کسی میدونه hair رونالدینهو تو کدوم فایله؟ شماره چنده؟
کسی میدونه hair رونالدینهو تو کدوم فایله؟ شماره چنده؟
شما سرچ کن اگه پیداکردی برای ما هم بزار
اقا ما بالاخره بعد از کلی سرچ تو سایتای انگلیسی تونستیم این موها رو ایمپورت کنیمالبته بدون اینکه نیازی به داشتن عمر نوح داشته باشیم (قابل توجه SAJAD DP )
بوسیله کیت سرور حالا واسه اونایی که مثل من بلد نبودن مو ها رو ایمپورت کنن توضیح میدم:
ابتدا باید این فایل مپ رو دانلود کنید:
این فایل رو که دانلود کردید توی پوشه X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hairکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرار بدید.
بعد از اون فایل موی بازیکن مورد نظر رو هم توی همین آدرس قرار بدیدبدون اینکه پوشهای جدید ایجاد کنید یعنی این مسیر C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
حالا میرسیم به تنظیمات داخل MAP كه داخل خودش یه مثال براتون زده قسمت Example رو نگاه کنید میتونید راحت بفهمید که چیکار باید کرد ولی بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم.
Last edited by farhad200; 13-09-2007 at 03:35.
کسی نبود جواب بده هر وقت یه سوال توی این تایپیک کردم هیچ کس جواب نمیده (سالی یه سوال توی این تایپیک میپرسیم اونم بی جواب میمونه!!!!!!)
سلام
در جواب شما بايد بگم:
اين باز 21 تا 28 اكتبر مياد
اسمش هم تغيير كرده شده : Pes 2008
كسي جواب اين سوال رو نميدونه؟![]()
بیشتر بازیکنا که قدرت تکنیکشون پایین تره بهتر شوت میزن البته بعضی موقع ها
مسلما این بازی که همه ما رو معتاد خودش کرده یه تریپ های افتضاحی داره که فقط باید به سازندگانش ناسزا گفت. این یه چیز معمولی هست که بازیکنای حریف خداوند باشن و بازیکن های ما بی عرضه. اونایی که حرفه ای هستن می دونن من چی می گم.
سلام دوستا من منو هایی که برای pes 6 ساختم اینجا گذاشتم:
البته فقط یکی ساختم ولی منوهای بعدی در راهه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها جدید ترین اپشن فایلو میذارین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)