به امید پیروزی رئال...نه واسه خودش...به خاطر شخصیتش...به خاطر هوادارهای خوبش...به خاطر داشتن جنبه و سیر شدن از قهرمانی های پیاپی...پاک میشه اما چه کنیم همیشه واقعیت ها تلخه
به امید پیروزی رئال...نه واسه خودش...به خاطر شخصیتش...به خاطر هوادارهای خوبش...به خاطر داشتن جنبه و سیر شدن از قهرمانی های پیاپی...پاک میشه اما چه کنیم همیشه واقعیت ها تلخه
من زياد مطمئن نيستم اين حرفها رو مورينيو گفته باشهكارت دادن به بازيكنام بسيار راحت است .برخي تيمها هرگز كارت نميگيرند و برخي ديگر كمتر از آنها حمايت ميشود .تنها به دو بازي اخير هفته در ليگ قهرمانان نگاه كنيد متوجه ميشويد چقدر به بازيكنانم به راحتي كارت ميدهند .كارت زرد براي تيمها براي ما قرمز
ولي اگر اينجوري باشه با احترام به آقاي مورينيو بايد بگم
بچگانه ترين اظهار نظريه كه تا به امروز در عرصه فوتبال شنيدم
ميتونم از بازي بعدي رئال شروع كنم و در هر بازي بيشتر از 10 خطا از بازيكناي رئال رو كه مستحق كارت هستن ولي داور نميده رو اينجا بزارم
انگار نه انگار كه دو سه تا از خشن ترين بازيكناي جهان توي رئالن حتي رونالدو كه مهاجمه هم بعضي اوقات خطاهايي ميكنه كه واقعا آدم ميمونه
اين چه حرفيه آخه
حتي قلعه نويي و علي دايي هم از اين حرفا نميزنن
آقاي مورينيو اين حرف شما يعني اينكه يا داورا تعمدا به بازيكناي شما كارت ميدن كه اگه اينجوري باشه فاتحه تمام فوتبال رو بايد خوند شما هم بري خونت بشيني و زندگي آرومي داشته باشي
يا اينكه داورا به اشتباه كارت زرد ميدن كه اگر در يك بازي باشه كه طبيعيه ولي در صورت ادامه و تداوم اشتباه در بازيهاي پياپي باز هم يعني تعمد و يعني دستهاي پشت پرده(چقدر شبيه حرفاي قلعه نوييه) كه باز هم بايد فاتحه فوتبال رو خوند
يا اينكه شما به طور آگاهانه اين حرفها رو ميزنيد كه روي داورها به نوعي فشار رواني وارد كرده باشيد و در اصطلاح از تركيب مخرب و آفت فوتبال كه متاسفانه اينروزها هم زياد استفاده ميشه يعني «جنگ رواني» استفاده كرده باشيد كه در اين صورت هم بايد فاتحه اين فوتبال رو خوند
از بين اين اظهار نظرهاي اين تيپ از مربيها فقط و فقط ميشه بوي مرگ فوتبال رو استشمام كرد
حالا اين مربيها توي هر تيمي باشن فرقي نميكنه
جناب مورينيو شما در تاريخ طولاني رئال هنوز يك ارزن هم نيستيد با اين اظهار نظرها هم شخصيت مادريديها رو به بازي نگيرين و هم شخصيت رقيب بارسا رو كوچيك نكنيد چون ما به رقيب باشخصيت احتياج داريم
به جاي اينهمه بهانه گيري به قدرت ذهني خودتون و توان بازيكنانتون اعتماد كنيد و كمي تاريخ موفقيتهاي رئال رو مرور كنيد و درس بگيريد مثلا رئال دلبوسكه كه صرفا با تكيه به هنر فوتبال قهرمان ميشد نه جنگهاي مخرب رواني
دوست من مطمئن باش تيمي كه از قهرمانيهاي پياپي سير ميشه نه جنبه داره نه شخصيتبه امید پیروزی رئال...نه واسه خودش...به خاطر شخصیتش...به خاطر هوادارهای خوبش...به خاطر داشتن جنبه و سیر شدن از قهرمانی های پیاپی...پاک میشه اما چه کنیم همیشه واقعیت ها تلخه
و باز اين رو مطمئن باش كه رئال هيچ وقت از قهرماني سير نميشه
استاد شما خودت رو ناراحت نکن خواهشا...من زياد مطمئن نيستم اين حرفها رو مورينيو گفته باشه
ولي اگر اينجوري باشه با احترام به آقاي مورينيو بايد بگم
بچگانه ترين اظهار نظريه كه تا به امروز در عرصه فوتبال شنيدم
ميتونم از بازي بعدي رئال شروع كنم و در هر بازي بيشتر از 10 خطا از بازيكناي رئال رو كه مستحق كارت هستن ولي داور نميده رو اينجا بزارم
انگار نه انگار كه دو سه تا از خشن ترين بازيكناي جهان توي رئالن حتي رونالدو كه مهاجمه هم بعضي اوقات خطاهايي ميكنه كه واقعا آدم ميمونه
اين چه حرفيه آخه
حتي قلعه نويي و علي دايي هم از اين حرفا نميزنن
آقاي مورينيو اين حرف شما يعني اينكه يا داورا تعمدا به بازيكناي شما كارت ميدن كه اگه اينجوري باشه فاتحه تمام فوتبال رو بايد خوند شما هم بري خونت بشيني و زندگي آرومي داشته باشي
يا اينكه داورا به اشتباه كارت زرد ميدن كه اگر در يك بازي باشه كه طبيعيه ولي در صورت ادامه و تداوم اشتباه در بازيهاي پياپي باز هم يعني تعمد و يعني دستهاي پشت پرده(چقدر شبيه حرفاي قلعه نوييه) كه باز هم بايد فاتحه فوتبال رو خوند
يا اينكه شما به طور آگاهانه اين حرفها رو ميزنيد كه روي داورها به نوعي فشار رواني وارد كرده باشيد و در اصطلاح از تركيب مخرب و آفت فوتبال كه متاسفانه اينروزها هم زياد استفاده ميشه يعني «جنگ رواني» استفاده كرده باشيد كه در اين صورت هم بايد فاتحه اين فوتبال رو خوند
از بين اين اظهار نظرهاي اين تيپ از مربيها فقط و فقط ميشه بوي مرگ فوتبال رو استشمام كرد
حالا اين مربيها توي هر تيمي باشن فرقي نميكنه
جناب مورينيو شما در تاريخ طولاني رئال هنوز يك ارزن هم نيستيد با اين اظهار نظرها هم شخصيت مادريديها رو به بازي نگيرين و هم شخصيت رقيب بارسا رو كوچيك نكنيد چون ما به رقيب باشخصيت احتياج داريم
به جاي اينهمه بهانه گيري به قدرت ذهني خودتون و توان بازيكنانتون اعتماد كنيد و كمي تاريخ موفقيتهاي رئال رو مرور كنيد و درس بگيريد مثلا رئال دلبوسكه كه صرفا با تكيه به هنر فوتبال قهرمان ميشد نه جنگهاي مخرب رواني
این خوزه تازه 1-2 ماهه اومده تو فوتبال و نمیدونه که فوتبال چجوریاس و همینطور رو هوا اطهار نظر میکنه..
اصلا نمیدونه که فوتبال اِنده عدالته و الکی به امثال پلاتینی گیر داده میشه...
به هر حال همه که مثه شما با تجربه نیستن.شمایی که 2 بار قهرمان اروپا شدید.تنها عنوان توپ طلا بهترین مربی سال رو بردید.با این همه تیم، قهرمان لیگ های مختلف شدید. و...تیمهاتون رو بعد از سالها به مقام رسوندید...
بعد خواهشا این خوزه ساده رو با کسایی مثل استاد دایی و استاد قلعه نوعی مقایسه نکنید. یعنی آخه چطور دلتون میاد؟؟ بابا اونا نابغه های مربیگری هستن اما خوزه چی؟؟
حتی نمیدونه که بازیکنای تیم های مقابل رئال، میتونن توپ رو با دست دفع کنن و الکی بعد بازی میاد میگه داور چرا پنالتی نگرفت؟! یعنی آخه این سواله؟!
یا حتی نمیدونه که بازیکنای تیم های حریف میتونن همینطور تکل بزنن زیرپای بازیکنای زئال و هی میگه نمیدونم چطور از بازیکنام محافظت کنم و اینا! (خب لباس آهنی تن بازیکنات کن!)
دیگه اوج حرکتش اینه که نمیدونه بازیکنای رئال نباید خطا کنن، وگرنه دقیقه 2 اخراج میشن یا دقیقه 10 با اولین خطا، کارت زرد میگیرن و بعد بازی میاد گیر میده به جامعه داورین محترم که اگه یه اشتباه بکنن، شب خوابشون نمیبره!
