دوست عزیز، رام miui که گذاشتیو دانلود کردم، الان دارم رو فارسیش کار میکنم، بهتون خبر میدم.
دوست عزیز، رام miui که گذاشتیو دانلود کردم، الان دارم رو فارسیش کار میکنم، بهتون خبر میدم.
حالا ثواب بزرگي كن به ماه هم بگو مشكل نشناختن باتري رو چطور حل كردي؟؟؟
هر چند فك كنم شما با يه بار ريختن رام خودش درست شده، نه؟
دوست عزیز درست کردم، ایمیلتو بده تا برات بفرست به ایمیلت (پک فارسی ساز miui)
یه شارژر باطری خریدم 3 تومن، باطریمو به مدت 10 دقیقه گذاشتم شارژ شد، بعد دوباره فلش زدم به رام 2.1
مرسی آفای mbioni عزیز این ایمیل منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ازت متشکرم
خوش بحالت اینطور درست شد من به رامم 2.2 چندبار فلش زدم نشد 2.1 خاستم بزنم نیمه کاره گوشی خاموش شد حالا تا فردا بدم شارژش کنن اخرین امید رو هم امتحان کنم
میشه لینک رام 2.1 رو بدی؟ یکی دان کردم منتها اینم داشته باشم امتحان کنم خویبه
از رام 2.2 نمیشه به رام 2.1 برگشت .مشکل نشناختن باطری گوشی با ریختن رام حل نمیشه این مشکل از سیستم ایمنی هست که موتورولا روی گوشی هاش گذاشته تا باطری های غیر ارجینال رو نشه استفاده کرد ولی گاهی قاطی میکنه و دیگه باطری اصلی رو هم نمیشناسه و تنها راه حل بردن به نمایندگی اصلی هست
هنوز هم ميگيم چون واقعا اينجوريه و بنده يك بار 2.2 رسمي فلش زدم و هيچ مشكلي براي گوشي پيش نيومد و تا حالا حتي يكبار هم هنگ نكرده....ولي خوب بودن گوشي باعث نميشه كه هر بلايي خواستيد سرش بياريد و اگر كمي با گوشي مدارا ميكرديد دچار مشكل نميشديد.در ضمن بين گوشي ها شايد چند تا مورد دار هم پيدا بشه كه دليل بر بد بودن همشون نميشه...
دوست عزیز فارسی سازو فرستادم به ایمیلت، برو حالشو ببر.
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
سلام دوست گرامی، اولا من با این حرف که بچه های این تایپیک میگن نمیشه به رام 2.1 برگشت مخالفم، چون خود من برگردوندم به رام 2.1 (مثل این میمونه که ویندوز ایکس پیو پاک کنی و ویندوز 7 بریزی و بعد بگن دیگه نمیتونی ایکس پی بریزی)
دوما من لینک دانلود رام 2.1 یادم نیست که بخوام بهت بگم، 2 راه داری:
1. جیمیلتو بهم بدی تا من شنبه بفرستم به ایمیلت (چون سرعت اینترنت خونه 128 هست نمیتونم بفرستم ولی واسه محل کارم 512 هستش)
2. خودت یه سرچی تو گوگل کنیو پیدا کنی.
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
یکبار دیگه به رم اصلی فلش کن اگر نشد
با استفاده ار برنامه radio comm باید یک فایلی که نمی دونم چی رو رو گوشیت باز نویسی کنی
Last edited by mbioni66; 08-09-2011 at 11:34.
این لینکه نرم افزار radio comm هستش، یه نگاهی کن بعد خودت باید روش کار کنی، مطمئن باش که به نتیجه مطلوب میرسیو مشکلت حل میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)