پس فایل ترکیب محمد رو میدین شروع کنم بازی رو یا نه
پس فایل ترکیب محمد رو میدین شروع کنم بازی رو یا نه
سلام.حامد جان من داشتم صفحات قبل رو میخوندم.الان فهمیدم که نوبت بازی ماست.توی لیگ قبلی هم من بازی افتتاحیه بودم!حالا برای اینکه زیاد معطل نشی من میرم و فقط تنظیمات مربوط به assist رو تنظیم میکنم و میام بهت میگم.فقط کمی صبر کن.
عادل یک سوال وقتی پوشه های داخل پوشه img پچ pes edit رو میریزی توی این کیت سرور همه چی بهم میریزه ؟ اگه اینجوریه خب اصلا پوشه dt0c.img رو نریز توی پوشه img . یعنی تمام پوشه های داخل img پچ قبلیت رو بریز توی این کیت سرور الا همین پوشه که مربوط به کیتها میشه .
حسین جان یه سوال
من وقتی تیم بارسلونا رو تیم میزبان انتخاب میکنم لباساش دریت میان ولی وقتی مهمان میشن لباسه آبی میاد این مشکلش از کجاست
سلام
محمد من علت اینکه توی بعضی از بازیها قبل از ورود به زمین یه دفه بازی کرش میکردو فهمیدم ( اگه یادت باشه مجبور بودیم قبل از شروع بازی 30 -40 ثانیه صبر کنیم بعد وارد بازی بشیم ) .
علت تنظیمات پیراهن ها توی فایلهای متنی پوشه های gdb بود . مثلا برای بعضی از کیتها حالا tigth یا همون لباس تنگ تعریف نشده اما اونجا اشتباها تعریف کرده بودن .
خوب منم همه ی اون کیت های پچ pes edit که عکسش رو گذاشته بودم ریختم تو پوشه ی img این کیت سرور جدیده.یعنی همه اون فولدرا رو.
همه رو بریز بجز پوشه dt0c.img که مربوط به کیتها میشه . با اینکار بازی از لباسهای پیش فرض خود بازی استفاده میکنه .
بعد که این کار رو کردی فایل زیر رو بگیر و بعد از اینکه از حالت فشرده خارجش کردی فایل داخلش رو دقیقا کپی کن توی پوشه img کیت سرور جدیده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.حامد جان.من ترکیب رو سیو کردم.در اسلات 4 هستش.لطفا لودش کن و روی ترکیب اصلی کپی کن.ممنون.
این هم لینک که فقط 4 کیلوبایته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام علیکم،کیف حالک؟سلام
محمد من علت اینکه توی بعضی از بازیها قبل از ورود به زمین یه دفه بازی کرش میکردو فهمیدم ( اگه یادت باشه مجبور بودیم قبل از شروع بازی 30 -40 ثانیه صبر کنیم بعد وارد بازی بشیم ) .
علت تنظیمات پیراهن ها توی فایلهای متنی پوشه های gdb بود . مثلا برای بعضی از کیتها حالا tigth یا همون لباس تنگ تعریف نشده اما اونجا اشتباها تعریف کرده بودن .
30-40 ثانیه کجا بود.نهایتا 6-7 ثانیه هم طول نمیکشید.از منوی اصلی تا خود بازی 30 ثانیه هم نمیشه.البته شاید بخاطر سیستممه.
چه مشکل جالبی.از کجا راهشو کشفش کردی؟ببین من بیشتر با لباس آرسنال مشکل داشتم که البته با همون راه حلی که گفتی حل میشد.حالا باید این متنها رو دونه دونه برای کل تیمها ویرایش کنیم؟بیخیال بابا.... که میکنه این همه ویرایش رو....
Last edited by mohammad_87; 02-03-2010 at 00:10.
این کارو کردم ولی نشد.همون جوری بود هستش هیچ تغییری نکرد.
البته هنوز اون فایل جدیده رو که آپ کردی دان نکردم ببینیم چی شده.
![]()
Last edited by SHADEL; 02-03-2010 at 00:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)