برای من که روی ایرانسل اجرا شد بعد از چند روز قطعی الان داخلی سرعت بازه خارجی حدود 512 کیلوبیت شده. قضیه جدیه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من که روی ایرانسل اجرا شد بعد از چند روز قطعی الان داخلی سرعت بازه خارجی حدود 512 کیلوبیت شده. قضیه جدیه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا قضیه جدیه . طبق پیوست فرهنگی بستر داخلی و خارجی باید جدا و خارجی محدود بشه .
الان من بسته 128 کیلو بیت استفاده میکنم مدرک رو هم برا یک مگ فرستادم وتایید شده الان اگر زودتر از تاریخ انقضا حجم سرعت 128 ام تموم بشه میتونم برم بسته یک مگ بخرم آخه الان بسته های یک مگ رو خط سیم کارت هدیه ام فعال هستش و روی خط اولی که الان دارم سرعت 128 استفاده میکنم فعال نشده کسی میدونه چرا؟؟؟
چه بهتر .میشه دورش زد داداش.
من یه مدت با رایتل کانتر آنلاین بازی می کردم.. پینگ 130 اینطورا بود از 8.8.8.8
اینم خطاب به دوستانی که این پیش بینی رو کردند که رایتل زمین می خوره...
فعلا ایرانسل اول کارشه که این تست های فضایی سرعت رو میبینید،
بذارید حداقل 3 ماه بگذره همه ملت بیان تو باغ اونوقت قضاوت کنید. رایتل اوپراتور خوش فکریه و عقب نخواهد ماند... حداقل بخش پشتیبانیش فوقالعاده مودب هستند.
من چند بار به همراه اول زنگ زذم عین 118 با آدم حرف میزنن.
گول LTE رو هم نخورید که اگرم ماجراش واقعی باشه به هیچ دردی نمیخوره چون ما که سرعت 120 مگ نداریم داریم.. ؟ میشه همون آفتابه لگن صد دست...
قطعا رقابت بین ایرانسل و رایتل خواهد بود چون همراه اول تو این سال ها نشون داده که شرکت بی ایده و مزخرفی هست و فقط موجودیتش به خاطر اینکه اپراتور اول هست و اکثر ملت از اول از همین داشتن هنوز پا بر جاست..
سلام دوستان.
من وقتی به وی پی ان وصل میشم نمیتونم سایت های شیلتر رو با رایتل باز کنم..مشکلش چیه؟ با ایرانسل امتحان کردم اوکی بود.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
به نظرم ایرانسل بتونه همین کیقیت رو حفظ کنه با همین قیمت ها اوضاع رایتل خطری میشه باید یه تکونی به خودش مخصوصا قیمت ها وگرنه باید جمع کنه بره ...من که امروز 3g ایرانسل وصل شد سیم کارت رایتل رو درآوردم ...![]()
رایتل مقدار باقیمانده حجم اینترنت رو بصورت بایت نشون میده و برای تبدیلش کافیه عدد باقیمانده رو در داخل گوگل قرار دهید تا بصورت مگابایت(یا گیگابایت و...) حجم باقیمانده رو نشون بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری میشه از 3g رو کامپیوتر استفاده کرد ؟
چی لازم داره غیر از سیم کارت ؟
مودم 3g باید بخری
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)