تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 403 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

سلام دوستان ! راستش من تا 240 250 میخوام یک گوشی بخرم !
    اول بین ویواز و 8X مردد بودم که خب سیستم عامل رو به دوربین ترجیح دادم اما خب الان خبرای بدی از x8 میبینم اینکه هنگ میکنه ، سیستم عاملش دیگه 1 سال آینده جوابگو نیست ( تا 2.1 آپ میشه و تمام !؟ ) و حالا چیزای دیگه !
    حالا هی این و اون میگن گلاکسی جیو ! البته خب حق هم دارن ولی من از قیافش به هیچ عنوان خوشم نمیاد ! اونم سامسونگ هم که هست !
    خلاصه بازم خودم x8 رو دوست دارم فقط یک تایید کوچیک از کسایی که الان این گوشی رو دارند میخوام که برم فردا بگیرمش !
    سلام
    ببین دوست من این گوشی الان قیمتش حدودا 170 تومنه. نسبت به قیمتش بهترین گزینه است.
    چند تا مشکل داره که دوستان اشاره کردند. اما اگه یه کم حوصله خرجش کنی همش رفع میشه.

درباره سامسونگ جیو که جدیدا زیاد پیشنهاد میشه باید بگم که گوشی خوبیه اما خوب باید 70 80 تومن بیشتر هزینه کنید و باز هم ایده آل نیست و یه سری مشکلات داره

موارد برتری جیو نسبت به X8 :

پشتیبانی بهتر از سمت سامسونگ ( x8 از طرف دولوپر ها پشتیبانی میشه )
    ال سی دی 0.2 اینچ بزرگتر
    رم بالاتر (مهمترین برتریش همینه)
    دوربین بهتر (فقط عکاسی)
    مولتی تاچ ( گوشی x8 دوسری داره. یه سریشون مشکل مولتی تاچشون کاملا برطرف میشه. اما یه سریشون از نظر سخت افزاری مولتی تاچ ندارن. شانسیه )
    سی پی یو 200 مگاهرتز بالاتر ( سی پی یوش با x8 یکیه و یه جورایی اورکلاک شده. عملا فرقی با ایکس 8 اورکلاک شده نداره و نمیشه گفت سی پی یوش بالاتره)
    باطری 150 میلی آمپر بالاتره که چون ال سی دی 0.2 بزرگتره نیاز داره

نقاط ضعف جیو :

یه چیزیش که خیلی آزار دهندست و توی هیچ جا هم ذکر نمیشه اینه که وقتی توی شماره ها یا مثلا منوی setting با سرعت بالا و پایین میکنی رنگ های صفحه با هم قاطی میشه. دو تا جیو رو دیدم جفتشون اینجوریه. (شاید توی آپدیت های بعدی درست بشه چون ایراد نرم افزاریه)
    ظاهر معمولی (ظاهر نصف گوشی های سامسونگ همین شکلیه )
    کیفیت صدا نسبت به x8 ضعیفتره ولی بد نیست
    کیفیت فیلمبرداری خیلی پایینه. البته x8 هم همچین تعریفی نیست اما یه کوچولو بهتره

شما اگه استفاده معمولی از گوشی داری و خیلی بازی خور نیستی , x8 گزینه خوبیه
    اما اگه میخوای یه گوشی حرفه ای داشته باشی و هر بازی رو راحت اجرا کنی با جیو و اپتیموس وان کارت راه نمیفته و تفاوت خاصی احساس نمیکنی
    من اگه جای شما بودم صبر میکردم تا قیمت xperia mini واقعی بشه و اونو میخریدم. فکر کنم تا 270 برسه

2. 5 کاربر از maxp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت bashmakh30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چرا اینجا هیشکی بهم کمک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    رم گوشیتو در بیار با رم ریدر وصل کن به کامپیوتر، اطلاعاتت رو کپی کن تو کامپیوتر بعد رم رو فورمت کن احتمالا درست شه

4. 2 کاربر از bashmakh30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان بهترین کانورتر ( همه کاره باشه فیلمو عکسو موزیک رو بتونه کانورت کنه چیه ؟! ) من Media Converter v1.09 رو نصب کردم و ظاهرا خارق العادست و همه چیو تبدیل میکنه !! اما وقتی رو گزینه یconvert میزنی میگه برای کانورت باید به اینترنت وصل شی !! چاره چیه ؟! نرم افزار مشابه دیگه ای هست ؟! که این مشکلو نداشته باشه ؟!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دوستان بهترین کانورتر ( همه کاره باشه فیلمو عکسو موزیک رو بتونه کانورت کنه چیه ؟! ) من Media Converter v1.09 رو نصب کردم و ظاهرا خارق العادست و همه چیو تبدیل میکنه !! اما وقتی رو گزینه یconvert میزنی میگه برای کانورت باید به اینترنت وصل شی !! چاره چیه ؟! نرم افزار مشابه دیگه ای هست ؟! که این مشکلو نداشته باشه ؟!
    Format Factory هم خـــوبــه !

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

9

دوست عزیز من در مورد نرم افزار گوشی صحبت میکنم نه نرم افزار کامپیوتر !!

داره خودمونی میشه zohreeeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

رم گوشیتو در بیار با رم ریدر وصل کن به کامپیوتر، اطلاعاتت رو کپی کن تو کامپیوتر بعد رم رو فورمت کن احتمالا درست شه
    ممنوووووووون از راهنماییتون اما چند تا سوال
    میشه توضیح بدین چجوری رم رو فرمت کنم...آخه بلد نیستم..میسی..
    بعد از فرمت مشکلی ایجاد نمیشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

ممنوووووووون از راهنماییتون اما چند تا سوال
    میشه توضیح بدین چجوری رم رو فرمت کنم...آخه بلد نیستم..میسی..
    بعد از فرمت مشکلی ایجاد نمیشه؟
    My Computer رو باز کن روی رمت کلیک راست کن از بین گزینه ها Format رو انتخاب کن بعدشم گزینه ی Start
    خیالت راحت هیچ مشکلی پیش نمیاد

10. این کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zohreeeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

My Computer رو باز کن روی رمت کلیک راست کن از بین گزینه ها Format رو انتخاب کن بعدشم گزینه ی Start
    خیالت راحت هیچ مشکلی پیش نمیاد
    باشه..میسی ..اینکارو میکنم...خدا کنه جواب بده

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان یه مشکل خیلی بزرگی که دارم اینه که بازی هایی که مثلا حجمشون بالای 20 مگ هست رو نمیتونم نصب کنم و با اینکه تموم نرم افزار ها و بازی هامو با نرم افزار link2sd انتقال دادم به پارتیشن ex2 مموری کارت و حافظه ی اصلی گوشی بالای 80 مگ فضای خالی داره اما ارور میده که فضای کافی نیست !!
    .
    .
    میخواستم بدونم روشی .. نرم افزاری چیزی هست که بشه مستقیم و بصورت پیشفرض نرم افزار هارو تو مموری بخواد نصب کنه و دیگه شاهد این مسخره بازی ها نباشم ؟
    .
    از رام اصلی 2.1 استفاده میکنم !!

13. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها من رام سیانوژن7 رو نصب کردم خیلی خوب جواب داده هیچ مشکلیم نداشتم باطریشم خیلی زیاد میمونه خیلی باحاله فقط یه مشکلی هست اونم اینکه Gprs irancell و mms رو دیگه نمیشناسه کد هم میزنم میگه گوشیتونو ساپورت نمیکنه تنظیم دستی داره که جایی وارد کتم ؟ تورو خدا زودتر جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •