سول کمپل مدافع تنومند سال های پیش توپچی ها بار دیگر به جمع ارسنالی ها بازگشت.
پایگاه خبری GunnersTrust : سول کمپل که زننده تک گل آرسنال در فینال لیگ قهرمانان بود پس از اینکه بازیکن آزاد اعلام شد پس از 5 سال حضور در آرسنال از این تیم رفت و دیشب بار دیگر به عنوان بازیکن آزاد رسما با تایید سایت رسمی باشگاه به جمع توپچی ها پیوست !!
سول دیشب نیز اولین بازی خود را برای آرسنال در تیم رزرو مقابل وست هام انجام داد. سول در این بازی شماره 6 را در قلب خط دفاع بر تن کرده بود . ترکیب تیم رزرو:
1. Vito Mannone
2. Kerrea Gilbert
3. Thomas Cruise
4. Craig Eastmond
5. Kyle Bartley
6. SOL CAMPBELL
7. Mark Randall
8. Fran Merida
9. Jay Emmanuel-Thomas
10. Francis Coquelin
11. Gilles Sunu
SUBS:
12. James Shea
13. Luke Freeman
14. Sead Hajrovic
15. Cedric Evina
16. Emmanuel Frimpong
منابع: arsenal.com | gunnerstrust.ir
Last edited by VBYOFSKI; 13-01-2010 at 20:01.
دیشب نیز اولین بازی خود را برای آرسنال در تیم رزرو مقابل وست هام انجام خواهد داد!
من متوجه نمیشممگه میشه دیشب رو در آینده انجام داد ؟
![]()
این خبر واسه دیشبه.اون موقع هم نوشته بود امشب منم یه سری هارو درست کردم این از دستم در رفت.من متوجه نمیشم مگه میشه دیشب رو در آینده انجام داد ؟![]()
Last edited by VBYOFSKI; 13-01-2010 at 20:06.
ببینیم چه گلی به سر آرسنال میزنه!!![]()
نیومده گلا رو زده.
همین که یه بازیکن مثل سول از ترکیب اون آرسنال شکست ناپذیر تو تیمه، خودش کلی روحیه و تجربست برای بازیکنای دیگه.
صد در صد ونگر یه چیزی ازش دیده که دوباره برش گردونده چون ونگر یه قانونه نانوشته داره واسه خودش که هیچ بازیکنی رو که از تیم رفته باشه بر نمیگردونه ولی این قانونو برای سول شکوند. خود سول گفته: ونگر احمق نیست که یه بازیکن 36 ساله رو الکی بیاره تو باشگاه.
مزدک میرزایی چند روز پیش اومده بود میگفت احتمال بازگشتش تقریبا صفر هست !
چی تو کمپل پیر دیده که ورداشته آوردش؟.............قدیم یه تنه دیوار دفاعیه کاملی بود واسه خودش اما الان دیگه چنگی به دل نمیزنه...............چه با سول چه بی سول آرسنال در مقابل چلسی کم میاره
حالا ببینیم میتونیم دوباره اون آرسنال شکست ناپذیررو ببینیم یا نه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)