تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 1592 اولاول ... 1481982382442452462472482492502512522582983487481248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 15919

نام تاپيک: تست های گرفته شده از Speedtest و Pingtest (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز عموی بنده تو هنگ کنگ زندگی میکنه و 1 هفته پیش یک اپارتمان اجاره کرده و همراهش لیست سفارش FTTH هم اومد . به لیست سرویسا نگاه کرده دیده اینترنت پایه به بالا به این صورت هست :
    100mb/s
    200mb/s
    400mb/s
    1gb/s

وقتی برای من داشت تعریف میکرد میگفت من 100 مگ رو به قیمت 20 دلار هنگ کنگ در ماه سفارش دادم . هنگ کنگ از نظر مساحت فوق العاد کوچک هست و به قدری تراکم جمعیت زیاده که به راحتی ظرف مدت خیلی کوتاهی همه جار فیبر کردن و هزینه کمی هم براشون داره چون تراکم بالاست . تو هنگ کنگ سرویس 50 مگ هم توسط خیلی از جاها منسوخ شده ! هنک گنک از نظر زیر ساخت فوق العاده پیشرفت هسته عزیز و لیتوانی به گرد پاشم نمیرسه !

البته با توجه اینکه هنگ کنگ به چین وصله و کیفیت خطوط زمینی چین خیلی خوب نیست در سرعت دانلود از سرور ها محدود میشن ولی پهنای باندشون همین قدر بازه عزیز ! با افزایش خطوط و کابلهای دریایی سرعت بالقوه سرویسشون میترکونه ^^ . به دلیل این محدودیتی که گفتم هنگ کنگ تو لیست رتبش یک خرده پایینتر از کره و... هست. کره تماما از کابلهای زیر دریای استفاده میکنه و برای همین سرعت دست یافتنیشون بالاتر از کشوری مثل هنگ کنگ هست. میتونی بگی هنگ کنگ به دلیل ضعیف خطوط زمینی چین و کشورهای همجوارش به محدودیت خرده والا از کره چیزی کم نداره و اروزنتر هم هست . کشور لیتوانی به دلیلی قرار گرفتن در مسیر لینکهای اصلی اروپا و نزدیک بودن به سرور ها سرعت قابل دست یابی بالایی دارند ولی صرفا پهنای باند اروزنتر نیستو نورم بین 25-50 مگ هست ولی به هیچ عنوان به پیشرفتگی هنگ کنگ نیستن
    Last edited by luches; 10-11-2011 at 22:21.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز عموی بنده تو هنگ کنگ زندگی میکنه و 1 هفته پیش یک اپارتمان اجاره کرده و همراهش لیست سفارش FTTH هم اومد . به لیست سرویسا نگاه کرده دیده اینترنت پایه به بالا به این صورت هست :
    100mb/s
    200mb/s
    400mb/s
    1gb/s

وقتی برای من داشت تعریف میکرد میگفت من 100 مگ رو به قیمت 20 دلار هنگ کنگ در ماه سفارش دادم . هنگ کنگ از نظر مساحت فوق العاد کوچک هست و به قدری تراکم جمعیت زیاده که به راحتی ظرف مدت خیلی کوتاهی همه جار فیبر کردن و هزینه کمی هم براشون داره چون تراکم بالاست . تو هنگ کنگ سرویس 50 مگ هم توسط خیلی از جاها منسوخ شده ! هنک گنک از نظر زیر ساخت فوق العاده پیشرفت هسته عزیز و لیتوانی به گرد پاشم نمیرسه !

البته با توجه اینکه هنگ کنگ به چین وصله و کیفیت خطوط زمینی چین خیلی خوب نیست در سرعت دانلود از سرور ها محدود میشن ولی پهنای باندشون همین قدر بازه عزیز ! با افزایش خطوط و کابلهای دریایی سرعت بالقوه سرویسشون میترکونه ^^ . به دلیل این محدودیتی که گفتم هنگ کنگ تو لیست رتبش یک خرده پایینتر از کره و... هست. کره تماما از کابلهای زیر دریای استفاده میکنه و برای همین سرعت دست یافتنیشون بالاتر از کشوری مثل هنگ کنگ هست. میتونی بگی هنگ کنگ به دلیل ضعیف خطوط زمینی چین و کشورهای همجوارش به محدودیت خرده والا از کره چیزی کم نداره و اروزنتر هم هست . کشور لیتوانی به دلیلی قرار گرفتن در مسیر لینکهای اصلی اروپا و نزدیک بودن به سرور ها سرعت قابل دست یابی بالایی دارند ولی صرفا پهنای باند اروزنتر نیستو نورم بین 25-50 مگ هست ولی به هیچ عنوان به پیشرفتگی هنگ کنگ نیستن
    سلام

من از هنگ کنگ خبر ندارم ! هنگ کنگ اصلاً توی لیست netindex نیست !! هنگ کنگ اگر سرعت بالایی هم داره اما محدودیت هم داره اما کشور هایی هستند که سرعت بالا دارند اما محدودیت هم ندارند. در هر صورت من تو اینترنت سرچ می کردم متوسط سرعت دیدم 20-60 مگ این حدودا بود برای اکثر جاها حالا شاید بعضی از کشور ها این سرعت های تخیلی را با قیمت بسیار پایین بفروشند.

موفق باشید.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خبر دارید که کره جنوبی قرار از 2013 سرویس 1gb/s برای همه قابل دسترس بکنه. هنگ کنگ از سال 2009 سرویس 1gb/s رو راه اندازی کرده و زیر ساخت فوق العاده پیشرفته داره . من فکر کنم چون هنگ کنگ عملا از طوابع چین هست برای همین جزو چین به حساب میاد تو neindex ولی این کشور منطقه ازاد هست و سیستم خودشو داره !

به نسبت فروش پهنای باند میشه گفت هنگ کنگ اروزنترین قیمت رو داره و از کره هم اروزن قیمت هست و از اونجایی که این کشور همون طور که گفتم کوچک هست عملا سرویس های مگ100 به صورت پایه برای بیشتر خونه ها و سرویس های 1gb/s برای تمام اپارتمانها و برجها راه اندازی شدن !

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر دارید که کره جنوبی قرار از 2013 سرویس 1gb/s برای همه قابل دسترس بکنه. هنگ کنگ از سال 2009 سرویس 1gb/s رو راه اندازی کرده و زیر ساخت فوق العاده پیشرفته داره . من فکر کنم چون هنگ کنگ عملا از طوابع چین هست برای همین جزو چین به حساب میاد تو neindex ولی این کشور منطقه ازاد هست و سیستم خودشو داره !

به نسبت فروش پهنای باند میشه گفت هنگ کنگ اروزنترین قیمت رو داره و از کره هم اروزن قیمت هست و از اونجایی که این کشور همون طور که گفتم کوچک هست عملا سرویس های مگ100 به صورت پایه برای بیشتر خونه ها و سرویس های 1gb/s برای تمام اپارتمانها و برجها راه اندازی شدن !
    توی چین هم همچین چیزی نبود. به هر حال خوش بحالشون

موفق باشید.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

هنگ کنگ به چین مالیات میده والا عملا یک کشور جداست و منطقه ازاد تجاری هست و سیستم اداره و مدیریتی خودشو داره ! عملا بزرگترین بندر تجاری دنیاست
    ---------------------

در حال حاظر HKBN ارائه کننده اصلی FTTH تو هنک گنگ هست .

در ضمن من یک اشتباه کوچک هم کردم .. سرویس 1gb/s از اپریل 2006 در هنگ کنگ راه اندازی شده و نه از 2009 . اینا خیلی از کشورهای دیگر جلوترن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این شرکت به تنهایی ده ها برابر کل پهنای باند ایران backbone داره.

زیرشو هم بخونی نوشته حداکثر پهنای باند از سرور های خارجی 20 مگ هست که عملا به دلیل همون محدودیت خطوط زمینی کشور چین و کشور های مجاور هست والا پتانسیل اینترنت هنگ کنگ اونقدر بالاست که بقیه کشورها باید بیان لنگ بندازن. فعلا 10 پروزه کابل زیردریایی دارن تا این مشکلاتو رفع کنن.
    Last edited by luches; 10-11-2011 at 23:25.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنگ کنگ به چین مالیات میده والا عملا یک کشور جداست و منطقه ازاد تجاری هست و سیستم اداره و مدیریتی خودشو داره ! عملا بزرگترین بندر تجاری دنیاست
    ---------------------

در حال حاظر HKBN ارائه کننده اصلی FTTH تو هنک گنگ هست .

در ضمن من یک اشتباه کوچک هم کردم .. سرویس 1gb/s از اپریل 2006 در هنگ کنگ راه اندازی شده و نه از 2009 . اینا خیلی از کشورهای دیگر جلوترن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این شرکت به تنهایی ده ها برابر کل پهنای باند ایران backbone داره.
    پس فقط پهنای داخلیشون 1 گیگابیت هست خارجیشون 20 مگ هست این که فایده نداره :

*bb1000 / FibreHome1000 maximum local upload/download speed is 1000Mbps, maximum overseas upload/download speed is 20 Mbps.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

گفتم که مشکل از همون محدودیت خطوط کشورهای مجاور هست. در حال حاضر 10 تا پروژه کابل دریایی در دست دارن تا از وابستگی به خطوط زمینی کشورهای مجاور بیان بیرون. محدودیت پهنای باند ندارن عملا ولی به گلوگاه خوردن و سعی در دور زدنش دارن. کشورهایی مثل لیتوانی و سوئد و ... بخ دلیل موقعیت جغرافیای عالیشون خیلی سود بردن از این مسئله والا پهنای باند عملا اونجا اروزنتر نیست ولی به دلیل وصل بودن به لینکهای اصلی اروپا و نزدیک بودن به سرورها سرعت قابل دست یابیشون بالاتره والا تو سوئد یا لیتوانی کی 1gb/s میده ؟ ^^

موقعیت جغرافیای خیلی تو سرعت موثره و هنگ کنگ از این بابت ضربه خرده ! تو هنگ کنگ 100 مگ عین دیال اپ ریخته ولی فعلا امکان استفاده از ماکسیمم پتانسیل نتشون رو ندارن
    Last edited by luches; 10-11-2011 at 23:31.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گفتم که مشکل از همون محدودیت خطوط کشورهای مجاور هست. در حال حاضر 10 تا پروژه کابل دریایی در دست دارن تا از وابستگی به خطوط زمینی کشورهای مجاور بیان بیرون. محدودیت پهنای باند ندارن عملا ولی به گلوگاه خوردن و سعی در دور زدنش دارن. کشورهایی مثل لیتوانی و سوئد و ... بخ دلیل موقعیت جغرافیای عالیشون خیلی سود بردن از این مسئله والا پهنای باند عملا اونجا اروزنتر نیست ولی به دلیل وصل بودن به لینکهای اصلی اروپا و نزدیک بودن به سروها سرعت قابل دست یابیشون بالاتره والا تو سوئد یا لیتوانی کی 1gb/s میده ؟ ^^
    تاپیک یکم از بحث اصلیش منحرف شد به نظرم بهتره بحث رو پایان بدیم.

شب شما بخیر ، موفق باشید.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شب شما هم به خیر.. بیشتر جنبه اطلاعات عمومی پیدا کرد ^^

---------------------------

برای برگشتن به بحث اینم تست 1 مگ نامحدود ایرانسل از سرور تهران

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

12. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •