تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 639 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

کسی نبود؟
    میره مرکزی یا شعبه؟
    به نظرم شما برو شعبه مرکزی چون درخواست واسه اون شعبه رفته ظاهرا ...
    در ضمن فرایند صدور کارت جدیدا تو چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه اگه بانک دستگاهش و داشته باشه ...

2. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

دوستان برای هدیه کارت کدوم بانک بهتره ؟
    فرقی هم دارن ؟

قصد استفاده اینترنتی و این موارد هم ندارم فقط مبلغ داخلش باشه برای برداشت

بعدش اکثر بانک ها تو سایتشون نوشتن مثلا 20 و 50 و .. نمیشه یک مبلغ دیگه سفارش داد که تو پیش فرض هاشون نباشه ؟

سوال اخر هم اینکه تو خود بانک موجوده یا پروسه طولانی مدت برای صدور و تحویل داره ؟

مرسی
    شما هرمبلغی دوست داشته باشی می تونی سفارش بدی...
    قالب کارت تو بانک موجوده و با دستگاه چاپ کارت تو چند دقیقه کارت هدیه رو صادر میکنن ...

4. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    من توی اینترنت بانک ملتم برای حسابم درخواست کارت دادم بعد از تایید به جای اینکه شعبه افتتاح حساب باشه مرکزی نوشته بود
    زنگ زدم هم پشتیبان یه چیزایی گفتن گفتن که چون مرکزتون درخواستش پر شده رفته مرکز شما فردا برو شعبه کارتت رو بگیر یعنی 1 روزه ملت میده؟
    این حرفشون درسته ؟
    چون من برای حسابای قبلیم این اتفاق برام نیوفتاد الان من باید کدوم شعبه برم شعبه افتتاح حساب یا مرکزی؟
    علی القائده (به صورت پیشفرض) باید همون شعبه افتتاح حساب میرفت ( البته درستترش اینه که خود شما حین درخواست اینترنتی شعبه مورد نظر را مشخص بکنید)

اما اگر گفته شده برید شعبه مرکزی..... خب باید برید شعبه مرکزی. اما اگر دلیلشون این باشه که شعبه افتتاح کننده حساب سقف صدور کارت عابر بانکش پر شده> من خیلی قبول نمیکنم.... سقفی نداره که قرار باشه پر بشه...

دوستان برای هدیه کارت کدوم بانک بهتره ؟
    فرقی هم دارن ؟

قصد استفاده اینترنتی و این موارد هم ندارم فقط مبلغ داخلش باشه برای برداشت

بعدش اکثر بانک ها تو سایتشون نوشتن مثلا 20 و 50 و .. نمیشه یک مبلغ دیگه سفارش داد که تو پیش فرض هاشون نباشه ؟

سوال اخر هم اینکه تو خود بانک موجوده یا پروسه طولانی مدت برای صدور و تحویل داره ؟

مرسی

برای کارت هدیه کدوم بانک فرقی نداره.

برای دریافت کارت هدیه.... وارد شعبه میشید و درخواست هدیه کارت میدید و همون لحظه هم براتون صادر میکنند.... از شما هم هنگام صادر کردن سوال میشه که آیا متن خاصی را دوست دارید رروی کارت نوشته بشه... (مثلا تولدت مبارک، پیوندتان مبارک، با اروزی موفقیت روز افزون و .... کلا هر جمله ای که دوست دارید را میشه روی کارت نوشت). وقتی کارت را صادر کردند از طریق یک سامانه دیگری مبلغ درخواستی شما را برای کارت شارژ میکنند.... بنابراین محدودیتی نداره.... مثلا میشه یک کارت هدیه 35500 تومانی یا 82152 تومانی!! صادر کرد... البته عرف همون مبالغ رند هست مثلا 20 - 30- 50- 150-200 هزار تومانی. ولی هر مبلغی میشه شارژ کرد.

طبق آخرین بخشنامه بانک مرکزی هر کارت هدیه حداکثر تا مبلغ 200 هزار تومان قابل شارژ است (به خاطر مسائل پولشویی این قانون وضع شده)

نکته: کل پروسه درخواست و صدور کارت هدیه هم سه چهار دقیقه زمان میبره.

نکته: مبلغ کارت هدیه را پس از صدور میتوان از عابر بانک هم بصورت نقدی دریافت کرد. ( لزومی نداره کسی که کارت را به او هدیه دادید برای استفاده از کارت خرید بکنه، میتونه از عابر بانک بصورت نقدی کل موجودی کارت هدیه را برداشت بکنه)

نکته: کارت هدیه یکبار مصرف است. یعنی بعد از اتمام موجودی کارت، قابل شارژ مجدد نیست.

6. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سوال صفحه قبل من موند یک راهنمایی بکنید
    چون میخوام بدونم چیکار کنم اگه از بین میره امتیازهام خوب چکاریه حداقل توی این قرعه کشی هاش امتیاز گذاری کنم

8. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

به نظرم شما برو شعبه مرکزی چون درخواست واسه اون شعبه رفته ظاهرا ...
    در ضمن فرایند صدور کارت جدیدا تو چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه اگه بانک دستگاهش و داشته باشه ...
    کارت صادر شده ولی هنوز به مرکز نرسیده
    7 روز دیگه میاد

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه سوال : من یکی از کارت بانک ملی ام چند ماهی هست تاریخ انقضاش گذاشته، برای تمدید برم بانک باید نوبت بگیرم؟ یا همینجوری میشه برم پیش یکی از کارمندایی که پشت باجه نیستن و بیکارن بگم
    ( آخه فردا می خواستم برم اون طرفا ولی وقت ندارم بشینم تو نوبت گفتم اگه باید نوبت بگیرم که بیخیالش بشم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

یه سوال : من یکی از کارت بانک ملی ام چند ماهی هست تاریخ انقضاش گذاشته، برای تمدید برم بانک باید نوبت بگیرم؟ یا همینجوری میشه برم پیش یکی از کارمندایی که پشت باجه نیستن و بیکارن بگم
    ( آخه فردا می خواستم برم اون طرفا ولی وقت ندارم بشینم تو نوبت گفتم اگه باید نوبت بگیرم که بیخیالش بشم)
    قاعدتا باید نوبت بگیرید ... چون کار بانکی دارید ... ولی میتونی صبح زودتر بری که خلوت تره ...

12. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

بانک ملت که باید برن پیش رئیس صندوق همینطور سپه و کشاورزی من که برای کارتم میخوام تمدید یا هر کار کنم اصلا نوبت نمیگیرم چون با حسابدار کاری ندارم البته بعضی بانک رو نمیدونم که اینجوری هستن یا نه ولی به رئیس صندوق باید بگن که اونم نوبت نباید بگیری مثلا برای دسته چک که میخوان بگیرن بدون نوبت میرن
    بانک ملی رو من یه روز رفتم برای افتتاح حساب اصلا نوبت نگرتم همینطوری رفتم البته شلوغ هم بود پیش رئیس صندوق رفتم
    Last edited by hossein019940; 20-09-2013 at 11:43.

14. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان از طريق چه بانك هايي ميشه از ( آمريكا ) به ايران پول واريز كرد ؟ چكار بايد كرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان از طريق چه بانك هايي ميشه از ( آمريكا ) به ايران پول واريز كرد ؟ چكار بايد كرد؟
    تا اونجایی که من میدونم بانک ملی و ملت و صادرات شعبه خارجی دارن ولی ندیدم که چه کشور هایی هست

17. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •