اینم ماله من
در ضمن واسه اولین بار میخوام دفعه بعد عربی رو سفید نزارم
کسی روشی و کتابی مفید واسه نکته های تستی در عربی سراغ داره یه کمکی هم به ما بکنه(که لااقل بتونم به 30 -40 درصدی برسونم)
اینم ماله من
در ضمن واسه اولین بار میخوام دفعه بعد عربی رو سفید نزارم
کسی روشی و کتابی مفید واسه نکته های تستی در عربی سراغ داره یه کمکی هم به ما بکنه(که لااقل بتونم به 30 -40 درصدی برسونم)
Last edited by kamran987456; 14-01-2011 at 23:02.
برعکسش رو معمولا در مورد بچه های قوی میشه دید یعنی اغلب از درسای حفظی فرارین و تراز عمومیاشون کمتر از اختصاصیاست البته کنار گذاشتن درسای عمومی کار خیلی خیلی خطرناکیه چون برای قبولی هر به عمومی ها هم احتیاج دارین پس با تعادل درس بخونین و سعی کنین تراز اختصاصی و عمومیتون تفاوت فاحشی نداشته باشه . در مورد خود شما هم بنظرم کم کاری داشتین . به ادبیات و دین و زندگی و عربی و زبان نگاه بهتری داشته باشین موقع اعلام نتایج قطعا تاثیرش رو متوجه میشین![]()
یه سوال
دانش آموز رشته ی ریاضی میتونه دانشگاه هنر کرج رو انتخاب کنه؟
کاملا طبیعیه ... به جرئت میگم 70-80 درصد دانش آموزان قوی همین وضعیتو دارن یعنی تو عمومی ها فقط زبانشون خوبه ( تو این بازه زمانی) شما هم نگران نباش موقع خوندن عمومی ها هم فرا میرسه ( فروردین و اردیبهشت) اون موقع با گرفتن کتاب زرد عمومی ( که البته من سنجش آخر گاج رو پیشنهاد میدم) به عمومی ها هم میشه رسید فقط یادتون باشه عمومی ها فوق العاده مهمن !! یعنی اونقدر مهم هستن که رتبه زیر 2000 رو تا 4000-5000 تغییر بدن پس فراموششون نکنین
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان که کارنامتون رو دیدم ، میبینم اختلاف عمومی ها و اختصاصی ها یه نموره زیاده!!
حداقل دینی رو میشه خیلی خیلی بهتر زد چون سوالات دینی تو آزمونای کانون هیچی نیست با هفته ای یه ساعت دینی خوندن میشه بالای 70-80 زد
---------- Post added at 07:57 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
با ثبت نام و شرکت در کنکور هنر، بله
Last edited by Reza31001; 15-01-2011 at 08:06.
حتی واسه رشته ی معماری؟ آخه زیر شاخه ی هنر نیست ولی پذیرش دارهبا ثبت نام و شرکت در کنکور هنر، بله
من الان فقط زبان شرکت کردم
تو بهمن میتونم هنر هم شرکت کنم؟ یا فقط یکی رو باید انتخاب کرد؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم آخه من تازه هدفم رو پیدا کردم
Last edited by veritaaa; 15-01-2011 at 09:42.
چقدر گند زدم... برم پایه ها رو بخونم که اونو دیگه گند نزنم!
![]()
خوشبختانه برای مهندسی معماری نیازی به شرکت در کنکور هنر نیست یعنی باشرکت در کنکور ریاضی می تونید در رشته معماری یا شهرسازی دانشگاه هنر تهران ( محل تحصیل کرج) قبول بشید اینا رو با توجه به دفترچه انتخاب رشته کنکور 89 گفتم
البته باید تلاش زیادی بکنید چون فقط 20 تا ظرفیت داره![]()
هیچ سایتی حداقل تراز قابل قبول دانشگاه ها رو نداره؟ من پیدا نکردم
برای سفید نذاشتن عربی کار خاصی لازم نیست بکنین اولش 5-6 تا تست ترجمه می دن که شما با دقت کردن به چند تا نکته ی ساده از جمله ضمایر ، جمع و مفرد و ...و البته معنی درست چند تا کلمه ی کلیدی (معمولا اون کلماتی که تو فارسی یه معنی دیگه دارن مث جامعه که تو عربی می شه دانشگاه میان تو ترجمه می دن جامعه) می شه جواب داد بهشون ،شما یکی دو سری از سوالای همین کانونو بزنی راحت می تونی پیدا کنی فوت و فن حل این تستارو
برای درصدای حدود 40-50 مطالعه ی معمولی کتاب درسی (بررسی تمرینات + ترجمه ی درست متون هر درس) کافیه
برای درصدای بالاتر (70 به بالا) هم که مطالعه ی عمیق کتاب درسی (ترجمه ی همه ی جملات کتاب + بررسی قواعد در متن درس ها در کنار حل تمرینات) کارتو را می ندازه...برای تمرین بیشترم می تونی از گاج سفید کمک بگیری کم کم روش تست زنیش میاد دستت
به جز اینا خیلی اگه اصرار داری حتما خودتو بندازی تو دردسر تا راضی شی(!) می تونی از فوت و فن عربی خیلی سبزم استفاده کنی ولی به نظر من همون کتاب درسی کافیه...
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
منظورتون دانشگاه آزاد هست؟ سایت قلم چی تراز میانه شو داره که نسبت به حداقل تراز مطمئن تره![]()
عمومیات که خوبه درسای اختصاصی پیش هم اگه پایه ت خوب نیست می تونی روی فیزیک و شیمی و هندسه تحلیلی که زیاد به پایه مربوط نمی شن کار کنی ...مخصوصا شیمی پیش 1 رو اصلا نباید از دست بدی...به جز این می تونی بگی وضعیت درسای پایه ت چه طوره تا بگم رو کدوم مباحث بهتره کار کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)