گزارش روز: فروش یک پیراهن بارسا به قیمت 210 هزار یورو!
رئیس باشگاه بارسلونا این روزها در چین به سر می برد
سایت گل- باشگاه بارسلونا یکی از شرکت کنندگان مراسم سالانه چین که از سوی بنیاد کمک رسانی به افراد معلول ترتیب داده شده بود بود.
دراین مراسم خیریه مناقصه ای برای فروش پیراهن باشگاه بارسلونا انجام شد و این پیراهن با قیمت 210 هزار یورو به فروش رسید
بیش از 1000 نفر در این مراسم شرکت داشتند . این مراسم به صورت زنده از سی سی تی وی، تلویزیون دولتی چین پخش می شد و ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا به عنوان رئیس هیئت این باشگاه دراین مراسم حاضر بود.
روسل همراه با سفیر اسپانیا در چین وارد این راسم شد و با تشکر از دعوت مقامات چینی گفت:« شرکت در چنین مراسمی افتخار بزرگی است. چرا که کمک رسانی و کار خیلی یکی از ارزشهای باشگاه ماست.»
البته بارسلونا برای کمک هرچه بیشتر به این بنیاد خیریه، وسایل مختلفی را برای فروش گذاشته بود. یک توپ که به امضای بازیکنان باشگاه بارسلونا رسیده بود به قیمت 70 هزار یورو به فروش رسید و بلیط سفر 4 نفر برای تماشای یکی از بازیهای بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا در نوکمپ به قیمت 128 هزار یورو به فروش رسید.
البته جنجالی ترین فروش بارسا، فروش یکی از پیراهن هایاین باشگاه بود که تمام بازیکنان تیم آن را امضا کرده بودند. این پیراهن به مبلغ 210 هزار یورو به فروش رسید و البته رئیس باشگاه کاتالان پولهای عاید از فروش این کالاها را برای امور خیریه در چین اهداکرد.
گواردیولا: هدف ما رسیدن به صدر قبل از ال کلاسیکو نیست
در حال حاضر رئال با سه امتیاز برتری نسبت به بارسا در صدر جدول لالیگا قرار دارد اما گواردیولا تاکید کرد تنها به تیمش و دیدار مقابل ختافه فکر می کنند.
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، تاکید کرد که به دنبال گرفتن جای رئال در صدر جدول لالیگا نیستند.
در حال حاضر رئال با سه امتیاز برتری نسبت به بارسا در صدر جدول لالیگا قرار دارد اما گواردیولا تاکید کرد تنها به تیمش و دیدار مقابل ختافه فکر می کنند.
او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" هدف ما رسیدن به صدر قبل از ال کلاسیکو نیست. من تنها به دیدار مقابل ختافه، رایو وایکانو، لوانته و باته فکر می کنم. تنها زمانی برای ال کلاسیکو آماده می شویم که زمان آن برسد."
سرمربی کاتالان ها همچنین نمایش خط دفاعی تیمش در دیدار مقابل میلان را مورد ستایش قرار داد و گفت:" هر بار با سه دفاع بازی می کنیم، می دانیم که اگر شکست بخوریم ما را سلاخی می کنند. وقتی با سه مدافع بازی می کنید، نباید نمایش بدی داشته باشید. باید تلاش کنیم با انجام یک بازی خوب به پیروزی برسیم.
آیا مشکلاتی داشتیم؟ بله اما فراموش نکنید که ما مقابل میلان بازی می کردیم."
سرمربی کاتالان ها همچنین در مورد تیتو ویلانووا که به تازگی یک عمل جراحی را پشت سر گذاشت، گفت:" او دوست صمیمی من است. دلم برایش خیلی تنگ شده. او کارش را خیلی خوب انجام می دهد. ما همدیگر را خیلی خوب می شناسیم و او کمک زیادی به من می کند. مهمترین مسئله این است که او بهبود پیدا کند و با آمادگی به تیم برگردد."
دکو: با وجودی که بارسا تیم رویاهایم بود، ولی عاشق پورتو هستم
ستاره برزیلی باشگاه فلومینزه در صحبتهایی اعلام کرد که تیم پرتغالی، محبوب ترین تیمی بوده که درآن توپ می زده
سایت گل- دکو، ستاره برزیلی باشگاه فلومینزه برزیل روز جمعه در صحبتهایی به تمجید از تیم پورتو و دوران حضورش در این تیم پرداخت
این ستاره برزیلی در جریان مراسم تمدید قراردادش با فلومینزه در کنفرانسی خبری شرکت کرد و همان زمان بود که لطف و محبتش نسبت به باشگاه پورتو را ابراز کرد. او با این تیم پرتغالی موفقیتهای متعددی را کسب کرد که از این جمله می توان به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در سال 2004 اشاره کرد.
دکو در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که با وجود برتن کردن پیراهن باشگاه هایی مثل بارسلونا، پورتو محبوب ترین تیم او بوده است
او گفت:« من در بارسلونا هم بازی کردم که تیمی بود که واقعا رویای بازی کردن در آن را در سر می پروراندم ولی تیم محبوب و مورد علاقه ام پورتو بود. »
دکو ادامه داد:« جریان زندگی مرا به پرتغال برد. هفت سال درپورتو بازی کردم و درآنجا بود که لذت بردن از زندگی را یادگرفت. من عاشق پورتو هستم..» البته دکو در بخش دیگری از صحبتهایش به تمجید از تیم کنونی اش پرداخت و گفت:« در برزیل هواداران با من رفتار خیلی خوبی دارند.»
