تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 1298 اولاول ... 1481982382442452462472482492502512522582983487481248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب اگه شارژ یه ساله داشتم لااقل یه کاری‌ می‌کردیم از زیر این یوغ مخابرات دربیایم تا اون زمان. این دفعه که می‌خواستم شارژ کنم گفتم بیشتر شارژ کنم نمی‌دونم چرا نکردم.

آخه بدبختی اینه وایمکس هم بدتر از اینه
    من توی این یکسال و نیم که هیچ جا بهمون سرویس نمیداد هم وایمکس و هم وایرلس را تجربه کردم و هیچکدومشون خوب نبود

ین آخری ها هم یکی از رفقام از نداگستر اینترنت داشت مجبور شدم دویست و خورده ای بدم دو تا نانو استیشن و از اینترنت اون بگیرم که خیلی خوب بود اگه نفروخته بودم تجهیزات وایرلس رو، حتما بر میگشتم روی همون سرویس واقعا شبانش خیلی حال میداد.[COLOR="Silver"]

با بابام صحبت کردم می‌گه فقط اصفهانه که این کارها رو می‌کنه و چاره‌ای هم ندارید نمی‌تونید شکایت کنید چون یه سرویسه بخواین استفاده می‌کنید بخواین نمی‌کنید. اونا اجباری ندارند به رعایت این چیزا. بعد هم من فکر کردم بیام خطمون رو عوض کنیم می‌گه کل منطقه کافو نوریه فقط وقتی تو اطراف خالی داشته باشند می‌تونند عوض کنند که ندارند معمولا. بعد می‌گه چیزی نمی‌شه که مصرف کنید )) من خودم زورم میاد پول بریزم تو جیبِ مخابرات با اینکه بابام خودش اونجا کاره‌ایه. می‌گم بگردیم غیر از مخابرات چاره‌ی دیگه‌ای پیدا کنیم. یاین نانواستیشن چیه؟ چقدر درمیاد؟ باید چیکار کرد؟
    Last edited by insomniac2; 04-08-2011 at 14:16.

داره خودمونی میشه Oloverock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هر جا تو بگی!!!

پيش فرض

100% با شکایت موافقم .
    حالا باید بریم مخابرات خرازی یا ولیعصر ؟؟!!

وعده ی ما شنبه برای گرفتن حقمون
    !!!دست به دست هم بدیم تا مخابرات را کنیم ویران !!!

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

6

باید با 2311311 تماس بگیری اما فعلا بی فایدست چون اون کسی که باید باشه نیست و باید تا شنبه صبر کرد. البته از طریق این شرکت نمیشه به جایی رسید چون قراردادش با مخابرات تموم شده و فقط و فقط با برادران و خواهران دزد سپاهی طرفیم ما .
    دوباره هم تماس گرفتم با 311 گفتم شاید مستقل از مخابرات هم سرویس بدهند وقتی گفت آره میدیم داشت یه جرقه امید زده میشه اما وقتی گقت به خطوط عادی ...

نه فکر نکنم بشه ترافیک خرید چون الان هم گزینه ی مربوط بهش نیست ... در ثانی شما دیگه از کی می خوای ترافیک بخری کسی نیست دیگه ...
    رفیق من از قبل یه گزینه ی تارفیک ذخیره داشتم زنگ زدم 2030 پرسیدم گفت چون داری می تونی بخری

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

در مورد طرح جدیدشون ، چیز دیگه ای که باید در نظر گرفت اینه که قبلا میدیدی چقدر به اتمام حجمت مونده . تنظیم میکردی و روز آخر تا تهشو مصرف میکردی . اما الان نمیدونی چیکار میکنی . سرویس اکانتینگشونم که مثل اینکه عمدا ریختن به هم و برعکس قبل که خیلی چیزا مشخص بود ، یه دفعه میبینی مصرف 2 روز رو با هم میزنه و بعضی وقتا مصرف چند ساعت رو . در کل حساب کتابی نداره . اینطوری شما اصلا نمیفهمی چی به چیه . طی دورهء دو ماهه مثلا 6 گیگ و 10 کیلوبایت دانلود میکنی اما ازت پول 8 گیگ کم میشه . اینم یه کلاهبرداری دیگه .

اون محدودیت حجمی هم با توجه به چیزی که گفتن یعنی اینکه تا 20 گیگ که مصرف کنی پولش روی قبض تلفن میاد . اما بیشتر از اون رو باید آنلاین پرداخت کنی . یعنی همون دزدی که گفتم . اینو فقط گذاشتن که بیشتر بچاپ بچاپ راه بندازن . مخابرات بدجور افتاده رو دور دزدی . قبلا تماس با 118 رایگان بود . اما چند هفته پیش پولیش کردن . لابد کم کم تماس با 110 و 115 رو هم پولی میکنن .

راستی قبلا در تمام مخابراتا باز بود برای مراجعهء مردمی . اما بعد از سپاهی شدنش جلوی در هر کدوم یه آیفون تصویری آویزون کردن و درو شیش قفله کردن کسی نره توش . (به جز جاهایی که دیگه مجبوری مثل همون مخابرات خرازی که با توجه به رفتن بخش ADSL به ولیعصر ، احتمالا دم در اونجا هم یه آیفون تصویری میچسبونن و والسلام ...)

با دیدن این پست یاد شب سهمیه بندی بنزین افتادم که ملت جای اعتراض ، همه یکی یه پیت نفت و شیشه نوشابه و ... دستشون گرفته بودن که در آخرین لحظات ، بنزین غیرسهمیه ای بگیرن ... تو پوست خودشونم جا نمیشدن و خیلی احساس زرنگی میکردن و سر همین زرنگ بازی هم بینشون دعوا میشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... حالا بر فرض شما تا 30 ماه دیگه هم سرویس داشته باشی ! چه فرقی میکنه ؟ بعد اون چیکار میکنی ؟!!!!!!!!!!!
    عجب بی پدرایی هستند 118 هم پولیه عجب پس یعنی دیگه نمیشه از تلفن کارتی سره کارشون گذاشت. نامردا همه جوره دارن لختمون می کنند 2 روز دیگه هر چقد رفتی دتشویی کار کردی ازت پول می گیرن.حالا اگه حالتم بد باشه دیگه واااااااای

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

6

در مورد طرح جدیدشون ، چیز دیگه ای که باید در نظر گرفت اینه که قبلا میدیدی چقدر به اتمام حجمت مونده . تنظیم میکردی و روز آخر تا تهشو مصرف میکردی . اما الان نمیدونی چیکار میکنی . سرویس اکانتینگشونم که مثل اینکه عمدا ریختن به هم و برعکس قبل که خیلی چیزا مشخص بود ، یه دفعه میبینی مصرف 2 روز رو با هم میزنه و بعضی وقتا مصرف چند ساعت رو . در کل حساب کتابی نداره . اینطوری شما اصلا نمیفهمی چی به چیه . طی دورهء دو ماهه مثلا 6 گیگ و 10 کیلوبایت دانلود میکنی اما ازت پول 8 گیگ کم میشه . اینم یه کلاهبرداری دیگه .

اون محدودیت حجمی هم با توجه به چیزی که گفتن یعنی اینکه تا 20 گیگ که مصرف کنی پولش روی قبض تلفن میاد . اما بیشتر از اون رو باید آنلاین پرداخت کنی . یعنی همون دزدی که گفتم . اینو فقط گذاشتن که بیشتر بچاپ بچاپ راه بندازن . مخابرات بدجور افتاده رو دور دزدی . قبلا تماس با 118 رایگان بود . اما چند هفته پیش پولیش کردن . لابد کم کم تماس با 110 و 115 رو هم پولی میکنن .

راستی قبلا در تمام مخابراتا باز بود برای مراجعهء مردمی . اما بعد از سپاهی شدنش جلوی در هر کدوم یه آیفون تصویری آویزون کردن و درو شیش قفله کردن کسی نره توش . (به جز جاهایی که دیگه مجبوری مثل همون مخابرات خرازی که با توجه به رفتن بخش ADSL به ولیعصر ، احتمالا دم در اونجا هم یه آیفون تصویری میچسبونن و والسلام ...)

آهان بعد از اون چون اینترنت رو شماره ی ما انحصاری هست و کلا دهنه مخابرات سرویس.و وایمکس این مزا هم ندارم مجبورم بسازم.

با دیدن این پست یاد شب سهمیه بندی بنزین افتادم که ملت جای اعتراض ، همه یکی یه پیت نفت و شیشه نوشابه و ... دستشون گرفته بودن که در آخرین لحظات ، بنزین غیرسهمیه ای بگیرن ... تو پوست خودشونم جا نمیشدن و خیلی احساس زرنگی میکردن و سر همین زرنگ بازی هم بینشون دعوا میشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... حالا بر فرض شما تا 30 ماه دیگه هم سرویس داشته باشی ! چه فرقی میکنه ؟ بعد اون چیکار میکنی ؟!!!!!!!!!!!
    ولی دوستان بیاین قرار بزاریم هر کی می تونه شنبه ساعت 11 بیاین دمه مخابرات ولی عصر تا مخشون رو واستون 3 سوت بزنم.البته مخه آدم رو میتونم 3 سوت بزنم اینارو فکر کنم 3تا 8 ساعت وقت ببره

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

13

لطفا یک لینک برای اثبات این ادعا قرار بده . تا جایی که من میدونم اینترنت ADSL در کشورهای زپرتی هم محدودیتی نداره چه برسه به آمریکا . اونی که شما میگی با توجه به اپراتور AT & T که اسمشو بردی مربوط به سرویس 3G میشه نه ADSL و احیانا وایکمس و ... همون 3G هم در برخی کشورا مثل سوئد نامحدوده ...

پ.ن : ضمنا در کشوری مثل آمریکا اینترنت کابلی (T1) هم هست که کابل نوری میاد در خونه و سرعتش قدیما 25 مگ و حجمشم نامحدود بوده . الان احتمالا با تکنولوژیهای جدید سرعتشون بالاتر هم رفته . چون دیگه حرف از ارائهء اینترنت یک گیگابیت در آمریکا و کره جنوبی و ... هست .

مشکلات اینترنت ایران هم هیچ ربطی به تحریم نداره . همش به سیاستای حکومت مربوط میشه .

شما رو نمیدونم اما من همچین بخور و بخوابی ندارم . یه نیمچه کار واسه خودم دارم و سرم به اون گرمه . همینم از درد ناچاری و نبود کار مشغولشم . برو دنبال کار بگرد ببینم چه شغلایی میتونی پیدا کنی . نفست از جای گرم در میاد . البته در بی عاری و دنبال پول مفت گشتن برخی از ما ملت هم شکی نیست .
    راستی دوست عزیز من تو عمرم 3تا کشور خارجی رفتم 17 سالمه همشم با بابام بودم.یکیش عراق که اصلا وللش تلفناشم هندلیه ولی خطش مبایلشzaine هستش.عربستان هم که بودم تو هتلش adsl 4 مگ داشت ولی باید تو لابی با یه لپ تاب یا گوشی وایرلس ازش استفاده می کردی اما خطاش zaine بود که وقتی من پرس و جو کردم زیره دست AT&T آمریکا بود و3g بود. ولی ترکیه اینترنت مشتی داشت که تو عمرم ندیده بودم.الان هم بالاترین سرعت رو تو دنیا کره جنوبی داره با 38 مگ بر ثانیه و آمریکا هم رتبه 36 با 16 مگ تو آمریکا AT&T اینترنت ADSL کالیفرنیا رو میده واسه همین سرعتش از همه شهر ها بیشتره ولی میانگین سرعت رو رتبه اول کره جنوبی با 14 مگ داره و آمریکا هم رتبه 12 رو داره با میانگین 8 مگ.اونوقت یعنی مالیدیو باید سرعتش از آمریکا و از ایران بیشتر باشه یا بحرین که بازم سرعتش از آمریکا بیشتره. این رو هم بگم هیچ جای دنیا مفت خور تره جوونای عربستان وجود نداره یا خوده عربستانی ها همشون ماهی 600 هزار تومن به پوله ما سهمیه نفت می گیرن خودشون هم خیلی کم کار می کنند یا شغل های کلاس بالا دارن البته امروزه ایران هم مثل کشور های پیشرفته جوونا خیلی هاشون دارن کار می کنند واسه تحصیل. ولی ما ایرانیا از بیشتره کارا بدمون میاد چرا چون همدیگه رو مسخره می کنیم.
    وی این رو به همه بگم فقط ایران نیست که بچاپ بچاپه کله دینا قانونش همینه.یه سری باید دستور بدن یه سری باید تو سری خور باشن
    ولی ما جوونای آینده نمیزاریم این طوری بشه به زودیه زود نوبت ماهم میرسه
    Last edited by mehdi speed 700; 04-08-2011 at 14:46.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

9

خب اگه شارژ یه ساله داشتم لااقل یه کاری‌ می‌کردیم از زیر این یوغ مخابرات دربیایم تا اون زمان. این دفعه که می‌خواستم شارژ کنم گفتم بیشتر شارژ کنم نمی‌دونم چرا نکردم.

با بابام صحبت کردم می‌گه فقط اصفهانه که این کارها رو می‌کنه و چاره‌ای هم ندارید نمی‌تونید شکایت کنید چون یه سرویسه بخواین استفاده می‌کنید بخواین نمی‌کنید. اونا اجباری ندارند به رعایت این چیزا. بعد هم من فکر کردم بیام خطمون رو عوض کنیم می‌گه کل منطقه کافو نوریه فقط وقتی تو اطراف خالی داشته باشند می‌تونند عوض کنند که ندارند معمولا. بعد می‌گه چیزی نمی‌شه که مصرف کنید )) من خودم زورم میاد پول بریزم تو جیبِ مخابرات با اینکه بابام خودش اونجا کاره‌ایه. می‌گم بگردیم غیر از مخابرات چاره‌ی دیگه‌ای پیدا کنیم. یاین نانواستیشن چیه؟ چقدر درمیاد؟ باید چیکار کرد؟
    رفیق اینترنت ایران کلا همینه اگه تحریم نبودیم راحت تر تجهز=یزات با کیفیت بالاتر می خریدن واسه همین تحریم بده
    همه جای دنیا وقتی یه کشور می بینه توانایی یه کاری رو نداره از یکی دیگه یاد میگره بعد بهترش رو انجام میده ولی ما ایرانیا می خوایم برگردیم دوران ادیسون و خودمون یه چیزی رو اختراع کنیم مقامات با مقامات یه کشوره دیگه لجن ما مردم زمین باید پاسوزه این لج و لجبازی آقایون بشیم ای خدااااااااااا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

لطفاً بحث الکی و خارج از موضوع نکنید، بحث رو منحرف نکنید، من گفتم بازم تکرار میکنم هیچ جای ایران در حال حاضر adsl اینطوری که مخابرات میخواد بده وجود نداره،

رفیق اینترنت ایران کلا همینه اگه تحریم نبودیم راحت تر تجهز=یزات با کیفیت بالاتر می خریدن واسه همین تحریم بده

نه اینطور نیست پارس آنلاین قبلاً جای دیگری استفاده میکردم حیلی هم عالی بود اما این مخابرات اصفهان از اولش مشکل داشت و هرکاری میکنه برای سود بیشتر و دزدی از کاربران تازه وارد،

Last edited by File not found; 04-08-2011 at 14:50.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

13

لطفاً بحث الکی و خارج از موضوع نکنید، بحث رو منحرف نکنید، من گفتم بازم تکرار میکنم هیچ جای ایران در حال حاضر adsl اینطوری که مخابرات میخواد بده وجود نداره،
    اینا دارن این محدودیتارو زیاد می کنند تا هم بتونند تعداد یوزراشون رو ببرند بالاهم بتونند بیشتر پول از مردم بگیرن.
    همه شرکتا دستاگاهاشون رو بیشتر می کنند اینا دستگاهارو کاری ندارن کیفیت رو میارن پایین.
    واسه شنبه ساعت11 کیا موافقن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من ساعت 11 هستم

10. این کاربر از File not found بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Oloverock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هر جا تو بگی!!!

پيش فرض

ولی ما جوونای آینده نمیزاریم این طوری بشه به زودیه زود نوبت ماهم میرسه
    جوونای اینده !!!!
    ببخشید مگه شما چند سالتونه !!! ماکه جوونیمون داره تباه میشه !!!!!
    وی این رو به همه بگم فقط ایران نیست که بچاپ بچاپه کله دینا قانونش همینه.یه سری باید دستور بدن یه سری باید تو سری خور باشن
    بابا این کاری که اینا دارن با ما میکنن از بچاپ بچاپ یه چیزی اونور تررررررر !!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •