تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 248 از 291 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

دوستان این بازی هایی که برای سیستم عامل بادا هست ، من تو تاپیک معرفی بازی ها که دیدم اکثرا نوشتند پولی .
    یعنی راهی نداره این بازی ها را دانلود کنید . ؟
    آخه بازی های خیلی باحالی دارند و اینکه این گوشی تمام این بازی ها را راحت و روان اجرا میکنه ؟
    من همه رو دارم.
    عالی و روون اجرا می کنه
    به امضام نگاه بی اَکُنـ(قهوه تلخی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان این بازی هایی که برای سیستم عامل بادا هست ، من تو تاپیک معرفی بازی ها که دیدم اکثرا نوشتند پولی .
    یعنی راهی نداره این بازی ها را دانلود کنید . ؟
    آخه بازی های خیلی باحالی دارند و اینکه این گوشی تمام این بازی ها را راحت و روان اجرا میکنه ؟
    سلام اين بازي هاي پولي رو ميتوني با اسپوف كردن رو گوشيت بريزي و حالشو ببريدر جواب سوال اخرت مثل هلو راحت و روان اجرا ميكنه....
    دوستدار شما ياشار

داره خودمونی میشه alirezamrl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

tired friend عزیز فریمور من همین بود از وقتی این گوشی رو خریدم!خیلیم راضیم ازش بابا یه نفر متخصص نیست جواب مارو بده قبلا یه امیر سامسونگ بود دستش دوروست همه چی میدونست زودم جواب میداد! help me!

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

سلام دوستان من دارم ویو رو میفروشم پول لازم شدم به یه مشکل بر خوردم من سیم کارت از گوشی در میارم ریست هم کردم هر بار که گوشی روشن میشه 233 تا دلیور اس ام اس میاد!
    هر کار بگین کردم میشه پاک کرد همشو ولی با هر بار روشن کردن گوشی بازم 233 تا میاد!!!!!!!!! سی پی یو هم درگیره وقتی گوشی بالا میاد میچسبه به 100 تا این دلیورارو بیاره بعدش خوب میشه سرعتش!تورو خدا کمک کنید نمیشه دست مردم داد اینجوری شماره ها معلومه!
    خواهشا سریع جواب بدین منتظرم....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

tired friend عزیز فریمور من همین بود از وقتی این گوشی رو خریدم!خیلیم راضیم ازش بابا یه نفر متخصص نیست جواب مارو بده قبلا یه امیر سامسونگ بود دستش دوروست همه چی میدونست زودم جواب میداد! help me!

سلام دوستان من دارم ویو رو میفروشم پول لازم شدم به یه مشکل بر خوردم من سیم کارت از گوشی در میارم ریست هم کردم هر بار که گوشی روشن میشه 233 تا دلیور اس ام اس میاد!
    هر کار بگین کردم میشه پاک کرد همشو ولی با هر بار روشن کردن گوشی بازم 233 تا میاد!!!!!!!!! سی پی یو هم درگیره وقتی گوشی بالا میاد میچسبه به 100 تا این دلیورارو بیاره بعدش خوب میشه سرعتش!تورو خدا کمک کنید نمیشه دست مردم داد اینجوری شماره ها معلومه!
    برو کلا فلش کن با باکس شاید درس شه.
    دیگه چیزی ذهنم نمیاد
    یه بک آپم بگیر حتما
    چیزی یادم اومد می گم

داره خودمونی میشه SamanRI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط اینو بگم اگه فلش نکردین منظورم آپدیته نکردین بکنین احتمالا مشکلش اینه
    jpjh2بهترینه واسش

نه مشکل شدیدتر از این حرف هاست
    مثل اینکه یه باگ تو سیستم عامله و با فلش درست بشو نیست
    اینجا رو ببینید :

http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-apps/alarm-clock-not-working-correctly/

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

نه مشکل شدیدتر از این حرف هاست
    مثل اینکه یه باگ تو سیستم عامله و با فلش درست بشو نیست
    اینجا رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اوه راس می گین چن نفر تو موبایلستانم این مشکلو داشتن
    والا چیزی یادم نمیاد سرچ می کنم بهتون می گم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

تا اونجایی که میدونم این اصلا مشکل خاصی نیست!
    فقط یک باگ در بعضی از فریمور ها هست...
    کافیه به یک فریمور خوب(اگه میخواید بفروشین بهتره jpg2(اسمش همچین چیزی بود یادم نیست)(البته نسخه فول))فلش کنید...
    ومشکلتون حل خواهد شد...

8. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

این مشکل مال وقتیه که مسیجینگ روی حالت کانورسیشن هست و وقتی که دلیور میاد شما بازش نمیکنید.
    یک راه دارم.اینه که دلیور ها رو تک تک پاک کنید.یعنی مارک آل نکن.دونه دونه پاک کن.

10. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

ممنون این کارو انجام میدم ولی بعید میدونم درست بشه اگه کسی به جایی رسید منو در جریان بزاره لطفا مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام اقا مشکل حل شد همینطور که دوستمون گفت باید دونه دونه پاک کنید البته من تو حالت فولدر view گذاشتم اول اس ام اس هارو باز کردم دونه دونه تا اخر بعد دونه دونه پاک کردم! 30 مین کشید ولی مشکل حل شد.ممنون بای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •