تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 1805 اولاول ... 1481982382442452462472482492502512522582983487481248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این دزدا بلاخره از ما هم حجم دزدیدن3وخورده ای

2. 4 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این روز ها از همه حجم میدزده مخابرات مشهد از شما چ طور ....

.دی کلا نافشونو با دزدی بریدن
    Last edited by amin1374; 19-05-2013 at 13:01.

4. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من که شکایت فرستادم میخوام بینم برخوردشون چطوره
    دوستان هر وقت حجم رو برگردوندن اینجا بگید حوصله تماس گرفتن ندارم

تماس هم بگیری فایده نداره دفعه اول مشغول میزنه دفعه بعد هم میگه شما نفر چندم هستین و هر بار زنگ میزنی همینو میگه......

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من امروز رفتم امور مشترکین و فرم شکواییه پر کردم.

لطفا کسی نگه از کی به کی شکایت میکنی! از اینکه بشینم و دستام رو بذارم رو ....ام که بهتره!

7. این کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه f_22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از من نزدیک 7 گیگ کم شده تو ساعات رایگان زنگ زدم پشتیبانی میگه تا فردا ظهر اگر برنگشت دوباره تماس بگیر
    فکر کنم از همه بیشتر مال من کم شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حرومزاده دختره زنگ زدم طلبکار هم هست با یه صدای که انگار تاز از سر ... پا شده میگه ما گفتیم درست کنند دیگه به ما ربط نداره... میگم شماها رو گذاشتن که بعد از کلی مشغولی زدن جواب ملت رو بدین و صدای ما رو به اون روسای بی وجدانتون برسونین و... بعد لال مونی میگره هیچی نمیگه تا قطع کنی اینم سیستم جدیدشونه تازگیها یاد گرفتن کدشونم نمیگن یا یه جوری میگن که متوجه نشی! آدم نمیدونه به این دزدهای سر گردنه که به هیچ کس پاسخگو نیستن چی بگه.

گر حکم دهند که دزد گیرند
    در مخابرات مشهد هر آنکه هست گیرند

10. 2 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

http://bazresi.telecom.ir

درخواست شما با موفقیت در سامانه ثبت شد که پس از بررسی موضوع، توسط کد رهگیری و ایمیل نتیجه به اطلاع شما خواهد رسید.

2001-005-803-920229-1

همه با هم لطفا.

12. 3 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این هم متن نامه من :

بنده مشترک طرح بعثت این شرکت هستم در تاریخ 27 اردیبهشت ماه 92 کل حجم 3 گیگ استفاده شده در ساعات رایگان از حساب اینجانب کسر شده و با بیش از 10 بار پیگیری از طریق تلفن پشتیبانی و نیز 2 بار مراجعه حضوری به امور مشترکین تا این ساعت رفع نگردیده.
    بنده از طریق خط دیگری (*******)مشترک طرح خانواده این شرکت نیز بودم ولی به دلیل عدم پاسخگویی و مشتری مداری در مشکل پیش امده بالا اینترنت این خط را کنسل و تقاضای تخلیه پورت نموده ام. تا از شرکت پاسخگویی اینترنت تهیه کنم.
    بدیهی است در صورت عدم احقاق حقم در مورد اخیر نیز همین پورت فعلی را هم تخلیه خواهم نمود.و شکایت به سازمان محترم بازرسی و زیر ساخت خواهم برد.

چرا برخی کارمندان این شرکت پروژه ناراضی سازی مشتری را در پیش گرفته اند؟ حال آنکه بنده بیش از 4 سال مشتری وفادار این شرکت بوده ام.

ضمنا این مشکل منحصر به بنده نیست و برای خیل کثیری از مشتریان این شرکت پیش آمده.
    در پایان اضافه میکنم که این شرکت ما را از اینترنت نامحدود حتی با سرعت 128 و 256 کیلو بیت نیز محروم ساخته است!

مستندات لازم نیز به حضورتان پیوست گردید.

درخواست شما با موفقیت در سامانه ثبت شد که پس از بررسی موضوع، توسط کد رهگیری و ایمیل نتیجه به اطلاع شما خواهد رسید.

14. این کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام جدیدا وقتی می خوام یک فایل 500 مگابایتی رو دانلود کنم حتی از سرور خوب در 12 تا 7 صبح طرح بعثت مخابرات مدام ارتباط رو قطع میکنه طوری که در سایت 2030 مخابرات در قسمت ریز کارکرد یک فایل 500 مگابایتی به 4 قسمت 100 تایی تقریبا تقسیم شده در ساعات مختلف گزارش میده(البته دانلود منجر مدام سعی میکنه کانکت نگه داره)حتی دیشب طوری شده بود به تکه های 70 تا 85 مگا بایتیاین یعنی در طول شب به سختی میشه یک گیگ دانلودکرداینو بگم در لحظه دانلود سرعت 120 می باشد و مشکلی با سرعت ندارم

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام جدیدا وقتی می خوام یک فایل 500 مگابایتی رو دانلود کنم حتی از سرور خوب در 12 تا 7 صبح طرح بعثت مخابرات مدام ارتباط رو قطع میکنه طوری که در سایت 2030 مخابرات در قسمت ریز کارکرد یک فایل 500 مگابایتی به 4 قسمت 100 تایی تقریبا تقسیم شده در ساعات مختلف گزارش میده(البته دانلود منجر مدام سعی میکنه کانکت نگه داره)حتی دیشب طوری شده بود به تکه های 70 تا 85 مگا بایتیاین یعنی در طول شب به سختی میشه یک گیگ دانلودکرداینو بگم در لحظه دانلود سرعت 120 می باشد و مشکلی با سرعت ندارم
    چقدر حجم داری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •