متاسفانه از یه طرف به دلیل مدرک تحصیلی خودم و از طرف دیگه شرایط خاص شرکت نشد قرارداد رسمی ببندیم. به هرحال امنیت شغلی هرکسی دوست داره داشته باشه ولی اگر شرایطش نباشه و البته به کارت علاقه داشته باشی، ناچارا باید قیدش رو زد.سلام
ببین دوست من شما یک اشتباه بزرگ کردی. حالا دلیلش رو نمی دونم ولی هیچ منطقی نمی تونه توجیهش کنه
شما چرا قرارداد نبستی؟
در کل ممنون بابت راهنمایی که داشتید تو چند پست اخیر. اون ادبیات طلبکارانه رو کنار گذاشتم رو همین حساب. اون قضیه نامه اداری در این مورد هم اصلا حواسم بهش نبود که سرچ کنم تو گوگل قبل از راهنمایی دوستان. پیشنهاد میکنم هر مورد خواستید با مدیر و کارفرماتون صحبت کنید حتما ادبیات کلی که استفاده می کنید همون باشه که تو نامه اداری مربوطه هست.
من چون اصلا بیانم خوب نیست ترجیح دادم به جای درخواست حضوری با مدیر، امروز مکاتبه کنم باهاش. هرچند در نهایت اون 20%که نظرم بود به کرسی ننشست و البته احساس کردم غرورم خدشه دار شد حین مذاکرات! ولی در نهایت باز 350 رو راضی شد افزایش بده که خودش جای شکر داره.
البته قضیه تهدید به جدایی رو در نهایت مجبور شدم مطرح کنمولی خیلی محتاطانه و مودبانه. و خوشبختانه جواب داد.
کلا این پست بیشتر به تاپیک تجارب مفید میخوره تا آداب معاشرت اگر خواستید انتقال بدید!![]()