دروازه بان كه گردان رو خريدن. براي ذخيره هم يه خارجي احتمالا ميارن
براي دفاع هم بنگر كه به احتمال زياد مياد. جلال حسيني تكليفش معلوم نيست ولي تلاششون رو دارن ميكنن
پس فقط ميمونه هافبك دفاعي كه زياد تحركي نيست. دنبال حقيقي بودن كه باشگاهش براي فسخ قراردادن يه رقم نجومي ميخواد!
به نظر من اگه بتونن آشوبي رو بيارن خيلي خوبه
متاسفانه زياد هافبك دفاعي خوب ايراني نداريم. اونايي هم كه هستن يا تو يه تيم قوين كه همونجا ميمونن يا قرارداد دارن و باشگاهشون نميذاره بيان
فكر كنم آخر مجبور شيم خارجي بياريم. سال پيش كه نشون دادن ميتونن خارجي هاي خيلي خوبي بيارن
خوشبختانه تقريبا با همه اون ليست 10-11 نفره هم تمديد كردن
با يه حركت رويانيان كه خيلي حال كردم تمديد با پولادي بود و اينكه هرجوري شده نذاشت بره سپاهان. حالشون رو گرفت
بنده خدا تا برگشت از اردوي تيم ملي،خفتش كرد و باهاش تمديد كرد![]()
اون بدهی ها بخاطر عدم مدریت است وگرنه مگه استقلال یا تیمهای دیگه که خیلی کمتر از پرسپولیس از دولت پول میگیرن یا بعضی ها هم اصلا نمیگیرند چکار میکنند
سپاهان هم من قبول دارم
کلا هر کی میاد پرسپولیس هیچی بارش نیست اگه یه ادم کاردرست بیارن این جوری نمیشه
عدم مدیریت؟؟!!!خو مگه خودتون نگفتید مدیریت استقلال شیرینه قند عسله؟حالا شد عدم مدیریت؟!مدیران پرسپولیس برن عدم مدیریت را از مدیران استقلال و سپاهان یاد بگیرند؟من که گیج شدممدیران پرسپولیس برن از سپاهان و استقلال یاد بگیرند
من مدیریت حاج فتل رو خیلی قبول دارم داره با کلی حاشیه و بی پولی تیم داری می کنه.رویانیان هم فعلاً داره خوب پیش میره با توپ پر میره جلو همون روحیه نظامی اما با عقل نه مثل بعضی ها که اگه یادتون باشه گفتن کریمی اخراج چون مسلمون نیست(زمانی که استیل آذین بود) ببینیم تا آینده چی میشه
دوست عزیز ما تو خط حمله زاید و قاضی رو داریم
درسته "کریم" بهترینه و منم علاقه زیادی بهش دارم
ولی الان مشکل ما تو دفاع و هافبک هست، نه حمله!
داداش سپاهان با خرید ایران نژاد و داشتن اشجاری اصلا نیازی به خرید پولادی نداشت و از همون اول هم این مسئله کاملا مشخص بود
همین که سپاهان میاد میگه پولادی تو لیست ما هست باعث میشه پولادی با 200 300 میلیون بیشتر نسبت به قبل از پیشنهاد سپاهان با پرسپولیس قرارداد ببنده
پس اون تیمی که این وسط ضرر کرد پرسپولیس بود نه سپاهان![]()
![]()
نه كه تيمتون تو هر پستي 2تا بازيكن خوب نداره و نميخواد!!
داداش خيلي قشنگ از فرضي كه اثبات نشده نتيجه گيري كردي. دمت گرم
اول ثابت كن 200-300 تا اضافه شده بعد به اين نتايج برس
تازه مدير عاملتون هم اعتراض كرده و گفته پولادي با ما داخلي بسته. اينم چيزي به جز ضايع شدن رو نشون نميده
![]()
آره ما میلیاردی خرج میکنیم،
نه که کارخونهی فولاد داریم! :دي
Last edited by Alinho; 08-06-2012 at 05:33.
البته قبول دارم خیلی از صحبتها جنگهای نقل و انتقالاته ولی خب از لحاظ کیفیت پولادی خیلی سرتر از اشجاری و ایران نژاده.البته این نظر منهو تا حدودی نظر کی روش هم همینه.
دقیقا عکس این قضیه هم صادقه.همین الان حسینی داره مذاکره با تیمها قیمتش رو میبره بالا .اگه بیاد پرسپولیس که سپهان دوبله ضرر کرده هم یک سهمیه لیگشون رو باید از دست بدن تازه اگه بتونن دفاعی به خوبی حسینی پیدا کنن و هم اگر بازیکنی در یک پست دیگه که جز نقاط ضعفشون هست رو دیگه نمیتونن بگیرن.البته این وسط پرسپولیس هم ضرر خواهد کرد و بایئ مبلغ بیشتری پرداخت کنه ولی خب یک مدافع خوب در پستی که واقعا بهش نیاز داشت بازیکن گرفته.البته بعید میدونم حسینی بره استقلال .در حال حاظر استقلال دو تا مدافع داره که مدافع جدید برای فیکس بودن شرایط سختی خواهد داشت فکر نکنم حسینی چنین ریسکی کنه و بره توی تیمی که ممکنه بازی کردنش حتی 10 درصد به خطر بی افته.حسینی یا امسال پرسپولیسی هست یا سپاهانی
به نظرم موفقترین تیم ، تیمی هست که بتونه با بازیکنهای مد نظرش تمدید کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)