کرویف:برای من روشن است که جانشین گواردیولا دربارسا کیست؛ او مورینیو نیست
اسطوره هلندی نقشی کلیدی در انتخاب گواردیولا به عنوان مربی بارسا به جای فرانک ریکارد داشت

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که جانشین ایده آلی برای پپ گواردیولا یافته است ؛ البته برای زمانی که پپ 40 ساله تصمیم به ترک نوکمپ گرفته باشد
گواردیولا ترجیح می دهد تا قراردادهایش را به صورت سال به سال به تمدید برساند و تمایلی به امضای یک قرارداد بلند مدت ندارد. البته اکنون انتظار می رود که او دست کم برای یک فصل دیگر با بارسلونا بماند
کاپیتان سابق بارسلونا و مربی کنونی این تیم ممکن است درتصمیمی جنجالی بعد از جدایی از بارسلونا به مربیگری در کشور دیگری بپردازد
اکنون یوهان کرویف، اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا که نقش پررنگی در انتخاب گواردیولا به عنوان مربی بارسلونا داشت، در صحبتهایی به آژانس خبری «افه » گفت:« گواردیولا سال به سال قراردادش را تمدید می کند و این طبیعی است. ولی تا زمانی که او راضی و خوشحال باشد، در بارسلونا خواهد ماند.» دراین میان اسطوره هلندی یادآوری کرد که کاندیدای ایده آلی برای جانشینی مربی 40 ساله تیم بارسا یافته است واین درحالی است که اکنون گواردیولا عنوان موفق ترین مربی تاریخ باشگاه بارسلونا را یدک می کشد.
کرویف ادامه داد:« من می دانم که جانشین گواردیولا باید چه کسی باشد و نام او را به نزدیکانم گفته ام؛ ولی او مورینیو نیست.»
کرویف روز جمعه در مراسم بزرگداشت خوسه ماریا چئوس پردا، اسطوره سابق باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا که در اواخر سپتامبر درگذشت، شرکت کرده بود.
کرویف در گفت و گو با کام رادیو هم به بررسی شرایط رئال پرداخت و گفت:« رئال تیم خیلی قدرتمندی است و تنها بدشانسی آنها این است که در همان تورنمنتی که بارسلونا حضور دارد، حض دارند.»
پیش بازی ختافه- بارسا: دستگرمی ال کلاسیکو
شاگردان پپ در حالی امشب در ورزشگاه آلفونسو پرس به مصاف تیم کوچک مادریدی خواهند رفت که نمی خواهند اجازه بدهند اختلاف شان با رئال در صدر به بیش از سه امتیاز افزایش پیدا کند
ترکیب احتمالی
ختافه

مویا
تورس, رافا, دیاس, مانه
لاسن, میشل
والرا, سارابیا, کاسترو
میکو
بارسلونا
والدس
دنی آلوس, پیکه, پویول, آبیدال
ژاوی, بوسکتس, فابرگاس
سانچس, مسی, ویا
ختافه همچنان پدرو لئون، هافبک قرضی رئال مادرید، را به دلیل مصدومیت شدید زانو در اختیار ندارد. عبدل باردا نیز در دیدار هفته گذشته مقابل اسپورتینگ خیخون با دریافت دو کارت زرد از بازی اخراج شد و نمی تواند در این دیدار تیمش را همراهی کند.
دنی آلوس نیز بعد ازغیبت در دیدار بارسا مقابل میلان در لیگ قهرمانان به دلیل محرومیت، بار دیگر به ترکیب تیمش بازخواهد گشت و در قلب خط دفاعی نیز انتظار می رود پویول در کنار جرارد پیکه قرار بگیرد.
احتمالا آندرس اینیستا به دلیل مصدومیت ران پا بار دیگر غایب خواهد بود و این به آن معناست که سسک فابرگاس بار دیگر در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت. پدرو بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت از ناحیه قوزک پا شرایط بازی را پیدا کرده اما احتمالا از روی نیمکت بازی را آغاز خواهد کرد. الکسیس سانچس هم بعد از حضور در دیدار مقابل میلان، مشکلی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی دیدار امشب ندارد.
آیا می دانستید؟
- ختافه در 15 دیدار اخیر تنها در 3 بازی پیروز شده که همه آنها در ورزشگاه آلفونسو پرس بوده است.
- ختافه در این فصل بدترین شروعش در رقابت های لالیگا را داشت. آنها در 12 دیدار ابتدایی تنها 10 امتیاز کسب کردند که 4 امتیاز کمتر از فصل گذشته بوده است.
- میکو در 12 بازی این فصل 5 بار گلزنی کرده که تنها دو گل کمتر از مجموع گل های او در فصل قبل است.
- بارسا در 16 دیدار اخیرش در لالیگا شکست نخورده است. آخرین شکست آنها مقابل سوسیه داد در آوریل گذشته بوده است.
- آبی و اناری ها در 14 دیدار مقابل ختافه، 10 پیروزی و 3 تساوی کسب کردند و تنها یک بار شکست خوردند.
- داوید ویا با گلزنی در دیدار هفته گذشته مقابل ساراگوسا، به روند 6 بازی بدون گلزنی اش پایان داد.