میشه یکی بگه فرق 6099 با 6199 ( که جدیدتره ) توو چیه ؟
6199 رنگ مشکی هم داره ؟
میشه یکی بگه فرق 6099 با 6199 ( که جدیدتره ) توو چیه ؟
6199 رنگ مشکی هم داره ؟
آقا من که یکم ازین 6090 خودم دلسرد شدم و گفتم به بقیه بگم که کسی اشتباه نکنه.
آهای ای والناس که میخواین بخرین من حدود 2 3 ماهه خریدمش و تا حالا یه بار همون اول هاردش رفت گارانتی واسه تعویض دیروز هم فلشمو نشناخت زدم ریست بشه دیگ ویندوز بالا نیومد و بردم گارانتی هیچ کدوم از فایلامو نتونست نجات بده و کلا با دیویدی های ریکاوریش ویندوز رو عوض کرد و همه چی از اول!!(همه رندهای مکس و پلانهای کد و فایلهای آس تو هاردم پرید رفت!!)
آقا برین با امکانات کمتر یه وایو بخرین خدا و خیالتو راحت،دیگه ازین پشتیبانی بهتر میخاین که از هرجای دنیا که وایو رو با سریال اصل بخرین جزو گارانتی ایران رهجو حساب میشین و خدمات میگیرین(اینو پسرعموم که تو شرکته بهم گفت،مطمئن باشید)
یا حداقل کاری که میکنید اگه کشته مرده این hp هستین یه هارد اکسترنال بگیرید و اطلاعات رو یکسره بین دو هارد هماهنگ کنید که اگه پرید داشته باشینشون!!
واقعا پسرعموم راست گفت طفلکی،هر گرونی بی علت نیست...
راستی به عنوان یه سوال از اساتید چرا بعد از تعویض ویندوز وقتی با کلیدهای صفحه کلید صدا رو کم و زیاد میکنم علامت beats audio که شبیه به یه سیدی وسط صفحه میومد و بلندی صدا رو نشون میداد دیگه نیست؟! کاریش میشه کرد که برگرده این علامت؟
ممنونم
Last edited by salar_aziz; 09-10-2011 at 15:01.
این سوال منم هست البته بدون بلوری !
6080 چطور ؟
آقا یکی لینکی که میشه رفری بودن لپ تاپ از سایت
HP
چک کرد رو بگه لطفا
و سریال نامبرش باید چی نباشه ؟؟؟
سلام. یه سوال.
من الان ریکاوری گرفتم از ویندوزم، یه سری اطلاعات هم از کامپیوترم ریختم رو لپ تاپ. حالا فرضا اگه من بخوام ویندوزو عوض کنم و ریکاوری کنم با اون دی وی دی ها، اون اطلاعاتی که از کامپیوترم ریختم رو لپ تاپ هم حذف میشن؟
سلام دوست عزیز
منم مدل 6090 رو دارم و حدود 5 ماهه که خریدمش
اتفاقا سه هفته پیش هارد لپ تاپ منم خراب شد و بردمش گارانتی برام هارد رو عوض کردن
نمیدونم چرا مدل6090 اینقدر سریع هاردش از کار میوفته
خدا کنه بقیه قطعاتش از کار نیوفته
اروری هم که می داد این بود:
smart hard disk 1 (301
Last edited by arashkhan56; 09-10-2011 at 23:55.
دقيقن 6080 بدون بلوريه 6090ه
6080 قیمتش چنده؟
سلام
دوستان
من یه 6080 دارم ، بعضی اوقات که کار های معمولی هم می کنم ، وقتی روی AMD هست ،خطای stopped responding میده!
نمی دونید دلیش چیه؟
من یک سوال درباره باطری داشتم.
wear level باطری من ظرف 3 ماه 11% شده این ینی خوبه یا بده؟
ایا روشی هست که اینرو کمش کرد/
بعضیها میگن باطری که خراب میشه سلول هاش رو عوض باید کرد ،ایا این کار مطمئنی هست یانه؟
مدل من 6080 هستش باطریش قیمتش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)