بعد اینکه این جوونه و هنوز نمیدونه چطور تیمش رو هدایت کنه...برا همین مجبوره اینطوری بیاد حرف بزنه و همیشه دور و برش حاشیس...حتی دقت نمیکنه که با اینکارش، فشار از روی بازیکناش برداشته میشه! خو وقتی بازیکنی فشار روش نباشه و تویه حاشیه نباشه، چطور بازی کنه؟! بازیکنای رئال تا حالا اینقدر کم حاشیه نبودن اما این بازم به کارش ادامه میده!!
در کل من قول میدم اگه یخورده صبر پیشه کنید، خوزه تجربش یخورده بیشتر میشه و دیگه اینطور مسائلی رو مطرح نمیکنه و فقط میچسبه به 4-4-2 گفتن...به موهای سفید شدش هم توجه نکنید چون موهاش رو رنگ کرده!!
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
مو از به نفع بودنِ تصمیمات برای بارسا شکایت کرد
دیگر پیشخوانها:
مورینیو:زندگی برای بعضی تیمها راحتتر است،به نظر میرسد خودشان انتخاب میکنند کِی بازی کنند
برای بازیکنانِ من جایی که باید کارت زرد باشد قرمز است...ولی برای بقیه بر عکس است
دپورتیولاکرونیا - رئال مادرید 22:00 به وقت اسپانیا (00:30 به وقت ایران)
3 مردِ شش دانگ امشب در ریازور به میدان میروند
مورینیو احتمال دارد راموس را روی نیمکت بنشاند
CR7 با حضور در بازی امشب به پردقیقه ترین بازیکن این فصل لالیگا تبدیل خواهد شد
// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه
// اخبار آس چند ساعت دیگه
منظورم به این بود که قهرمانی براشون تکراری شده بود...حالا به نظرم خیلی بهتر شده این موضوع...چون الان که بعد از مدت ها جام بگیرند خیلی بهشون میچسبه
برنامه بازيهاي هفته بيستوپنجم لاليگا: مايوركا اختلاف بارسا و رئال كم مي كند؟
اوساسونا يكشنبه شب ميهمان لوانته خواهند بود
سايت گل- ديدارهاي هفته بيست و پنجم لاليگا از فرداشب با انجام 5 ديدار آغاز خواهد شد و تيم هاي رئال و بارسلونا به ترتيب در خانه دپورتيوو لاكرونيا و مايوركا به ميدان خواهند رفت. با توجه به نتايج چند هفته اخير اين دو تيم، به نظر نمي رسد آنها بتوانند تغييري در وضعيت صدر جدول بدهند.
اوساسونا نيز يكشنبه شب ميهمان لوانته خواهند بود. تيم پامپلونايي هفته گذشته با درخشش بازيكنان ايراني اش 4-0 اسپانيول را شكست داد و اندكي از قعر جدول فاصله گرفتند.
شنبه
اسپورتينگ گيخون – رئال ساراگوسا ساعت 20:30
اسپانيول – رئال سوسيداد 20:30
اتلتيكو مادريد – سويا ساعت 20:30
مايوركا – بارسلونا ساعت 22:30
يكشنبه
ديپورتيوو لاكرونيا – رئال مادريد ساعت 00:30
اركولس – ختافه ساعت 19:30
لوانته – اوساسونا ساعت 19:30
ريسينگ سانتاندر – ويارئال 21:30
اتلتيك بيلبائو – والنسيا ساعت 23:30
دوشنبه
مالاگا – آلمريا ساعت 23:30
2011/2/25کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرسنال و تاتنهام به دنبال بویان کرکیچ
این دو باشگاه انگلیسی بازیکن بارسلونا را میخواهند.
سایت گل – آرسنال و تاتنهام، دو باشگاه لیگ برتری قصد دارند بویان کرکیچ، مهاجم بارسلونا را بخرند.
الموندو دپورتیوو نوشت که باشگاههای لندنی به این بازیکن 20 ساله علاقه دارند. او در اغلب دیدارهای این فصل نقشی حاشیهای در بارسا داشته است.
بویان اخیرا قراردادی تا تابستان 2015 با بارسا امضا کرده، اما تنها سه گل در 19 دیدار زده و نتوانسته جایی در خط حمله بارسا که متشکل از لیونل مسی، داوید ویا و پدرو است بیابد.
آمدن ابراهیم آفلای باعث شده او در لیست تیمش حتی اولویتی پایینتر از قبل هم بیابد و خود او میگوید هنوز میتواند در تیم قهرمان لالیگا موفق باشد؛ البته او درهای خروج از بارسا را نبسته است. او در مصاحبهای با بارسا تیوی گفت: «لیگ برتر را خیلی دوست دارم»، آنچه که باعث جلب توجه آرسن ونگر و هری ردنپ شد.
چلسی در کنار یوونتوس و ناپولی هم دیگر تیمهای خواهان او هستند، اما مشخص نیست بارسا بخواهد بازیکنی را از دست بدهد که پپ گواردیولا او را بسیار میستاید.
2011/2/25کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شکایت مسی به دلیل استفاده از عکسش در کمپینی سیاسی
سایت گل- طبق گفته های وکیل لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در نظر دارد تا از یکی از سیاستمداران آرژانتینی به خاطر استفاده از عکس او در کمپینی سیاسی، بدون کسب اجازه از او شکایت کند.
ریکاردو جیوسپونی، وکیل مسی در صحبتهایی اعلام کرد که مسی اقدامات قانونی ای علیه آلفردو اولمدو انجام خواهد داد، چرا که هرگز از مسی اجازه ای برای استفاده از تصویرش در این کمپین گرفته نشه بود.
دراین عکس می بینیم که مسی در زیر شعار: «به ورزش بگو بله و به مواد مخدر بگو نه»، این قانون گذار را درآغوش گرفته است.
وکیل مسی در گفت و گو با ایستگاه رادیویی روساریو، شهر زادگاه مسی گفت: «این عکس شاید یک عکس ساختگی باشد و شاید هم در فرودگاه اسیه سای بوئنوس آیرس گرفته شده باشد؛ جایی که لیونل مورد استقبال افراد زیادی قرار می گیرد. قطعا لیونل نمی دانسته که با فردی که عکس می گیرد چه کسی است و این فرد در چه جایگاهی قراردارد. لیونل از هیچ کسی حمایت نمی کند. او هیچ ارتباطی با احزاب سیاسی ندارد.»
اولمدو به دنبال آن است تا استاندار سالتا، یکی از ایالتهای شمال غربی آرژانتین شود.
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/2/24
بابا ول کنید
همون متن خبرو بزارید هر کس هرجور دلش خواست برداشت می کنه .
مربی 1 خ تو حرفاش میگه شما 10 صفحه در بارش بحث می کنید.
نمی دونم چرا تو هر تاپیکی میرم طرفدارای بارسلون خدشونو قهرمان هرچی لیگ میدونن. یا بازی با رئالو تمام شده فکر می کنند یا تیم های دیگرو تحقیر می کنن. لحن صحبتشون هم جوریه که اینگار بارسلون از یه سیاره دیگه اومده (در این حال هم چیزی به نام منطق براشون معنی نداره) منم به بارسلون علاقه دارم ولی اینطور صحبت کردن درست نیست.
رئالیام که دیگه بعد هر بازی بحث کارشناسی آفساید بود - اون صحنه خطا بود - داور طرف کی بود - چرا رونالدورو میزنن راه میندازن. یکی ندونه فکر می کنه همه لالیگا جمع شدن با رئال شدن دشمن و حق رئالو می خورن.
با این کارتون کاری کردید که این تاپیک کسالت آور شدهو دوستان بجای اینکه آمار لالیگا و تیم ها شو بزارن بیشتر در حال جدال سر موضوعات ساده هستند که در این میان تعصب هم وارد ماجرا میشه ( خودشون فکر می کنن بی تعصب دارن صحبت می کنن اما بعد از چند تا پست کم کم تعصب هم بیشتر می شه و الا آخر ) و بقیشو که دیگه خودتون می دونید.
البته منظورم به شخص خاصی نبود و کلی گفتم.
دوست من حرف درست شما زماني درسته كه هر كسي از مورينيو و گوارديولا تا من و شما كه اينجاييم نظر شخصيه خودش رو در مورد تيمش بگه اونجوري همه اگه متحجر نباشن بايد به نظر هم احترام بزارن و وارد نقد نظر نفر مقابل نشن
اما اول بايد نظر شخصي تعريف بشه يا اينكه خصوصيات نظر غير شخصي گفته بشه
نظري كه درونش به تيم مقابل توهين بشه
يا در مورد نفرات تيم مقابل قضاوت بشه
يا موفقيتهاي تيم مقابل رو زير سوال ببره
از محدوده نظر شخصي خارج شده و اين نظر رو خواه از گوارديولا باشه يا مورينيو يا من و شما ميشه نقد كرد و جواب داد
يه نمونه كوچيك از اين نظراتي كه شخصي نيستن از همين صفحه كاري به صفحات قبلي ندارم كه پر شده از اين دسته نظرات
نميشه در مورد اين نظر سكوت كرد چون داره موفقيت تيم مقابل رو به راحتي زير سوال ميبرهمو از به نفع بودنِ تصمیمات برای بارسا شکایت کرد
داره به راحتي ميگه داورها براي بارسا قضاوت ميكنن
يعني غير مستقيم فاسد بودن داورا رو اعلام كرده
اگه كسي بايد ناراحت باشه و از مهرباني بيش از حد دستگاه انضباطي با مورينيو بعد از اين حرفها گله كنه سران بارسا هستن مگه ميشه بعد از اين مصاحبه ها حتي تذكر كتبي هم به مورينيو ندن
فرگوسن با اون شخصيت بزرگي كه در انگليس داره در مورد داوري حرف زد و بلافاصله محروم شد
به خدا من دلم نميخواد در مورد رئال يا مورينيو حرف بزنم
اما متاسفانه اينجور مصاحبه ها اجازه نميده
دنبال منافع تيم خود بودن تا يه جايي منطقيه
مثلا مورينيو بياد بگه در فلان بازي داور يه پنالتي نگرفت اين مشكلي نداره
اما وقتي بياد و كليه بازيهاي بارسا رو و داوريها رو زير سوال ببره فكر ميكنم طرفداراي منطقي رئال هم از بارساييها انتظار اعتراض داشته باشن
من فكر ميكنم انسانها در هر سني و هر شرايطي ميتونن چيزهاي جديد ياد بگيرن و تغيير كنن يعني اينكه هيچ انساني خالي از اشكال و اشتباه نيست
مورينيو باورش شده كه براي برنده شدن در فوتبال ميشه حريف رو تحقير كرد ميشه موفقيت حريف رو كوچيك كرد و دركل از نظر ذهني پذيرفته جنگ رواني جزئي از فوتباله در صورتي كه اينجور نيست
به راحتي ميشه اين رفتار مورينيو نقد بشه و بهش گفته بشه كه ميشه فقط با اتكا به هنر فوتبال و روشهاي فوتبالي برنده شد و مثالهاي فراواني نشونش داد
فلسفه حقيقه فوتبال رو اگر ميخوايد درك كنيد به نيمكتي نگاه كنيد كه هيتسفيلد روش نشسته
به نيمكتي نگاه كنيد كه آراگونز روش نشسته
به نيمكتي نگاه كنيد كه دلبوسكه روش نشسته
به نيمكتي نگاه كنيد كه اريكسون روش نشسته
به نيمكتي كه زاگالو ، پريرا و.... كدومشون براي برنده شدن به چيزي جز فوتبال چنگ زد كدومشون از اول بازي با هر سوت داور انواع حركات رو كنار زمين انجام داد
اگه ميگيد دوره اينا گذشته ( هرچند تاكتيكها و سيستم ها پير ميشن اما اخلاق فوتبالي نه)
يك بار در بازي آلمان سرمربي اين تيم رو زير نظر بگيرين يك مربي جوان با تفكرات مدرن اما متعهد به اخلاق فوتبالي
كه به چيزي جز داشته هاي فني خودش براي برنده شدن اتكا نميكنه
قبلا گفتم در طول تاريخ متاسفانه اكثر اوقات خوي تهاجمي و پرخاشگر پيروز بوده
اگر اين تيپ از مربيها كه دوستدار جنگ رواني هستن زياد بشن به طور طبيعي مربيهايي كه صرفا از ابزار فوتبالي استفاده ميكنن توان رقابت رو از دست ميدن و خونه نشين ميشن هرچند تا همين حالا هم خيلياشون خونه نشين شدن
اميدوارم همه فرق نظر شخصي و نظر تخريبي رو بفهميم
Last edited by گرافيكار; 26-02-2011 at 13:38.
اوزيل:"همكارانم كار را در زمين برايم آسان ميكنند"
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
اوزيل هافبك آلماني رئال مادريد در خصوص شرايط تيم با سايت رسمي باشگاه به مصاحبه پرداخت
"من فقط كارم را در زمين انجام ميدهم .من فوتبال تهاجمي و ريسكي را دوست دارم.همتيميهايم كار را برايم در زمين آسان ميكنند"
"همه بازيكنان ميخواهند تا بهترين باشند .هدفم اين است تا خودم را اثبات كنم و اميدوارم براي تيم بهترين باشم و بتوانم روزي توپ طلا را از آن خود كنم"
"زيدان الگوي من است .همه بازيهايش را تماشا ميكردم و براي من زيدان يك بازيكن كامل است .او بهترين گلش را در فينال ليگ قهرمانان مقابل بايرلوركوزن به ثمر رساند .او بازيكن فوق العاده اي بود"
"كريستيانو رونالدو نيز براي من بهترين بازيكن جهان است .او گلهاي زياد و مهمي براي رئال به ثمر ميرساند و يك بازيكن كامل است .از كار كردن با او بسيار خوشحالم"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرئال مادريد در لاكرونيا
بيش از 300 هوادار در فرودگاه Alvedro لاكرونيا از بازيكنان رئال استقبال كردند
رئال مادريد اكنون در لاكرونيا است .شاگردان مورينيو خودشان را براي 25 مين بازي ليگ مقابل لاكرونيا آماده ميكنند .اين بازي ساعت امشب ساعت 22 به وقت محلي (12.30 شب به وقت ايران)در ريازور برگزار ميشود.
بازيكنان به محض ورود به فردوگاه لاكرونيا با استقبال 300 نفر از هوادان روبرو شده اند كه ميخواستند از انها امضا و عكس يادگاري بگيرند.سپس بازيكنان براي استراحت به هتل Attica رفتند تا ساعاتي قبل از بازي تمركز خوبي داشته باشند .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصحبتهاي آدبايور و په په در خصوص بازي امشب با لاكرونيا
په په امروز 28 ساله شد و آدبايور نيز 27 ساله .اين دو بازيكن اميدوارند تا امشب با پيروزي مقابل لاكرونيا روز ويژه اي را رقم بزنند
په په:
"بهترين هديه براي من ميتواند پيروزي مقابل لاكرونيا باشد .البته ما با همتيميهاي خودمان و همه مجموعه ميتوانيم يك خانواده ديگري را بسازيم "
"براي آدبايور نيز بهترين ها را آرزو ميكنم و اميدوارم در رئال مادريد به موفقيت برسد .او به ما كمك خواهد كرد تا بتوانيم بهترين باشيم .هر كسي با او كار ميكند بسيار خوشحال است و اميدواريم آدبايور بتواند مدت زيادي در رئال بماند"
آدبايور:
"آن چيزي كه براي تولد ميخواهم پيروزي در ورزشگاه ريازور و قهرماني در لاليگا -جام حذفي - ليگ قهرمانان ميباشد .ميخواهم روزهاي خوبي در رئال داشته باشم .ما مسابقات مهمي داريم كه نياز داريم پيروز شويم"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گواردیولا: رسانه ها برای من تبعیض قائل نمی شوند
مربی بارسلونا ادعاهای مورینیو را رد کرده است.
سایت گل – پپ گواردیولا، مربی بارسلونا گفته رسانه ها به او توجه ویژه ندارند.
ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید گفته بود گواردیولا از طرف مطبوعات مورد محافظت قرار می گیرد.
او گفت: «مورینیو پرستیژ بیشتری نسبت به من دارد، اما می دانم که اگر تیم من روند پیروزی اش قطع شود، مربی تحت انتقاد قرار می گیرد. می دانم که شما من را خیلی دوست دارید و من آن را تحسین می کنم، اما این به این دلیل است که ما داریم می بریم.
با من عالی رفتار می کنید چون تیم پیروز شده است، ولی این تنها دلیل است. من تفاوتی با دیگر مربیان دنیا ندارم، حداقل با خیلی از آنها. من هیچ شکایتی ندارم و تلاش می کنم به کار شما احترام بگذارم، و عموما تعارض زیادی با هم نداشته ایم، اما وقتی ببازیم خواهید دید.»
مایورکا، رقیب امشب بارسا بیش از 40 میلیون یورو بدهی دارد، و گواردیولا می گوید: «این بازتابی از آنچه است که در دنیا می گذرد. ما تنها می توانیم امیدوار باشیم که آنها این مشکل را حل کنند. آنها تیمی کلاسیک در فوتبال اسپانیا هستند، و من برای مردم آنجا احساس همدردی می کنم. برایشان در میدان بهترین آرزوها را دارم.»
By Hamidreza Keshavarzکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/2/26
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)