علی (leon), دیدی!گفتنی است، این بازی در تاریخ 25 اکتبر 2011 منتشر شده است؛ درست زمانی که فشار ها علیه ایران افزایش یافته است و انبوهی از سربازان آماده به خدمت آمریکا در کویت مستقر شدهاند.
خودشونم میدونن bf3 در دنیای واقعی خیلی نزدیکه...
علی (leon), دیدی!گفتنی است، این بازی در تاریخ 25 اکتبر 2011 منتشر شده است؛ درست زمانی که فشار ها علیه ایران افزایش یافته است و انبوهی از سربازان آماده به خدمت آمریکا در کویت مستقر شدهاند.
خودشونم میدونن bf3 در دنیای واقعی خیلی نزدیکه...
راسته این بازی تو ایران 6 میلیون جریمه داره ؟
یکی به ما بگه بازی رو از کجا بگیرم ؟؟ کــــَـف کردیم
فروشگاهی چیزی؟
یه چیز جالب
دقیقا روبرو هتل فندق
ایشالا که تکراری نیست
![]()
Last edited by J@viD; 08-11-2011 at 09:45. دليل: عکس
فقط یه عکسش لود میشه.
من نفهمیدم چیش جالبه ؟![]()
یه کم دقت کن پسرفقط یه عکسش لود میشه.
من نفهمیدم چیش جالبه ؟
اون بالا نوشته احمدی نژاد![]()
بچه ها چندتا dvd هست این بازی برای پیسی ؟
یک سایتی هست زده 5 تا دی وی دی 10 تومن
من cod رو ایکس باکس تموم کردم زیاد با گرافیکس حال نکردم
اصلا نمی خوام بتل رو هم روی ایکس باکس بازی کنم !!!
اینطور که من فهمیدم .... فندق در عربی به معنای هــتل هستاونا هم اسم نداشتن .... اسم اینو گذاشتن
![]()
جنگ و معنای واقعی ان ؟ چه می تواند باشد ایا فقط جدال بین دو انسان هستش یا دو شهر ملت قوم ،طایفه کدام یک ؟ سوالیست که از بدو اغازین بشریت روی این کره خاکی هست اما جوابی نیست چه بسا که همچنان پایدارتر خشنتر و پیشرفته تر داره به روند صعودی خودش ادامه میده دعوای دو نفر و اسیب زدن به همدیگر هم یک نوع جنگ محسوب میشه مثل بین دو ملت یا چندین ملت که اخرش چی ..! ما یا فلان کشور فلان نفر برنده شد و برتریت خودش رو اثبات کرد که چی.؟ جز خرابی ویرانی کشتار چیز دیگری هم مگر دارد ....بعضا در این دنیا افراد ،انسان ها طوری به سوی جنگ پیش میرن که انگار خاله بازیه و حرف هایی بی هدف که باعث میشه نسلیت یک جامعه به هم بخوره و دودمان ها از بین بره ....از بعد از میلاد مسیح تا به حال جم و جور کردند 200 سال کره زمین بدون جنگ بود فقط 200 سال ..!! 10 سال از اون ور 20 سال از این ور جمشون بکنی میشه 200 سال یعنی 1800 سال جنگ بوده کشتار بوده ...چه زیبا میگن که بلای خانمان سوز ...واقعا هم اینطوره ...8 سال تو کشور خودمون در جنوب هنوز هم بعد گذشت دو دهه و هنوز ویرانی هاش باقی مونده هنوز جنوب ما اون جنوب اون اهواز اون خرمشهر نشده به حال هوای قبل جنگ برگردن شاید ظاهر رو بشه درست کرد اما باطن نمیشه مردم اسیب میبینن و نمیشه درستش کرد !!!
همیشه از جنگ نفرت داشتم ...از ستیز نفرت داشتم و بعد این بازی حس غریبی بهم دست داد که چرا باید بشریت و انسان ها بدون هیچ گونه احساس صلح و دوستی با این شرایط با هم روبرو بشن که جای تاسف داره !!
بتلفیلد رو هم تمام کردیم گرافیک خیلی خوبی داشت و لذت بخش بود مراحل داخل کشور ما هم خالی از لطف نبود.
در کل...
گیم پلی : 8.5
موزیک و صدا : 8.5
داستان : 8
گرافیک :
نسخه کنسولی :8.5
نسخه PC هم ..: 9
...
امتیاز کل..:8.8
سلام من بسیجی نیستم ولی اصلا خوش ندارم هم وطنام رو بکشم یعنی واقعا به شما یه حسی دست نمی ده؟
این بازی رو ساختن که حس میهن دوستی رو از شما بگیرند.
همین امریکا بود که داخل 8 سال دفاع مقدس به عراق کمک می کرد و ایستگاه های نفتی ایران رو منفجر می کرد { از نفت ما می ترسند }
اگه امریکا دلسوز ما بود نمی اومد اسم خلیج فارس رو به خلیج ... تبدیل کنه. درست می گم؟
شاید بگید داخل بازی هاشون به افغانستان و عراق هم حمله می کنند ولی این دو کشور رو میشه با ایران مقایسه کرد؟ کشوری مثل افغانستان چقدر از قدمتش می گذره؟ ما ایرانیا چند بار دیگه باید بجنگیم؟
جنگ واقعی هم در پیشه امریکا و فرانسه میان نیروگاه بوشهر رو خراب می کنند رو سر ما می روند خونشون!
دلشون که به حال جوان ها نسوخته از خداشونه روحانی ها رو ما حکومت کنند تا ما پیشرفت نکنیم چون ایران صنعت گرشگری و نفت و خودروسازی قوی داره که میشه ابر قدرت خاورمیانه ...
حالا ووللش...
گرافیک بازی: 9
گیم پلی: 8/5
صدا: 10
داستان:7/5
Last edited by Aref_2008; 08-11-2011 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)