سلام
ببین دوست من این گوشی الان قیمتش حدودا 170 تومنه. نسبت به قیمتش بهترین گزینه است.
چند تا مشکل داره که دوستان اشاره کردند. اما اگه یه کم حوصله خرجش کنی همش رفع میشه.
درباره سامسونگ جیو که جدیدا زیاد پیشنهاد میشه باید بگم که گوشی خوبیه اما خوب باید 70 80 تومن بیشتر هزینه کنید و باز هم ایده آل نیست و یه سری مشکلات داره
موارد برتری جیو نسبت به X8 :
پشتیبانی بهتر از سمت سامسونگ ( x8 از طرف دولوپر ها پشتیبانی میشه)
ال سی دی 0.2 اینچ بزرگتر
رم بالاتر (مهمترین برتریش همینه)
دوربین بهتر (فقط عکاسی)
مولتی تاچ ( گوشی x8 دوسری داره. یه سریشون مشکل مولتی تاچشون کاملا برطرف میشه. اما یه سریشون از نظر سخت افزاری مولتی تاچ ندارن. شانسیه )
سی پی یو 200 مگاهرتز بالاتر ( سی پی یوش با x8 یکیه و یه جورایی اورکلاک شده. عملا فرقی با ایکس 8 اورکلاک شده نداره و نمیشه گفت سی پی یوش بالاتره)
باطری 150 میلی آمپر بالاتره که چون ال سی دی 0.2 بزرگتره نیاز داره
نقاط ضعف جیو :
یه چیزیش که خیلی آزار دهندست و توی هیچ جا هم ذکر نمیشه اینه که وقتی توی شماره ها یا مثلا منوی setting با سرعت بالا و پایین میکنی رنگ های صفحه با هم قاطی میشه. دو تا جیو رو دیدم جفتشون اینجوریه. (شاید توی آپدیت های بعدی درست بشه چون ایراد نرم افزاریه)
ظاهر معمولی (ظاهر نصف گوشی های سامسونگ همین شکلیه)
کیفیت صدا نسبت به x8 ضعیفتره ولی بد نیست
کیفیت فیلمبرداری خیلی پایینه. البته x8 هم همچین تعریفی نیست اما یه کوچولو بهتره
شما اگه استفاده معمولی از گوشی داری و خیلی بازی خور نیستی , x8 گزینه خوبیه
اما اگه میخوای یه گوشی حرفه ای داشته باشی و هر بازی رو راحت اجرا کنی با جیو و اپتیموس وان کارت راه نمیفته و تفاوت خاصی احساس نمیکنی
من اگه جای شما بودم صبر میکردم تا قیمت xperia mini واقعی بشه و اونو میخریدم. فکر کنم تا 270 برسه