هیچیش یادم نیست !
نمیشه !
هیچیش یادم نیست !
نمیشه !
با سلام و وقت بخیر
دوستان میخواستم ازتون بپرسم، نحوه بلاک کردن آدرسهای ایمیل که از طرف یه دامنه به عنوان مثال .ru یا .tv برای بنده فرستاده میشه چیه ؟
از برنامه تاندر برای مدیریت میل استفاده میکنم. از یه دامنه اینترنتی برام ایمیلهای مختلفی میاد و با بلاک کردن تک تک ایمیلهای ارسالی مشکلی حل نمیشه.
راه حلتون چیه دوستان ؟
ممنونم
سلام به همگي
دوستان من پسورد خودم رو دارم ، ولي وقتي ميخوام وارد بشم سوْال امنيتي و ميپرسه كه من جوابشو يادم نيست ، إيميل جايگزين هم ندارم ، راهي هست بشه آيدي رو برگردونم ؟ ممنون ميشم كمك كنيد.
پ.ن: دوستان چون آيپي عوض شده سوْال امنيتي و ميپرسه ولي ديگه امكانشو ندارم با آيپي قبلي آنلاين شم ، حالا بايد چه كرد ؟
سلام بر همگی
بنده با ایمیل یاهو یه مشکل دارم
بعضی از ایمیلهای سایت p30world میره توی spamهر چی هم not spam میزنم باز هم میرند توی پوشه ی اسپم
چطوری حل میشه این مشکل؟
با تشکر
سلام
من یه بار از یکی از دوستان پرسیدم
گفتند همونا رو ایمیل کنید به خودتون تا از تو اسپم بیان بیرون
یک فیــلت.ر جدید برای ایمیل فرستنده P30world بسازید و قسمت Then move the message to this folder رو بزنید inbox
سلام دوستان
تشکر از پاسخهاتون
مشکل حل شد
بنده از یک مرورگر موبایل استفاده میکنم که 7 سال عمر داره و از اون موقع تا حالا هم آپدیت نشده
وقتی دکمه not spam رو میزدم دوباره میرفتم توی صفحه ی spam و همون ایمیل هم وجود داشت و حذف نشده بود
حالا برای بار دوم همون ابمیل رو باز کردم و دکمه ی not smsp رو دوباره زدم
دوباره رفتم توی spam اما این دفعه دیگه اون ایمیل نبودش و حذف شده بود و دیگه هم هر چی ایمیل از همون آدرس بیاد میره توی inbox
علت استفاده از این مرورگر بسیار قدیمیِ آپدیت نشده اینه که سبک هست و مصرف ترافیکش خیلی کمه
سلام
به نظرم تنها راه اینه که با همون IP قبلی وارد بشین و ایمیل جایگزین رو تغییر بدین
اسم مرورگر چیه؟ اگر ممکنه برام بفرستینش. ممنون
سلام
سیستم عامل موبایل بنده windows mobile 6.5 هست که سالهاست از مُد افتاده
مرورگر هم اسمش UC هست که چینیه
البته برای آندروید هم هست اما به سبکی مرورگر بنده نیستمیتونین امتحانش کنین
در گوگل بنویسید DOWNLOAD UC BROWSER
مرورگر MINIOPERA هم سبکه اما نمیدونم در ایران کار میکنه یا نه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-02-2016 at 16:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)