آکوآ بولگاری پورهوم رو اگه میگی که بولگاری میزنه.البته مارین هم داره که در حده اون نیست.چند تا شرکته
دیگه هم مدلی به اسمه آکوآ دارن مثله کارولینا هررا یا....
آکوآ بولگاری پورهوم رو اگه میگی که بولگاری میزنه.البته مارین هم داره که در حده اون نیست.چند تا شرکته
دیگه هم مدلی به اسمه آکوآ دارن مثله کارولینا هررا یا....
ممنونم علی
البته علی جان من aqua di gio رو میگم
اون چیه جریانش؟
[QUOTE=mhek;6621227]آونتوس 5 تا بچ نامبر داره که بوهاشون متفاوت هست و قیمت ها متفاوت هستش...قیمت از 220 دلار هست تا 280 دلار برای 120 میل...اگر تست کردید حتما بپرسید بچ نامبرش چی هست(ته جعبه زده) ..اونطوری میشه بررسی کرد ارزش خرید داره یا نه..
درسته. ولی من نمیدونم کدوم بچ نامبرش خوبه و کدوم پایین تره. مثلا الان من بچ نامبر گرین آیریش تویید خودمو نمیدونم درجه چنده و بچ مرغوب هست یا نه. اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید. ممنونم.
اون که بوش عالیه.ولی متاسفانه موندگاریش خوب نیست.زیاد بدرده الان هم نمیخوره.البته بستگی به خودت
داره.
خیلی قیمتش رفته بالا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقلبیش رو نمیدونم چجوری بهت بگم ولی فکر کنم فقط از رویه بو متوجه بشی.چند جا تست کن.اصلیش خیلی
بویه خنک و فرشی داره.
مرسی ممنون
آره به محض اینکه بوش کنم میشناسم اصلشو!
یادم میاد یکبار ازین عطرشو گرمی گرفته بودم بعد فکر میکردم مثلا تفاله ی ساخت آکوا رو ورداشتن کردن عطر گرمی اصلا شباهتی به آکوا نداشت
الان اگه دقت کرده باشی اراک مثلا توی اتوبوس که میری میبینی همه دیگه دارن ازین میزنن ، یه جورایی همه گیر شده
May you do well![]()
کسی اصلیشو نمیزنه.همه اسپری اش رو میزنن.
الان لالیک مشکی (اصل و فرع) و سیلورسنت بوگارت بدجور خز و خیل شده.
بازم اگه اسپری باشه خیلی خوبه ، لااقل از گرمی ها بهتره!
میگم اینجا که تستر زیاد میده گفتین کجاست ؟
یه ادکلن هم تا مرز 25 تومن با رایحه خنک میگی؟
که بشه لذت برد ؟
وقتی میری توی مخیط همه فقط تمرکزشون جلب بوی ادکلن من بشه؟!
خودت میدونی چی میخوام
مثل اینکه من هم معتاد شدم!
خدایا جنس رو برسون!!
May you do well![]()
[QUOTE=jsaleh11;6622431]چیزی که من در مورد آیریش تویید شنیدم این هست که بچ نامبر خیلی مهم نیست..چون بوهاشون تفاوت قابل ملاحظه ای نداره...فقط مهم این هست که ساخت چه سالی باشه که از روی بچ نامبرشون میشه شناخت...
عطرهای کرید چون مواد خاصی استفاده میکنن مهم هست سال ساختشون...اگر در شرایط بدی انبارداری بشن بوشون کمی عوض میشه و مثل اول نیست..به خاطر همین قیمت های عطرهای کرید هر سال که از روی ساختش گذشته باشه پله ای سقوط میکنه..البته اگر خوب نگهداری بشه این مشکل وجود نداره ولی معمولا اینطور نیست ..
بحث بچ نامبر برای عطرهایی مثل آونتوس و امپریال و سیلور مانتین بیشتر وجود داره چون بوهای بچ های مختلف متفاوت هستش...
شما بچ نامبر آیریش توییدتون رو بذارید اینجا...اون موقع میشه نظر داد...
پاساژ دیدار-از پله ها که میخوای بری پایین دسته راستت یه نیم طبقست.زیاد تستر داره.
شمارش هم اینه:09188607480 ---آقایه کیارست(kiarast)
والا من هنوز این چیزی که میگی تا 100 تومن هم پیدا نکردم
ولی همون سیلورسنت که 20 تومنه هم موندگاری و هم پخشه خوبی داره.ولی باید ببینی از بوش خوشت میاد
یا نه.
آره والا بد اعتیادی گرفتار شدیم.![]()
[QUOTE=mhek;6622597]خیلی خیلی ممنونم از اطلاعات مفید و حرفه ای که همیشه در اختیار بنده قرار دادید. بچ نامبر ایریش تویید بنده هست A3208L03
امیدوارم درست باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)