من همه رو دارم.
عالی و روون اجرا می کنه
به امضام نگاه بی اَکُنـ(قهوه تلخی)![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
من همه رو دارم.
عالی و روون اجرا می کنه
به امضام نگاه بی اَکُنـ(قهوه تلخی)![]()
سلام اين بازي هاي پولي رو ميتوني با اسپوف كردن رو گوشيت بريزي و حالشو ببريدر جواب سوال اخرت مثل هلو راحت و روان اجرا ميكنه....
دوستدار شما ياشار
tired friend عزیز فریمور من همین بود از وقتی این گوشی رو خریدم!خیلیم راضیم ازش بابا یه نفر متخصص نیست جواب مارو بده قبلا یه امیر سامسونگ بود دستش دوروست همه چی میدونست زودم جواب میداد! help me!
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
سلام دوستان من دارم ویو رو میفروشم پول لازم شدم به یه مشکل بر خوردم من سیم کارت از گوشی در میارم ریست هم کردم هر بار که گوشی روشن میشه 233 تا دلیور اس ام اس میاد!
هر کار بگین کردم میشه پاک کرد همشو ولی با هر بار روشن کردن گوشی بازم 233 تا میاد!!!!!!!!! سی پی یو هم درگیره وقتی گوشی بالا میاد میچسبه به 100 تا این دلیورارو بیاره بعدش خوب میشه سرعتش!تورو خدا کمک کنید نمیشه دست مردم داد اینجوری شماره ها معلومه!
خواهشا سریع جواب بدین منتظرم....
برو کلا فلش کن با باکس شاید درس شه.
دیگه چیزی ذهنم نمیاد
یه بک آپم بگیر حتما
چیزی یادم اومد می گم![]()
نه مشکل شدیدتر از این حرف هاست
مثل اینکه یه باگ تو سیستم عامله و با فلش درست بشو نیست
اینجا رو ببینید :
http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-apps/alarm-clock-not-working-correctly/
اوه راس می گین چن نفر تو موبایلستانم این مشکلو داشتن
والا چیزی یادم نمیاد سرچ می کنم بهتون می گم
تا اونجایی که میدونم این اصلا مشکل خاصی نیست!
فقط یک باگ در بعضی از فریمور ها هست...
کافیه به یک فریمور خوب(اگه میخواید بفروشین بهتره jpg2(اسمش همچین چیزی بود یادم نیست)(البته نسخه فول))فلش کنید...
ومشکلتون حل خواهد شد...
این مشکل مال وقتیه که مسیجینگ روی حالت کانورسیشن هست و وقتی که دلیور میاد شما بازش نمیکنید.
یک راه دارم.اینه که دلیور ها رو تک تک پاک کنید.یعنی مارک آل نکن.دونه دونه پاک کن.
ممنون این کارو انجام میدم ولی بعید میدونم درست بشه اگه کسی به جایی رسید منو در جریان بزاره لطفا مرسی
سلام اقا مشکل حل شد همینطور که دوستمون گفت باید دونه دونه پاک کنید البته من تو حالت فولدر view گذاشتم اول اس ام اس هارو باز کردم دونه دونه تا اخر بعد دونه دونه پاک کردم! 30 مین کشید ولی مشکل حل شد.ممنون بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)