دانلود گل رونی با کیفیت بالا (همین لینکی که جناب M1L4D دادن) با لینک مستقیم : 35 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
دانلود گل رونی با کیفیت بالا (همین لینکی که جناب M1L4D دادن) با لینک مستقیم : 35 MB
.
فردیناند و توقف روند مذاکرات برای تمدید قراردادش
سایت گل- ریو فردیناند، مدافع باشگاه منچستریونایتد در نظر دارد تا روند مذاکرات برای تمدید قراردادش را متوقف کند تا به بررسی بیشتر امور بپردازد
ستاره باشگاه یونایتد مدتی است که با مصدومیتهای مختلفی دست و پنجه نرم می کند و فصل گذشته تنها در 13 دیدار لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت.البته اوضاع فردیناند در رقابتهای این فصل بهتر شده و این ستاره 32 ساله تاکنون توانسته از 26 بازی یونایتد در لیگ برتر، در 15 دیدار به میدان برود.
طبق گزارش منتشره در نیوزآودورلد، فردیناند به سران باشگاه یونایتد اعلام کرده که می خواهد فوتبالش را در این باشگاه به پایان ببرد و شنیده می شود که فرگوسن تمایل زیادی دارد تا قرارداد فردیناند برای یک سال دیگر تمدید شود.
البته این طور به نظر می رسد که فردیناند خواهان آن است تا قراردادش برای دو سال دیگر تمدید شود.
این درحالی است که هنوز دو سال دیگر از قرارداد کنونی او با یونایتد باقی مانده.
فولام 0-0 چلسی
دقیقه 94 چک پنالتی کلینت دمپسی رو گرفت !!!
آنچلوتی داره چیکار میکنه با تیم ؟؟؟؟ !
حالا هی بگید ما شانس داریم....دقیقه 94 پنالتی گل نمیشه!!!![]()
همین که دقیقه 94 پنالتی تیم حریف می گیره خودش بد شانسیه
خوش شانسی اینه که یه تیم با گل های دقیقه 94 قهرمان بشه![]()
درکل خوش شانسی های شما بد شانسیهمیدونم
مثل کدوم بازی؟؟؟میشه بگید کدوم فینال؟؟؟
خوش شانسی اینه که با گل افساید حریف رو ببری...مثل بازی منچستر چلسی که باعث شد قهرمان بشین...یادته که؟؟
خوب چلسی که از کورس عقب موند.تنها مدعیان اصلی آرسنال و منجستر هستن
اولا من به تیم خاصی دقیقا اشاره نکردمدرکل خوش شانسی های شما بد شانسیهمیدونم
مثل کدوم بازی؟؟؟میشه بگید کدوم فینال؟؟؟
خوش شانسی اینه که با گل افساید حریف رو ببری...مثل بازی منچستر چلسی که باعث شد قهرمان بشین...یادته که؟؟![]()
دوما منظورم فینال جامی نبود منظورم به طور کلی در بازی های لیگ بود
سوما دیگه نمی تونی قهرمانی لیگ مارو بگی خوش شانسی بوده! دیگه همه می دونن چه تیم به خوش شانسی معروفه
در این مورد مثال هم زیاد میشه زد
توجه کنید که دقیقا اسم نمی برم. خودتون پیدا کنید پرتغال فروش رو....
آره دیگه. چلسی لیگ رو باید کلا فراموش کنه فقط باید به فکر لیگ قهرمانان باشهخوب چلسی که از کورس عقب موند.تنها مدعیان اصلی آرسنال و منجستر هستن
امیدوارم آرسنال قهرمان بشه . یه سری امتیاز های الکی از دست داد وگرنه الان صدر جدول بود....
از نظر بازی زیبا هم این فصل از همه تیم ها بهتر بوده
Last edited by vahidgame; 15-02-2011 at 12:45.
چرا نمیشه گفت؟ شما گل سالمو بر فرض دقیقه 94 رو میگی خوش شانسی بعد گل خودتون که اصلا آفساید بوده و داور گل گرفته رو دیگه چی اسمشو میزارن؟( البته من این بحث ها رو قبول ندارم، دارم استدلال خودتون رو بکار میبرم)
پ.ن: به نظر میاد از امروز دیگه طرفداران چلسی پیوستن به پایگاه آرسنالی ها![]()
سامان عزیز ( درست گفتم ؟ ) اگه پنالتی رو زده بود بیرون اون موقع میشد گفت شانس آوردیم ولی چک توپو گرفت !
بله یادمه ! البته هندبال ماکدا رو هم یادمه !خوش شانسی اینه که با گل افساید حریف رو ببری...مثل بازی منچستر چلسی که باعث شد قهرمان بشین...یادته که؟؟
من یکی که به جایی نپیوستم !پ.ن: به نظر میاد از امروز دیگه طرفداران چلسی پیوستن به پایگاه آرسنالی ها![]()
کلآ به قول حسین جدول هیچ وقت دروغ نمیگه !
منچستر تا الان بهترین بازیها رو کرده و حقش قهرمانیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)