربوطه هست.
    من چون اصلا بیانم خوب نیست ترجیح دادم به جای درخواست حضوری با مدیر، امروز مکاتبه کنم باهاش. هرچند در نهایت اون 20%که نظرم بود به کرسی ننشست و البته احساس کردم غرورم خدشه دار شد حین مذاکرات! ولی در نهایت باز 350 رو راضی شد افزایش بده که خودش جای شکر داره.
    البته قضیه تهدید به جدایی رو در نهایت مجبور شدم مطرح کنم ولی خیلی محتاطانه و مودبانه. و خوشبختانه جواب داد.
    کلا این پست بیشتر به تاپیک تجارب مفید میخوره تا آداب معاشرت اگر خواستید انتقال بدید!

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

والا کوهم میرم
    ولی چیکار کنیم
    همین چهارشنبه ای رفتیم دربند ولی متاسفانه هم قلیون کشیدم و هم سیگار
    اصن یه سوال ؟
    وقتی ادم پیش دوستاش هست چطوری از یکسری چیز ها دوری کنه ، مثلا سیگار ، مشروب و ...
    این کوهی که شما میروید رو بهش نمیگن کوه نوردی-میگن تفریح
    اولا باید از این دوست ها دوری کنید.اینها اگر شما را تشویق به سیگار کشیدن یا مشروب خوردن میکنند یا کلا اهل این چیز ها هستند دیگه اسمشون دوست نیست

منظور من از کوه این بود که صبح زود بیدار بشیدحرکت کنید به سمت بالا-تنهایی-
    هر جا که خسته شدید در حد یک چای خوردن بنشینید-سعی کنید از طبیعت لذت ببرید-انرژی مثبت کوه رو جذب کنید-

البته لزوما کوه نوردی نباید بکنید-من نمیدانم شما به چه ورزشی علاقه دارید.ولی به هر ورزشی که علاقمند هستید اون رو حتما دنبال کنید

3. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

وقتی ادم پیش دوستاش هست چطوری از یکسری چیز ها دوری کنه ، مثلا سیگار ، مشروب و ...
    توی این دوره زمونه همه ضررهای هر چیزیرو میدونن و با یه سرچ ساده میتونن پیدا کنن اگه با سیگار یا...مشکل داری دلیلی وجود نداره چون با دوستات میری تو هم مصرف کنی و بگی نمیدونستم یا گول خوردمو... ( )
    اول از همه عزت نفس داشته باش , تو برای دوستی یا ...کاملا آزادی و کسی تو رو مجبور به کاری نمیکنه(حتی دوستی و رفت و آمد با ادمی که بهت نمیخوره ) اگه بخوای خودت پذیرفتی و باز اگه پذیرفتی هم به کسی ربطی نداره قرار نیست همیشه هر جور بقیه دوست دارن زندگی کنی تو برای موضوعات شخصی زندگیت حق انتخاب داری
    Last edited by Reza Azimy_RW; 01-11-2014 at 15:40. دليل: حذف قسمت اول

5. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

همونطور که دوستان گفتن عزت نفس و اعتماد به شخصیت خودتون خیلی مهمه. دوستان قرار نیست دقیقا مثل هم باشن ، هنر دوست یابی به اینه که افراد شایسته و خوش اخلاق و موفق در زمینه های مختلف رو جذب کنیم و ازشون الگوهای مثبت بگیریم نه اینکه لزوما در همه موارد مثل اونها باشیم. و این ثبات شخصیتی در تنهایی قوت میگیره که نمونش همون کوهنوردی یا سفر به ساحل دریا و حتی ماهیگیری در رودخانه ای آرام و .... هست.

7. 4 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

والا کوهم میرم
    ولی چیکار کنیم
    همین چهارشنبه ای رفتیم دربند ولی متاسفانه هم قلیون کشیدم و هم سیگار
    اصن یه سوال ؟
    با فرض اینکه شما خودت با سیگار و ... مشکل داری

بحث عزت نفس و اینا که دوستان میگن درست. ولی وقتی با یک عده میری بیرون، بالاخره نمیشه با انجام هر کاری ساز مخالف بزنی
    سیگار میکشن، شما بگی نه
    قلیون، نه
    فلان ... نه

افرادی که باهاشون میریم تفریح باید تا حد امکان از یک جنس باشیم. حالا توی یکسری موارد اتفاق نظر نباشه مهم نیست. ولی در کل وقتی قراره کار جمعی مثل کوه رفتن یا مسافرت یا هر کار دیگه از چند فعالیت تشکیل بشه و شما در بیشترش نخوای شرکت کنی، به نظر اون جمع به درد شما نمیخوره

یه وقتها یک جمع دوستانی در دانشگاه خیلی با هم خوبن و هیچ مشکلی ندارن. همینا از دانشگاه که میان بیرون و به سمت کارهای دیگه میرن، اختلاف نظرشون خیلی زیاد میشه. یعنی اون دوستی به درد دانشگاه میخوره نه بیشتر

9. 5 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان به نظر من ایشان احتمالا تا حالا جواب سوالشون رو گرفتند
    ادامه ی این بحث به نظر من بی فایده هست
    تاپیک داره از بحث اصلی که اداب معاشرت هست فاصله میگیره.

11. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام...
    دوستان وقتی شما دبیری که قبلا محصلش بودید رو میبینید و میرید پیشش ولی حرف زدنتون خوب نیست چطوری باهاش سلام علیک باید کرد.../؟
    Last edited by hossein blak; 01-11-2014 at 15:18. دليل: تصحیح

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من اون قسمت اول پستمو برداشتم فک کنم منظورم اینجوری واضح تره مهم هم نبود به هر حال این اسپم رو هم پاک کنید

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام...
    دوستان وقتی شما دبیری که قبلا محصلش بودید رو میبینید و میرید پیشش ولی حرف زدنتون خوب نیست چطوری باهاش سلام علیک باید کرد.../؟
    لبخندی به لب داشته باشید که بفهمه از دیدنش خوشحال شدید. و دستتون رو به طرفش دراز کنید و بهش بگین سلاااااااااااااام حال شما؟ خوبین؟
    بقیه احوال پرسی خودبخود درست می شه. چون اون از شما سوالاتی می پرسه راجع به کار و زندگیتون و شما پاسخ می دید و خداحافظی می کنید

15. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali000999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    یه نفر دنبال امضا گرفتن واسه یه کاریه.هی میره هی میاد.دهنش سرویس میشه.ما رو میبینه میگه "میبینی چقدر بدبختیم؟"

در جوابش چی باید بگیم؟ (با اون شخص رابطه ی خودمانی نداریم)

یکی رو به ما معرفی میکنن مثلا میگن "ایشون دایی خانمم هستن"
    در جوابش چی بگیم؟
    "خوشبختم" و "از آشناییتون خوشحال شدم" به کارم نمیاد.
    حالا اگه طرف جنس مخالفمون و هم سن وسال باشه چی بگیم ضایع نباشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •