تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 320 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

هشت هفته سرنوشت ساز پیش روی رئال

در هشت هفته آینده ، رئال مادرید در صورتی که به فینال چمپیونزلیگ برسد باید 18 بازی انجام دهد . تاریخی برای بازیهای ملی وجود ندارد ، همه روزها برای باشگاه ها هستند . بدین ترتیب از استراحت خبری نخواهد بود . بستگی به روند صعود در چمپیونزلیگ ، تیم باید هفته ای دو بازی داشته باشد و زمانی که یکشنبه بازی می کند ، بلافاصله برای چهارشنبه بازی کردن آماده شود . در صورتی که چهارشنبه صعود قطعی شود ، یوفا قرعه کشی مراحل نیمه نهایی و یک چهارم را در روز جمعه انجام می دهد .
    مشکل بزرگ مورینیو ، برنامه شلوغ رئال مادرید تا پایان است . طبیعتا مربی باید تلاش کند که بهترین جایگزین های ممکن را در اختیار داشته باشد . مورینیو در حال حاضر به ندرت به ترکیب تیمش دست می زند ، در واقع فقط در زمان مصدومیت ها و محرومیت ها چنین کاری انجام می دهد .
    به هر صورت از ابتدا این تردید وجود داشت که آیا رئال می تواند تا پایان به روندش ادامه بدهد یا نه . حالا ماه مارس است و نشانه ای از خستگی در تیم نیست . حالا تیم باید توجه ویژه ای به برخی تاریخ ها داشته باشد . به خصوص در 10 روز بین 15 تا 24 آوریل . بازی بارسا - رئال بین دو نیمه نهایی چمپیونزلیگ خواهد بود . آیا دو الکلاسیکوی دیگر در بیش از 10 روز برگزار می شود ؟ باید دید که چه می شود .
    .......................

as

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاپیتان ها حمایت می خواهند
    با ویدئویی برای تهییج هواداران ، انتظار می رود بلیط ها تمام شوند
    مسی می توانست پیراهن سفید رئال مادرید را بپوشد
    هوراسیو گاکیولی ، کلیدی در این انتقال بود و او را در بارسلونا تمرین داد و نه در پایتخت
    آس و افشای سند معروفی که رکساچ با بازیکن امضا کرد "با وجود مخالفت برخی ها
    MARCA
    حرف و حدیث محافل: دهمین ...
    دهمین قهرمانی ، هدف بزرگ رئال مادرید
    مورینیو می داند که قراردادش به این قهرمانی بستگی دارد
    کریستیانو این جام را برای رسیدن به توپ طلا کلیدی می داند
    از هواداران می خواهند تا فردا برنابئو را پر کنند
    هوندا به معجزه امیدوار است :" می خواهیم شگفتی ساز شویم "

منبع: مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 13-03-2012 at 15:27.

2. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض شب نه‌چندان سخت رئال در برنابئو

خبرگزاری فارس: در آخرین سری از مسابقات دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به عقیده بسیاری از کارشناسان رئال‌مادرید شب آسانی را در برنابئو سپری خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری فارس، فردا شب (چهارشنبه) رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو میزبان زسکا روسیه خواهد شد. کهکشانی‌ها که در بازی رفت یک بر یک در سرمای روسیه متوقف شدند، در این بازی خانگی تنها یک هدف دارند و آن کسب پیروزی قاطع است تا صعود به دور بعد را جشن بگیرند و یک گام به تحقق رویای فتح قاره سبز نزدیک شوند. برای این منظور خوزه مورینیو، مربی پرتغالی سفیدپوشان با شناخت از حریف سرسخت اروپای‌شرقی، استراتژی کسب برد را برای مردانش طرح‌ریزی خواهد کرد.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:54.

4. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کریس رونالدو: مطمئنم مورینیو فصل بعد هم می ماند

در ژانویه گذشته شایعاتی در مورد جدایی مورینیو از رئال و بازگشت او به لیگ برتر منتشر شد و از چلسی، تاتنهام و تیم ملی انگلیس به عنوان مقصدهای احتمالی آقای خاص نام برده شد

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال، ممطئن است که ژوزه مورینیو فصل آینده هم در برنابئو می ماند.
    در ژانویه گذشته شایعاتی در مورد جدایی مورینیو از رئال و بازگشت او به لیگ برتر منتشر شد و از چلسی، تاتنهام و تیم ملی انگلیس به عنوان مقصدهای احتمالی آقای خاص نام برده شد اما رونالدو مطمئن است که سرمربی تیمش جایی نخواهد رفت.
    او در آستانه دیدار مقابل زسکا مسکو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مورینیو با ما می ماند. من مطمئنم."
    سیلویو برلوسکونی اخیرا علاقه مندی اش برای به خدمت گرفتن رونالدو را ابراز کرد اما رونالدو تاکید کرد از بازی در رئال کاملا راضی است.
    " من همیشه در حال پیشرفت هستم؛ فصل به فصل. در رئال همیشه باید بهتر شوید تا بتوانید با سایر بازیکنان رقابت کنید. برای من این مسئله فوق العاده است. من همیشه در حال یادگیری هستم و می خواهم به همین مسیر ادامه بدهم. من از بودن در اینجا خیلی خوشحالم."
    رونالدو همچنین اعلام کرد حتی در صورت جدایی او و مورینیو، رئال از بین نخواهند رفت و تاکید کرد در انتظار یک دیدار دشوار مقابل زسکاست.
    " مهمترین مسئله نه من هستم و نه مورینیو. مهمترین مسئله رئال است.
    ما در دیدار رفت مقابل زسکا خوب کار کردیم اما می دانیم که در دیدار فردا شب کار دشواری داریم."

6. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کريس رونالدو: براي مسي خوشحالم

اين دو ستاره در سال هاي اخير همواره به عنوان رقيب هم شناخته مي شوند اما رونالدو اعلام کرد از گلزني ستاره آرژانتيني مقابل لورکوزن خوشحال شده است.

کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، اعلام کرد از اینکه مسی توانست در دیدار هفته گذشته مقابل لورکوزن در لیگ قهرمانان 5 گل به ثمر برساند و به اولین بازیکنی تبدیل شود که در یک دیدار از این رقابت پنج گل وارد دروازه حریف کرده، خوشحال شده است.

این دو ستاره در سال های اخیر بهترین بازیکنان دنیای فوتبال بوده اند و همواره به عنوان رقیب هم شناخته می شوند اما رونالدو اعلام کرد از گلزنی ستاره آرژانتینی خوشحال شده است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای مسی خوشحالم. برای فوتبال خوشحالم."

او در پاسخ به این سوال که آیا می تواند در دیدار مقابل زسکا با این رکورد مسی برابری کند، گفت:" مطمئن نیستم بتوانم در یک دیدار 5 گل به ثمر برسانم. امیدارم بتوانم روزی این کار را انجام دهم."
    رونالدو همچنین تاکید کرد که توجه زیادی به تشویق ها ندارد و تنها به خوب بازی کردن برای تیمش فکر می کند.

" نمی دانم اکنون محبوبیت بیشتری دارم یا نه اما چندان به این مسئله اهمیت نمی دهم. من همان بازیکن سابق هستم با همه ضعف ها و قوت ها. تنها به خودم و تیمم اهمیت می دهم. گلزنی برای من همه چیز نیست."

رونالدو که در سال 2009 به رئال پیوست، در 127 بازی برای رئال، 126 گل به ثمر رساند.

8. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آنژي روسيه به دنبال خريد مسي و رونالدو

مدافع پيشين تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا به هواداران آنژي روسيه قول داد تا مسي و رونالدو را خريداري کنند.

به نقل از مارکا، روبرتو کارلوس که عملا مدیریت امور در باشگاه آنژی را در اختیار گرفته و از حالت مربی – بازیکن خارج شده است، به هواداران این باشگاه ثروتمند روسی قول داده تا لیونل مسی و کریستیانو رونالدو را به خدمت بگیرد.

کارلوس در این باره گفت: هیچ محدودیت مالی وجود ندارد اما قطعا پیشنهاد ما نیز منطقی خواهد بود. رونالدو و مسی هر یک قراردادی مشخص دارند و از آنها خواسته‌ام تا قبل از تمدید قرارداد خود به آینده‌ای بهتر بیندیشند، باشگاه آنژی برای آینده برنامه‌ریزی خیلی خوبی دارد و این پیشنهاد برای هر دو ستاره می‌تواند بسیار مفید باشد.

سلیمان کریمف یکی از مالکان و ثروتمندان منطقه و سهامدار کلان باشگاه آنژی روسیه نیز به کارلوس قول همکاری مالی بدون قید و شرط داده است.

10. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مربي زسکا: مورينيو شخصيت دلنشيني دارد

لئونيد اسلاتسکي، مربي زسکامسکو روز سه شنبه در کنفرانسي خبري اعلام کرد که شخصيت ارائه شده از ژوزه مورينيو يک نقش است و شخصيت واقعي او نيست.

زسکا مسکو 4شنبه شب و در دور برگشت از مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در سانتیاگوبرنابئو مقابل رئال قرار می گیرد. مربی زسکامسکو در صحبتهایی در کنفرانس خبری پیش از این بازی گفت:« مورینیو شخصیت دلنشینی دارد. در مورد کارنامه شغلی او به عنوان یک مربی، اصلا نمی توانم به ارزیابی بپردازم. مورینیو کارنامه مربیگری فوق العاده ای دارد. درمورد رفتارهای ارتباطی او با رسانه ها و اجتماع فکر می کنم که او نقشی را برگزیده که از آن کاملا آگاه است. من در چلسی با او کار کردم و مورینیو شخصیت واقعا مهربانی است.»

مربی زسکامسکو درمورد بازی امشب تیمش مقابل رئال گفت: « بازیکنان من از بازی کردن در برنابئو نمی ترسند. البته شاگردانم تجربه زیادی دارند تا برای رسیدن به هدفمان که حضور در مرحله یک چهارم پایانی است مبارزه کنند. لازم نیست که به نتیجه بازی و تعداد گلهایی که ممکن است بخوریم فکر کنیم.رئال تیمی با خط حمله بین المللی است ولی شیوه ایده آل ما برای بازی کردن، ارائه حملات خیلی سریع است. تیمی این چنینی،مثل رئال می تواند از جناحین حمله کند و هیچ راه ویژه ای برای مهارکردن آنها وجود ندارد.»

او ادامه داد:« روشن است که رئال در خانه بازی می کند و بازی تهاجمی ای را ارائه خواهد داد. هرچند که نتیجه بازی رفت به نفع آنها بوده ولی آنها به نحوی بازی می کنند تا بتوانند در بازی برگشت هم به یک نتیجه قابل قبول و مثبت برسند و به تساوی 0-0 رضایت نخواهند داد. هرچند که تساوی بدون گل هم به نفع آنها حکم خواهد داد.»

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

"هواداران منتظر دیدن شاهین "

شاهین و سکونشینی . این دو کلمه در ماه های اخیر ارتباط تنگاتنگی داشته اند و هواداران رئال هم علتش را نمی فهمند . هیجانی ترین خرید تابستان ، تبدیل به ناکامی بزرگ فصل شده است . زمانی که این بازیکن با مصدومیت از دورتموند به رئال پیوست ، بسیاری منتظر بودند که با اتمام مصدومیتش در تیم بدرخشد .
    رئال مادرید خاطره خوشی از خرید بازیکنان مصدوم نداشت . بازیکنانی نظیر وودگیت ، کاکا یا همین نوری شاهین حمید آلتین توپ ، تجربیات ضعیفی برای رئالی ها بوده اند . چهار نمونه ای که هیچ کدام از آنها نتوانسته اند در حد انتظارات در باشگاه باشند . در مورد بازیکن ترکیه ای و ترک ها همچنان انتظار ادامه دارد اما معلوم نیست که بتوان خوشبین بود . کاکا گه گداری توانسته که نقش مهمی در تیم داشته باشد اما دو بازیکن ترکیه ای کوچکترین تاثیری روی تیم نداشته اند .
    احیای بازیکنی که مصدوم است و خریدنش با قیمتی کمتر بد نیست . اما مشکل این است که این بازیکن نتواند از این مصدومیت برگردد . برای شاهین این اتفاقات نیافتاده است . بازیکن ترکیه ای نزدیک به پنج ماه است که دیگر به عنوان مصدوم شناخته نمی شود و در این مدت فقط 364 دقیقه بازی کرده و در واقع در کل سال جدید میلادی ، یک دقیقه هم فرصت بازی پیدا نکرده است .
    شاهین از زمانی که در ماه نوامبر برابر اوساسونا بازی کرد ، دیگر در لالیگا بازی نکرده است . این هافبک این فرصت را داشت تا بتواند به عنوان جانشین ژابی خودش را مطرح کند . چهار بازی غیرمهم در کوپا و چمپیونزلیگ انجام داد .
    مورینیو در ابتدا می گفت که این بازیکن در پیش فصلش است و خیلی زود به تیم اضافه می شود اما به مرور نظرش را عوض کرد و او را به کل کنار گذاشت . این بازیکن بیشتر روی سکوها خود را نشان داده است .
    گفته می شد که مورینیو می خواهد از این بازیکن حفاظت کند . شاهین می ترسد که به توپ ضربه بزند . حرفی که شاید زیادی توهم به نظر برسد . حالا در این مقطع ، ژابی در خطر محرومیت از بازیهای چمپیونزلیگ است و شاهین باید فرصت داشته باشد که در مرحله یک چهارم یا نیمه نهایی بازی کند . حالا دیگر زمان استراحت نیست ، نوری باید خود را نشان دهد چرا که در غیر این صورت فصل برایش تمام می شود .
    مورینیو و هواداران رئال مادرید سعی می کنند که به او امیدوار باشند . شاهین بدون این که فرصتی پیدا کند نباید باشگاه را در این تابستان ترک کند . نباید یک سال خالی را در کارنامه اش ثبت کند . حالا باید دید که چه خواهد شد . او نزدیک به سه ماه فرصت دارد که نباید آن را هدر دهد .
    ....
    هوندا :" در رئال همه خطرناک هستند "

زسکا دو سال پیش برابر یک تیم اسپانیایی در مرحله یک هشتم صعود کرد . آنها در مسکو از سویا مساوی گرفتند اما در بازی برگشت صعودشان را مسجل کردند .
    حالا روسها می خواهند آن اتفاق را تکرار کنند و کیسوکه هوندا نیز چنین عقیده ای دارد . بازیکن آرژانتینی که در آن بازی در پیزخوان گلزنی کرد به مارگا گفت :" یادم است . امیدوارم آن بازی و چنین نتیجه ای تکرار شود . می دانیم که مشکل است اما تلاشمان را می کنیم . "
    بازیکن ژاپنی که مصدوم است امیدوار است به بازی برنابئو برسد . او می گوید :" در رئال مادرید همه خطرناک هستند . بازیکنان بزرگی دارند که همه اشان ثبات دارند . "
    سپس از برنابئو گفت :" استادیوم بزرگی است که همیشه این فرصت را دارم تا در آن بازی کنم . می خواهیم که بازی خوبی ارائه دهیم . "

13. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مربي زسکا: مورينيو شخصيت دلنشيني دارد

لئونيد اسلاتسکي، مربي زسکامسکو روز سه شنبه در کنفرانسي خبري اعلام کرد که شخصيت ارائه شده از ژوزه مورينيو يک نقش است و شخصيت واقعي او نيست.

زسکا مسکو 4شنبه شب و در دور برگشت از مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در سانتیاگوبرنابئو مقابل رئال قرار می گیرد. مربی زسکامسکو در صحبتهایی در کنفرانس خبری پیش از این بازی گفت:« مورینیو شخصیت دلنشینی دارد. در مورد کارنامه شغلی او به عنوان یک مربی، اصلا نمی توانم به ارزیابی بپردازم. مورینیو کارنامه مربیگری فوق العاده ای دارد. درمورد رفتارهای ارتباطی او با رسانه ها و اجتماع فکر می کنم که او نقشی را برگزیده که از آن کاملا آگاه است. من در چلسی با او کار کردم و مورینیو شخصیت واقعا مهربانی است.»

مربی زسکامسکو درمورد بازی امشب تیمش مقابل رئال گفت: « بازیکنان من از بازی کردن در برنابئو نمی ترسند. البته شاگردانم تجربه زیادی دارند تا برای رسیدن به هدفمان که حضور در مرحله یک چهارم پایانی است مبارزه کنند. لازم نیست که به نتیجه بازی و تعداد گلهایی که ممکن است بخوریم فکر کنیم.رئال تیمی با خط حمله بین المللی است ولی شیوه ایده آل ما برای بازی کردن، ارائه حملات خیلی سریع است. تیمی این چنینی،مثل رئال می تواند از جناحین حمله کند و هیچ راه ویژه ای برای مهارکردن آنها وجود ندارد.»

او ادامه داد:« روشن است که رئال در خانه بازی می کند و بازی تهاجمی ای را ارائه خواهد داد. هرچند که نتیجه بازی رفت به نفع آنها بوده ولی آنها به نحوی بازی می کنند تا بتوانند در بازی برگشت هم به یک نتیجه قابل قبول و مثبت برسند و به تساوی 0-0 رضایت نخواهند داد. هرچند که تساوی بدون گل هم به نفع آنها حکم خواهد داد.»
    به نظرم واسه 0-0 بریم
    میبازیم

ورزش 3

15. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

as
    کریستیانو در اولین حضورش در کنفرانس مطبوعاتی در این فصل ، یک معما را حل کرد
    رونالدو :"مورینیو می ماند "
    "در ماه های اخیر بیش از قبل تشویق شده ام و مورد محبت قرار گرفته ام "
    رئال مادرید با همه نفراتش حمله می کند : بنزما ، رونالدو و هیگوائین
    MARCA
    اگر که صعود کنیم ... مورینیو می ماند
    کریستیانو در مقابل لبخند رضایت مربی افشا کرد :" مربی با ما می ماند "
    مورینیو :" ماندنم به نتیجه بازی امروز بستگی ندارد ، مگر آن که باشگاه مرا نخواهد "
    حتی یک اپسیلون هم نگرانی در راه دهمین چمپیونزلیگ نیست
    شاهین به جای کایخون در لیست قرار گرفت
    خسوس کایخون به کنگو سفر کرد تا در دور ماقبل آخر در دره نیراگونگو شرکت کند
    .............................

NEXT MATCH

رئال مادرید اسپانیا - زسکا مسکو روسیه
    بازی برگشت مرحله یک هشتم چمپیونزلیگ
    چهارشنبه ، بیست و چهارم اسفند ماه 1390
    ساعت 23:15
    استادیوم: برنابئو
    بازی رفت: یک بر یک

17. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان شبکه ای هست که بازی رئال رو پخش کنه ؟!
    راه فردا تو ترکست که دیروز اینتر -مارسی رو پخش کرد کاش امروز بازی رئال -زسکا تو برنامه شون باشه (با گزارش لهجه افغانی چه حالی میده )

19. 3 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •